Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Aš nešioju 40-41 dydį, bet itin nesiskundžiu, nors ilgiau palaukus šių išmierų lentynose ir nelieka.. Bet vat įdomu, kad teta mano parduoda batelius 42 dydžio, superiniai, gražūs ir niekas jau mėnesį net nepasidomi, o dauguma sako, kad neįmanoma batų rasti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamiosBites: 06 gegužės 2010 - 16:45
Labukas visoms,
turiu problemą, tiksliau mano vyrai turi problemų.
Gal kuri žinote, matėte vyriškų džinsų 36-38 ir 33-38 dydžių. (esmė ūgis - 38)
Žinau, kad tokius dydžius turi "Mustang" firma, "Camel".Tačiau LT jų retai būna, o į užsienį dar greitai nevyksiu.
Atsakyti
QUOTE(vise @ 2010 05 07, 13:36)
Labukas visoms,
turiu problemą, tiksliau mano vyrai turi problemų.
Gal kuri žinote, matėte vyriškų džinsų 36-38 ir 33-38 dydžių. (esmė ūgis - 38)
Žinau, kad tokius dydžius turi "Mustang" firma, "Camel".Tačiau LT jų retai būna, o į užsienį dar greitai nevyksiu.

Labukas, tokiu dzinsu yra "dzinsu centre". Ju parduotuves yra Megoj ir Marijampolej.
As nesioju dzinsus 34-36 ar net 33-38. Ir dazniausiai tenka rinktis vyriskus. Net jei tokio ilgio buna moterisku, tai dazniausiai dydziai 32 baigiasi.
Gal kas daugiau zino ilgu dzinsu parduotuviu ..?
Atsakyti
Aciu uz info, jau radom parduotuve Panevezyje (tiksliau dzinsu isparduotuve), vyras"Mustang" dzinsus ten nusipirko 38 ugio. Megoje pries tai jau buvome-nieko.
Uztai aliarma ir pakeliau, kad nei Vilniuje, nei Kaune neradome.
...va dar progai esant i Marijampole uzsuksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2010 03 06, 21:30)
Beje, ir palutko negaliu rasti, visos rankovės per trumpos, o jei rankovės geros - tai ten jau koks XXl, o nešioju M..

Man lygiai tas pats lotuliukas.gif Bet aš nešioju XS-S, tai išvis patikėk doh.gif Siutas toks ima, kad oi.
Atsakyti
ar daugiau niekas nezino,kur aukstaugiams vyrams rasti dzinsu? nejaugi vilniuje nera? verysad.gif kiek zinau,kartais buna zaroj,siuo metu nieko neturi
Atsakyti
QUOTE(DONT @ 2010 08 24, 14:48)
ar daugiau niekas nezino,kur aukstaugiams vyrams rasti dzinsu? nejaugi vilniuje nera?  verysad.gif kiek zinau,kartais buna zaroj,siuo metu nieko neturi

MANO vyras taip pat aukstaugis, aciu dievui pakol kas randame Gariunuose, tiesiog einam ir klausiam, aisku ne visi tokio ugio turi, bet randame.Pabandykite,
Atsakyti
QUOTE(DONT @ 2010 08 24, 13:48)
ar daugiau niekas nezino,kur aukstaugiams vyrams rasti dzinsu? nejaugi vilniuje nera?  verysad.gif kiek zinau,kartais buna zaroj,siuo metu nieko neturi

Mes randame Aprangoje, Aprangos išparduotuvėje, Only Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
Aciu Vikondrijai uz info, ir mums tai aktualu
Atsakyti
4u.gif
Bėdos su tais aukšatūgiais, o jei dar ir plonas, kaip mano MB doh.gif
Atsakyti
Ziurint koki vyro ugi turit omeny-vat iki 2 metru ugiui dzinsu net maxsimoje randam smile.gif
Atsakyti
O kuo jie prekiauja, avalyne ar rubais smile.gif? ax.gif As per visus gariunus perejau, ieskodama 42 dydzio avalynes, bet be sansu... tik kalioshus galiu nusipirkt sad.gif
Atsakyti