Pabandykit paieskoti "Batu Kalne" , IKI Ukmerges g. 2 aukste, ten labai didelis pasirinkimas ir geros kainos

Labas Mama Ruta,
Parduotuve Zazza yra Kaune, prekybos centras "SAVAS". as buvau nustebusi, kad radau ten 42 dydzio batus ir jie man tiko, nes kartais ir i 42 dydzio neikisu kojos. ir modelis grazus, nent jau man
ir nebuvo labai brangus. o siaip dar kaune yra "drutuoliu pasaulyje", bet ten retai atveza, pasirinkimas nedidelis ir kainos aisku nemazos, bet ten jau tikrai didelius gali rasti batus
Parduotuve Zazza yra Kaune, prekybos centras "SAVAS". as buvau nustebusi, kad radau ten 42 dydzio batus ir jie man tiko, nes kartais ir i 42 dydzio neikisu kojos. ir modelis grazus, nent jau man

O gal jus zinot ka nors apie batsiuvi Boleslova Kazakeviciu, jis dirba Kaune ir siuna labai grazius batus, svarbiausia patogius ir reikaimo dydzio. As apie ji skaiciau laikrastyje, kad jis siuna net zvaigzdem, tokiem kaip Linui ir Simonai. man butu idomu suzinoti kurioj vietoj jis randasi ir aisku jauciu kainos nezmoniskos....
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 23, 17:01)
Na mano batu numeris tik 36-37, tai irgi susiduriu su tinkamu batu nebuvimu, dazniausiai grazus batai buna tik nuo 40 numerio.O tokiu numeriu pilna kauno bazese 

niu aš irgi turiu''dovanėlę''-42nr

o kas liečia Kauno bazėse tipo yra 41,42-nesąmonė amžina-tipo duoda 41--o,kiši ir vos ne pusė kojos lauke lieka

pamenu kaaaaaaaaip daviaus,bet čia dar seniau ir Vilniuj ,Šiauliuos ir Klaipėdoj ir nieko neradau

O dabar kai pasako :nu juk prasitampys-tai taip ir norisipasiųsti kur toliau,ačiū-atsivaikščiojau visą vaikystę,jaunystę-su tokiais -tipo prasitampys

dabar Mažeikiuose yra viena parduotuvė kur gali nusipirkti toookių išmierų avalynės -kaimynė veža iš Vokietijos-tai pas ją irgi nusiperku

QUOTE(VyŠnĖ @ 2004 04 21, 08:28)
Dar norejau pridurt, kad kiekviena karta kai paklausi dideles ismieros moterisku batu, visada atsako tokiu nedaro. Isivaizduojat, kas per laikai
Visada susikolioju ir pasiunciu i gera vietele, nes ir taip kai reikia ieskoti batu asaru klanai buna 

Labas,
As cia naujoke nes pirma kart rasau. Sudomino pokalbis apie 42 ismieros batus. As taip pat nesioju 42. Pasiskaiciau kaip jus dejuojate kad nerandate batu ir pamaniau kad gal galiu jums pagelbeti:)
Turiu dailias basutes - batelius juodus 41 ismiera padidinta. Mano kadangi beveik 43 ismiera tai ju negaliu nesioti. Jas pirkau Danijoje. Jei ka nors sudomintu paskambinkite man 8 699 30659 . As esu Vilniuje, gyvenu Zirmunuose:)kain asutarsime.
Aš irgi nešioju 41, tiksliau seniau buvo 42, bet kažkodėl dabar į vokiškus batus įtelpu į 41, tik itališki maži. Visada nusiperku Dolitoje, Salamander ar Ecco. Tik aišku, ne visada gaunu ko noriu, nes laukiu išpardavimų, o iki jų ne kažin kas ir lieka. Bet aš girdėjau, kad pasisiūti batus daug pigiau, o ir patogumas 100 kart gerenis, tik nežinau kur tai reikia daryti.
Va, ir be manes tokiu pasirodo esama...As maniau kad kone vienintele, toks ispudis susidaro batu pardej, kai as suskeliu: neskit visus batus, 41-42 dydzio...buna 3 poros normalia kaina...
O man vestuvem atveze batukus labai grazius, baltus, karoliukais siuvinetus, uzrasyta 41, bet ryskiai per dideli, manau 42, 42,5, bet labai grazus. Vilniuj busiu nuo birzelio galo, tai jei kam reikia, galiu parduot (ten buvo labai brangus, bet parduociau uz 100
), jei ka, parasykit i asmenine.
O man vestuvem atveze batukus labai grazius, baltus, karoliukais siuvinetus, uzrasyta 41, bet ryskiai per dideli, manau 42, 42,5, bet labai grazus. Vilniuj busiu nuo birzelio galo, tai jei kam reikia, galiu parduot (ten buvo labai brangus, bet parduociau uz 100

Dzievuliau, paskaičiau jūsų įspūdžius, ir suprantu, kas manęs laukia: mano dvylikametė dukra jau dabar nešioja 39-40 batų dydį, ir jau sunku kažką tinkamo už nedidelę kainą rasti... Koja juk kasmet paauga, batus perkam tik pusmečiui... Man jos išaugtiniai netinka - nešioju 35-36 dydžius (beje, irgi sudėtinga kažką gražaus nusipirkti
).
Baisu.

Baisu.
QUOTE(miashka @ 2005 03 24, 21:49)
Dzievuliau, paskaičiau jūsų įspūdžius, ir suprantu, kas manęs laukia: mano dvylikametė dukra jau dabar nešioja 39-40 batų dydį, ir jau sunku kažką tinkamo už nedidelę kainą rasti... Koja juk kasmet paauga, batus perkam tik pusmečiui... Man jos išaugtiniai netinka - nešioju 35-36 dydžius (beje, irgi sudėtinga kažką gražaus nusipirkti
).
Baisu.

Baisu.
Manokoja buvo 40 jau 10 metu

As paskutiniu metu drabuzius perkuosi Buddelei parduotuvese. Ale jie turi viena trukuma: beveik visos kelnes yra trumpos. Nesu labai auksta - 170 cm, bet kiek matavausi kelniu - visos iki kauliuko
Dzinsus sau randu - tik patrumpinti reikia. Bet jie nusibodo, o ir i ofisa nelabai su dzinsais pavaiksciosi (pareigos neleidzia). Kur dar galima kelnes nusipirkti

Dzinsus sau randu - tik patrumpinti reikia. Bet jie nusibodo, o ir i ofisa nelabai su dzinsais pavaiksciosi (pareigos neleidzia). Kur dar galima kelnes nusipirkti

Aš esu ir aukštoka ir klubai nemaži (na stora) ilgai negalėjau rasti sau tinkamų rūbų. bet džinsų jau randu ir gana gražių. susiradau tokią moterėlę turgui pardavinėja bet pas ją džinsai brangesni bet kokybė labai gera o jeigu ir modelį pritaiko tai per visus galus tinka. Nes šiaip būna ir man kaip kažkuri rašė jei per klubus tinka tai per liemenį 12-15 cm atlieka. o kelnes pradėjau siūtis. Turiu labai gerą siuvėję siuva greitai ir kokybiškai ir patarti sugeba. Be to jos sesuo dirba siuvykloje kuri daugumą kelnių, bliuzelių, sijonų siuva į tą pačią garsiąją E5 MODE. Taigi dar kaikurias iškarpas iš darbo parneša. su mada spėju

Kur galima nusipirkti didelio dyžio treningus!? Ir šiaip, storų klubų, užpakalio ir šlaunų mamkos, kur viską perkate? Po gimdymo ne taip greitai krenta svoris kaip norėčiau, į senus vargiai telpu. 
Pradžiai reikia bent treningų!!!

Pradžiai reikia bent treningų!!!