Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bim @ 2008 03 22, 08:52)
na as manau kad gal reiktu arba pas gyditoja, arba vaistuku pagert, as pradejau vel gert heopatinius, nes irgi momentais lenda blogogs mintis.

drinks_cheers.gif man irgi atrodo, kad tau suprastėjo, būna gyvenime duobių, bet turi išgyvent. gal raminančių truputį reikia. Juk nieko kito padėt ir padaryt niekam negali
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 22, 10:45)
sveikos, mum svenciu proga sunukas apsirgo angina doh.gif ... na bet nenukabinam nosies ir einam lipdyt kiausiniu(surinkom kinderiu plasmasiukus ir apklijuosim spalvotu popieriu)...
man velykos labai liudna svente,nes pries metus per velyku iseigines gime dukryte, gimdymas didziausias patirtas kosmaras-neoperuoja, kaipradeda operuot narkoze nesuveikia... "gyvai" pilva pjauna...
bet reik gyvent toliau ir sypsotis, nes sunukas jau kelinta kart pradeda verkt sesytes, todel negaliu sau leist but blogos nuotaikos vien del savo maziaus...
su ateinanciom nors ir nepavasariskom Velykom 4u.gif

verysad.gif

Visas su artėjančiom, mes dabar tvarkomės, o vakare - ritualas - lydysim vašką ir marginsim wub.gif
Atsakyti
Sveika Bim 4u.gif
aš viena čia tupinėju, saugau lialią, tai padirbu, pasitvarkau ir vėl ramiai pasėdžiu, paguliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 22 kovo 2008 - 17:03
Kągi, jeigu jau nieko nebėra matyt jau ir nebeateis.
taigi, linksmų Šv Velykų!
Tikiuosi po šių Velykų niekam nebus nieko blogo, nieko nenutiks ir visos sulauksim savo stebuklų 4u.gif
Taigi, linksmų švenčių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 21, 10:23)
geros dienos ir nuotaikos merinos
keliauju darban ir bus zinot ar kita savaite dar dirbsiu ar pasakys laisva

sekmes tau gaunant kontrakto pratesima, bet jei net ir negautum juk ne tu prarandi, o jie, ar ne mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 22, 19:51)
Kągi, jeigu jau nieko nebėra matyt jau ir nebeateis.
taigi, linksmų Šv Velykų!
Tikiuosi po šių Velykų niekam nebus nieko blogo, nieko nenutiks ir visos sulauksim savo stebuklų 4u.gif
Taigi, linksmų švenčių 4u.gif
user posted image

velykos prisikelimo svente, tikiuosi ir mes visos prisikelsime is sio liuno
Saugok save! Graziu svenciu! 4u.gif
Atsakyti

O mes ėjom dešrelių pirkt, virtom, barėmės piktai:

user posted image

Paskui atrado mano tašę doh.gif :

user posted image

O va čia mano velykiniai atributai:

user posted image

Gražios, ramios, jaukios šventės.
Atsakyti
Dziugu, kad mergaiciukes issiaiskinot, juk tu negeru nuotaiku ir taip visam gyvenimui su kaupu turesim

Vis paskaitineju, pasiziuriu kas kaip tvarkosi ir supratau, kad visos mes kaip jura banguojam tai audringai, tai ramiau. Todel ir as sutinku su tais zodziais , kuriuos vaivos juosta parase-jei tas skausmas ir ilgesys dingtu, kas liktu tada... Nors kartais atrodo, kad noretusi pailseti nuo to nuolatinio tustumos jausmo, noretusi uzsimirsti...Svarbiausia neisproteti nuo to skausmo ir visu baimiu. As irgi negaliu nei siuvneti, nei megzti, tiesiog einu toliau situo gyvenimu, be didelio susizavejimo juo, be globaliu ateities planu, einu ir tiek...
Liniuotes Sofijai nepasidariau, nemoku blush2.gif , bet dabar toks periodas kai visiems apie ja pasakoju, reikia ar nereikia, ne todel, kad uzjaustu, tik, todel, kad ja turiu, nors ir tokia neapciuopiama, bet taip be galo mylima. Vis girdziu kartais pasakyma paleisk ja...Gal esu bloga mama, nes nenoriu jos paleisti, jei tik galeciau susikeiciau su ja vietomis... Labai sunku buna, nes neturiu jos nuotrauku, tik pedutes atspauda ir nezinau, kaip jus , bet as nebegaliu atsiminti savo mazules bruozu, ja teturejom 16 paru, visa vamzdeliai apraizgyta. Ji ir sapnuose manes neaplanko...Turejau tik dvi vizijas, viena 5 min iki jos mirties, tada laikiau ja uz rankytes mintyse, sakaiu, kad nebijotu, dainavau dainele, tuo metu nezinojau, kad ji mirsta, po 5 min paskambino gyd ir pasake, kad jos nebera, ji buvo vienintele nezinojusi, kad noriu buti prie savo mazutes jos mirties minute.Bet mano angelelis pati atejo pas mane... Kita vizija aplanke pries menesi, tad vaziavo stogas, daug dirbau, tuo metu neturejom busto, blaskemes per draugus, atrode nebeistversiu ir pries uzmiegant tokia sviesa nusvito ir dievulis kaip paveiksluose pries akis atsirado su kudikiu ant ranku...kelios sekundes ir vel dingo. Nesu tikinti, bet sie du kartai net man mistiski pasirode...
Prirasiau daug ir apie nieka ax.gif matyt ir man tiesiog issisneketi kartais reikia

Graziu visoms svenciu 4u.gif Viltingu, o kam nors gal ir vaisingu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 22, 20:55)

user posted image

Paskui atrado mano tašę  doh.gif :

user posted image

user posted image

grazi tavo pupule ir vietoj grazioj gyvenat mirksiukas.gif

Graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Jums noriu palinkėti iš visos širdies,
Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs.
Kad jėgos vėl atgimtų su gamta,
Kad šviesią mintį dar geresnė keistų.
Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai,
Kad būtų jie užuovėja saugiausia.
Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys -
Juos saugotų, globotų, neapleistų.

Su gražiausia pavasario švente!
Atsakyti
Velykos jau bigsmile.gif . Būkit sveikos, mielos, kantrios, žavios, geros, išradingos, mylimos 4u.gif 4u.gif

Lina31 - su gimtadieniu Tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif - palinkėsiu, kad dūšioj būt ramiau, šviesiau... Būk sveika ir tvirta..... apkabinu ir oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutės, kol mano šeimyna parpia, prisijungiu 4u.gif

user posted image
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 22, 20:55)

user posted image

Paskui atrado mano tašę  doh.gif :

user posted image

user posted image

koookia fainuolė wub.gif 4u.gif
kaip pas jus gražu, kur gyvenat..... pasaka wub.gif ežeras wub.gif

QUOTE(bicė @ 2008 03 22, 21:19)
Turejau tik dvi vizijas, viena 5 min iki jos mirties, tada laikiau ja uz rankytes mintyse, sakaiu, kad nebijotu, dainavau dainele, tuo metu nezinojau, kad ji mirsta, po 5 min paskambino gyd ir pasake, kad jos nebera, ji buvo vienintele nezinojusi, kad noriu buti prie savo mazutes jos mirties minute.Bet mano angelelis pati atejo pas mane... Kita vizija aplanke pries menesi, tad vaziavo stogas, daug dirbau, tuo metu neturejom busto, blaskemes per draugus, atrode nebeistversiu ir pries uzmiegant tokia sviesa nusvito ir  dievulis kaip paveiksluose pries akis atsirado su kudikiu ant ranku...kelios sekundes ir vel dingo. Nesu tikinti, bet sie du kartai net man mistiski pasirode...

Graziu svenciu 4u.gif

pranašiška atrodo. svarbiausia, kad tu žinai, kad jai ten labai gera, šilta.

AČIŪ, ir tau gražių 4u.gif

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 22, 23:10)
Jums noriu palinkėti iš visos širdies,
Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs.
Kad jėgos vėl atgimtų su gamta,
Kad šviesią mintį dar geresnė keistų.
Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai,
Kad būtų jie užuovėja saugiausia.
Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys -
Juos saugotų, globotų, neapleistų.

Su gražiausia pavasario švente!

kaip gražu wub.gif
sveika sulaukus šv. Velykų 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 23, 01:33)
Velykos jau  bigsmile.gif . Būkit sveikos, mielos, kantrios, žavios, geros, išradingos, mylimos  4u.gif   4u.gif 

Lina31 - su gimtadieniu Tave  4u.gif  4u.gif   4u.gif   4u.gif     - palinkėsiu, kad dūšioj būt ramiau, šviesiau...  Būk sveika ir tvirta..... apkabinu ir  oro_buckis.gif

Lina, 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 23 kovo 2008 - 06:20
Labas rytelis,
visas sveikinu su Sv. Velykom ir linkiu, kad sios Velykos atnestu mums tik geras akimirkas, kad nebereiketu daugiau kenteti nuo skausmo ir liudesio. 4u.gif
Atsakyti
melusios, sveikinu visas su Sv. Velikom!!!
tegu musu mintis, sirdis, sielos, adgija kartu su pavasariu ir su grazia prisikilimo svente, tegu musu angiliukai buna laimingi ten kur jie dabar.
linkiu visom ismokt givent be jiu, ismokt dziaugtis to ka turim. ismokim but laimingos su savo skausmu!!!! oro_buckis.gif
lina31 sveikinu tave su gimtadieniu, linkiu tau grazaus stebuklo, svajoniu issipildimo, ir susilaukt savo leliuko, sveikucio, grazucio!!! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 23, 01:33)
Velykos jau  bigsmile.gif . Būkit sveikos, mielos, kantrios, žavios, geros, išradingos, mylimos  4u.gif  4u.gif 

Lina31 - su gimtadieniu Tave  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif    - palinkėsiu, kad dūšioj būt ramiau, šviesiau...  Būk sveika ir tvirta..... apkabinu ir  oro_buckis.gif

QUOTE(STT @ 2008 03 23, 07:20)
Lina,  4u.gif 
user posted image

QUOTE(bim @ 2008 03 23, 19:37)
lina31 sveikinu tave su gimtadieniu, linkiu tau grazaus stebuklo, svajoniu issipildimo, ir susilaukt savo leliuko, sveikucio, grazucio!!! birthday.gif

Ačiū ačiū mergaitės, aš jus taip pat norėjau pasveikinti su Šv.Velykom ir palinkėti:

Šią pavasario dieną,
dovanoju velykų margutį..
Dar pridedu kvapą purienų
Ir neblėstančios meilės truputį wub.gif
Atsakyti