Tai dabar zinosiu, kas ta jo kliente is Klaipedos:), nes pati pas ji batus darausi. Man siek tiek daugiau "pasiseke " - turiu 35 dydzio koja. Vargo irgi labai daug, siuti pagal uzsakymalabai jau brangu -kaip batai, taip 300Lt 
Gal tikrai, kas zinote kokiu parduotuviu, kur dydziai prasideda ne tik nuo 337 numerio?

Gal tikrai, kas zinote kokiu parduotuviu, kur dydziai prasideda ne tik nuo 337 numerio?
na ir pelenes jus
mano 10 metu dukterecia dabar nesioja 35 dydi. sesuo nesenai gyresi, kad jau perka jai batus suagusiu skyriuje, ir kad tik tokio dydzio batai ir telieka per didelius ispardavimus
o jei ne paslaptis kokio ugio esat, kad tokia maza kojyte

mano 10 metu dukterecia dabar nesioja 35 dydi. sesuo nesenai gyresi, kad jau perka jai batus suagusiu skyriuje, ir kad tik tokio dydzio batai ir telieka per didelius ispardavimus

o jei ne paslaptis kokio ugio esat, kad tokia maza kojyte

QUOTE (manu @ 2004 11 23, 19:43) |
na ir pelenes jus ![]() mano 10 metu dukterecia dabar nesioja 35 dydi. sesuo nesenai gyresi, kad jau perka jai batus suagusiu skyriuje, ir kad tik tokio dydzio batai ir telieka per didelius ispardavimus ![]() o jei ne paslaptis kokio ugio esat, kad tokia maza kojyte ![]() |
Mano ugis 154 cm:) Idomu butu suzinoti, kuriose parduotuvese perka Tavo sesuo, kad tokio dydzio batai lieka per ispardavimus. uzsimusdama niekur nerandu, neziureciau net kainos, jei atrasciau.. Deja, tai svajuko dramblione, nelieka nieko kito, kaip tik siudintis.
Aš tai 157 cm ūgio
)))))) .........
O darausi tai pas Boleslova, bet jis koks pasikeles
Didybes manija susirgęs....kaip mane užknisa, kai kiekvieną kartą puola pasakoti, jog dabar siuva Gintarei ar B.Petrikytei.......Nu nevirškinu aš jo už tą pasipūtimą

O darausi tai pas Boleslova, bet jis koks pasikeles

Didybes manija susirgęs....kaip mane užknisa, kai kiekvieną kartą puola pasakoti, jog dabar siuva Gintarei ar B.Petrikytei.......Nu nevirškinu aš jo už tą pasipūtimą

QUOTE (Ele @ 2004 04 20, 17:43) |
Gal ir jus susidurete su tokia problema. Nesioju 42 dydzio batus. Kiek zinau pvz. Vokietijoje ne problema nusipirkti didelio dydzio batus, taciau pas mus Lietuvoje, nors basas eik. Pvz. apejau Danijos, Zygio batu, Dolitos ir kitas avalynes parduotuves, ir niekus neradau savo dydzio batu. Geriausiu atveju is visos gausybes kokia nors vienintele pora atsiranda. ![]() Gal Lietuvoje daugiau nera pilieciu su tokio dydzio pedom, kad musu verslininkai neatveza tokiu batu? ![]() ![]() |
Turejau ir as sita beda,bet jau nebeturiu,nes batus perku Lituanicoje arba Mole(ten yra parduotuve kur iki 43 dydzio moterisku batu yra,cia ir vestuvinius batelius pirkau),zieminius lituanicoj pirkau ir labai patogus ir nebrangus bei silti.
Nusipirkau 42dydžio žieminius batus-tikrai bent jau man faini-Kaune Saulėtekyje-abar pliusas ar kažkaip ten vadinasi-BONA avalynė-gamint lietuvoje, su natūraliu avikailiu-229lt

Aš mačiau Reno mažų išmierų batų. Dar be to galima padevalkėse rasti tikrai neblogų, pati mačiau nekartą. Būna visai naujų, Kaune esu radus keliose vietose. (nors man nereikia, šiaip iš įdomumo atkreipiu dėmesį).
Joooo...Mano ugis 169 cm, batai - 35-35.5 cm.
Basuciu dar niekad nesu radus tokiu, kad pirstai neisslystu lauk atsistojus
Zieminiai - puse bedos: stora vilnone kojine uzsisdedi ir gerai. Tada ir 36 dydis puikiai tinka. Jei randu patinkamo modelio
Ypac dziaugiuosi, kai per ispardavimus brangius grazius batus "nuskinu' su 70-50 proc. nuolaida
O stai vasara - beda... Reikia prie koju pririsamuu bateliu ieskot... kad nenukristu nuo koju
Va ir ieskau jau gal 4 metus
Nu negi sunku nors 2 poras 35 dydzio batu uzsakyti!!!!!!!!!!???????????

Basuciu dar niekad nesu radus tokiu, kad pirstai neisslystu lauk atsistojus

Zieminiai - puse bedos: stora vilnone kojine uzsisdedi ir gerai. Tada ir 36 dydis puikiai tinka. Jei randu patinkamo modelio

O stai vasara - beda... Reikia prie koju pririsamuu bateliu ieskot... kad nenukristu nuo koju

Nu negi sunku nors 2 poras 35 dydzio batu uzsakyti!!!!!!!!!!???????????

Beje, Reno batus jau nuo 97 metu perku. Bet labai jau prasti ju supinatoriai - kas pusmeti keisdavau (3 poras Reno batu sunesiojau)