Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Oi, mergaites, as 36 nesioju, bet ir tai pavargti tenka, kad rasciau norimus baciukus...
Atsakyti
Gal vertetu suburti koki mazakoju kluba ar asociacija ir ginti savo teises, issireikalauti is prekybininku, kad jie veztu mazu dydziu batu ir ne po viena modeli??? biggrin.gif
Atsakyti
pasiklausiau sesers , kur tuos batus pirko smile.gif
traku g (vilniuje) einant nuo d'antonijo kavines, ant kampo ji (lyg valentinas vadinas g.gif ) praeini apatinu drabuziu parduotuve, dar kazkokia parda ir tada batu parduotuve , rusy vyriski, visur kitus moteriski batai
Atsakyti
O, brangiosios, jūs tai tikros milžinės. Mano ūgis tik 1m 52,5 cm. O kojos dydis 35, bet kartais ir 34. Aš irgi galvoju, o kartais ir rimtai, gal užsiimti kokiu batų bizniu, kur prekiaučiau nestandartiniais dydžiais. Beje, turiu pastebėti, kad užsienyje batus sau randu beveik lengavai.Tik va, mūsų parduotuvėms, sako, kad nuostolingi tie maži batai,atseit nieks neperka...Mat Lietuviai didžiakojai. biggrin.gif
Žieminiai batai tai dar puse bėdos, galima įsidėti papildomą vidpadį. Bet jau man su vasariniais tikra kančia, nes koja siaura, o dar gamta "padovanojo" bjauriai ilgą kojos nykštį, tad aš truputį kompleksuoju ir ieškau batelių su uždaru galu. Sekasi sunkiai. Intensyviai ieškoti turiu apie mėnesį. Sportinius tai perku iš vaikiškų, bet su išeiginiais...Ju su boružėlėm nepirksi...
Vestuviniai bateliai tai buvo vatos prikimšti megalol.gif
Klaipėdoje yra tokia parduotuvytė "Urpėja", tai ten pasitaiko batų mažesnių. Dar kartą ir "Salamander" parduotuvėj esu radusi. O šiaip tai batus dažnai nusiperku pas mamą Akmenėj, taip vadinamam "skuduryne".
Šią vasarą baisiai pasisekė - ten nusipirkau džinso mėlynumo tikros odos klumpaites, pagal paskutinį mados klyklsmą (ir tik už 30 lt) ir visiškai naujas. Visos draugės pavydėjo tongue.gif
Atsakyti
Keista, mano koja baisiai didelė. Nešioju 40 dydį ir visada pavydėjau toms, kurių kojos mažos, nes man visada atrodydavo, kad visose parduotuvėse man patinkantys batai būna iki 37 dydžio. Dažniausiai 36 g.gif
Atsakyti
Tikrai, per ispardavimus pastebiu, kad buna graziu ir pigiu batu 36 ir 42 dydzio... Cia as apie Klaipeda, paprastai Salamander parduotuveje pastebiu... O paciai tai 40 reikia... Nu ir pelenes jus, mielosios... Vyrai turbut ant ranku nesioja tikraja to zodzio prasme:-))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 21 gruodžio 2004 - 08:35
Ar dideliu batu trukumas yra tikrai problema LT? Gal man cia koki bizni prasukus? tongue.gif Per sv. Kaledas lankaiusi Chicagoje. Kaip tik po Nauju Metu prasidejo ispardavimai. Parduotuves buvo tiesiog valomos nuo praeito sezono modeliu. Tai as kelioms draugems-didziapedems ir ju paauglems dukroms issiunciau dvi dezes zieminiu ir vasariniu batu (dydziai nuo 41 iki 44, tik jos buvo man ismierave savo kojas centimetrais, nes bijojau, kad gali tie dydziai skirtis... )Kainos buvo nuo 10$ir iki 50$ ir brangiau. Tik dar priedo joms kainuos mano siuntinio apmokejimas (35$) ir LT muitas. Tai manau, kad tas ant to pacio (=parduotuves LT) iseis. O modeliu pasirinkimas buvo isties dyyydelis...
Gal man cia koki XXl website atsidaryti, kad jus sau modeliukus issirunktumete? wink_3.gif
Jei isties tai problema, kreipkites, gal galesiu kaip nors padeti. Tuomet batu sezono pirkimas butu vasara (praeinanciam vasaros sezonui) ir ziemai - pirkimas iskart po Nauju Metu, praeinanciam ziemos sezonui, nors sezono ikarstis dar tik prasideda... rolleyes.gif .
Atsakyti
mano 41 ismera, tai daznai susiduriu su problema nusipirkti grazius batus, kedus perku vyriskus dazniausiai smile.gif
Atsakyti
Nu va ,o as galvojau ,kad as viena per Klaipeda braidzioju ieskodama 34-35d bateliu.Pasidalinsiu savo patirtimi,nes zinau,kas tai yra tureti tokia maza kojyte.Visa gyvenima svajojau,kad jei jau kada darysiuos plastine operacija,tai ji vadinsis-pedos pailginimas.Nusiperku ir neblogu bateliu tau parduotuveje "Batu Kalnas"-tiesa reikia prieiti prie 36d.ir kiekviena pora pakelti,pasiieskoti reikiamo dydzio.Bet visada randu,bent 1-2 poras visada randu.O be to ir ir priesais "Navali" batu parduotuveje,ten as nesieskau,o einu tiesiai prie pardaveju,ir klausiu,viena karta nes 6 poras skirtingu bateliu atnese,tik spek rinktis.Aisku ne visi tiko,tai per siaura,tai per platu,tai negrazu.Bet sansas issirinkti visada yra.Na ir nemeluosiu,kita 50% batu perkuosiu uzsienyje,ten gali issirinkti nuo 30d bet kokius moteriskus batelius,o ypac italiska avalyne labai grazi ir daug jos skirta mazom kojytem.
Tikiuosiu,kad bent kiek padejau! smile.gif
Atsakyti
Pas mane kojos išmiera irgi 41 bet žinokit problemų nebubo,lygiai tikie patys batai kaip ir kitoms išmieroms,tik gal mažesni dailiau atrodo,todėl ir sakot kad jie gražesni,nors lygiai tokie patys kaip ir 41 išmieros. Tiek danijoj tiek žygiuose yra mūsų išmierų, aš dažniausia perku danijoj,ir tikrai nematau problemos. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,pasirodo ne as viena su tokia problema cry.gif ,as taip pat nesioju 'tokiu nebuna'' ismiera .As ir kompleksuoti pradejau del to verysad.gif ,jei kas paklausdavo kokia mano ismiera,tai stengdavausi nukreipt tema kitur. Jausdavausi klaikiai...O pasirodo tokiu likimo draugiu daug smile.gif turbut tikrai reikia iskelt ta problema i dienos sviesa aggressive.gif ,toks jausmas ,kad diskriminuotu . Vienas dalykas gerai -TVIRTAI STOVIM ANT ZEMES new_russian.gif
Atsakyti
Mirabela, o kaip ta parduotuve "Mole", kur yra dideliu dydziu batai, vadinasi? o as beje zazzoj randu nemazu dydziu batu arba siunuosi, nes batu ismera tikrai didele 42-43 sad.gif
Atsakyti