Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

bim tavo lele labai panasi blondinka auksta kakta kaip ir as vaikystej clap_1.gif , nu tik pas mane zandu nebuvo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 22:45)
bim tavo lele labai panasi blondinka auksta kakta kaip ir as vaikystej clap_1.gif , nu tik pas mane zandu nebuvo laugh.gif

na kakta ir akytes is tecio paveldejo, o visa kita i mama, ir harakteriu irgi i mama. mirksiukas.gif
Atsakyti
musu dukriukas buvo tevelio kopija i mama tai tik fiziologine prasme...
o sunukas tai labai panasus i mane, charakteriu i seneli, o knarkimu i teti laugh.gif
Papildyta:
o cia musiskis vyrukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 26 kovo 2008 - 21:48
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 23:47)
o sunukas tai labai panasus i mane, charakteriu i seneli, o knarkimu i teti laugh.gif
Papildyta:
o cia musiskis vyrukas
user posted image

na ragai turbut labai sunkus, nes labai jau rimtas viriokas!!! bet jau koks didelis!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 26, 22:51)
na ragai turbut labai sunkus, nes labai jau rimtas viriokas!!! bet jau koks didelis!!

jau septintus eina... bande nutaisyt kuo rimtesni veida doh.gif , o gavosi toks, kad atrodo apspjaus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes, viena diena nepaskaityk tai tiek visko ivyksta, pabandykit, pamatysit kaip gyvenimas verda, nors gal mums angeleliu mamytems atrodo jog jis stovi vietoje.

HenriLuk: tau stiprybes ir geresnes nuotaikeles 4u.gif As va galvoju, kad jei tu geguzi i lietuva vaziuoji, tai pirmiausia verta gal lietuvelej pas logopeda nuvesti, jei jus namie lietuviskai kalbat, tai jiems ten bus sunku ivertinti jos kalbejimo lygi angliskai. I lietuviska mokyklele tai ir as savo pyple vesiu, kai tik prisiruosiu ax.gif , ir su vaikais pabendraus, nes darzo dar negavom, o ir tegul lietuvisku paprociu neuzmirsta mirksiukas.gif . O taviskei is tiesu bendravimas su bendraamziais kalbiniu atzvilgiu butu geras, draugu mergyte iki 3 ne zodzio nepasakydavo jokis kalba (namie ispaniskai kalba), aplinka norvegiska, isejo i darza dabar svariai norvegiskai kalba, tiesa ispaniskai nenori g.gif . O dar ir Vaivos juosta sake, kad viskas atrodo gerai su tavo Uka wub.gif. Beje gerai, kad uzsirasei pas onkologa, net jei pasirodys, kad ten viskas tvarkoje, juk geriau isgirsti toki atsakyma, nei galvoti, kad kazkas negerai. Kiek suprantu eisi Siauliuose, ar kystu. Jei reiketu pagalbos surandant gera gydytoja vilniuje duok zinia, paklausinesiu kol dar nieks manes is kolegu neuzmirso ax.gif .

Bim: taviske tikra SAULUTE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Butu kada labai faina susibegti gathering.gif su savo mazaisiais ir jau paaugusiais, tik jauciu ne taip lengva tai suorganizuoti, kai musu dalis kazkur toli uz tevynes ribu g.gif .

STT: nu mane tai irgi su abiem mergicom pykino visa para iki 12 sav, su antraja 3 kartus labiau, perspektyvos matyt siuo klausimu nekokios mirksiukas.gif , bet kai pagalvoji, kad tai tik maza dalis nemalonumu, pakeliui i toki dziaugsma...
Tik va as si karta nusprendziau kai lauksiuosi tai ir elgtis kaip nesciai, pailseti, pasiimti nedarbinguma kai pavargsiu, zodziu pasisaugoti ir pasilepinti:hamakas ne tiek daug mes vaiku pasigimdom per savo gyvenimeli, tai kodel saves nepasaugoti mirksiukas.gif

Vaivos juosta: nu nu man va labai idomu kaip ten del tu pastojimu po cezario g.gif , nes siaip tai randas gyja apie puse metu, o ta antra pusmeti gydytojai uzmeta del viso pikto. Man tai dar dukrytei nemirus gydytoja priemusi gimdyma sake, kad kita karta galiu pastoti po 8 men... geriau jau laiku butu cezari padariusi nereiketu atsisedus galvoti ir bijoti...
Idomu ka pasakys norvegai, man reiketu is ligonines israsa pasiimti ir issiversti, bet neisivaizduoju kaip reiktu prisiversti su jais susisiekti. Reiks gal paprasyti , kad norvegijoje ginekologe duotu uzklausima i Lietuva cool.gif .

Beje likimas nenuspejamas mano gimdyma priemusi gydytoja suzinojo , kad pati laukiasi praejus 2 dienom po mano gimdymo, gimdys birzeli-liepa... tai va ir man tas Dievo klausimas iskyla, ji buvo kalta , kad laiku nesuprato vaiko bukles rimtumo, bet jai dievulis dave vaikuti. Kartais tokie dviprasmiskai jausmai buna, pykstu ant jos, bet kartu seselyje islieka tas jausmas, kad ji nescia, kuris stabdo pykti...kaip noretusi, kad del Sofijos mirties butu kalta tik gamta, o ne zmogus...

Einu miegoti kol naktis neitrauke su visa neigiamu nuotaiku jega verysad.gif

Jums visom geros dieneles bye1.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 22:47)
Papildyta:
o cia musiskis vyrukas
user posted image

nu klausyk grazus tavo vyruks mirksiukas.gif , o mes cia jam panu visokio amziaus tuim wub.gif , galetu rinktis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 03 27, 03:19)
nu klausyk grazus tavo vyruks mirksiukas.gif , o mes cia jam panu visokio amziaus tuim wub.gif , galetu rinktis cool.gif

auginkit auginkit smile.gif ... myli mano vaikinas mergaites... o jei dar kuri turi nama tai be konkurencijos praeis lotuliukas.gif , nes susirupines jau dabar kur gyvens kai uzaugs ir tures mergina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 03 27, 02:19)

Vaivos juosta: nu nu man va labai idomu kaip ten del tu pastojimu po cezario g.gif ,

Man pusmetis jau yra praėjęs, o dar nėr garantijų, kad pastosiu iš pirmo rimto karto smile.gif , tai greičiausiai ir ateis tas ruduo ( nors visai nesispardyčiau, jei būtų taip, kaip STT ax.gif ). Aš dar norėčiau rimtesnį tyrimą pasidaryt, kur suleidžia kažkokio kontrasto ir paskui ekrane stebi pralaidumą ir ttttt. ( neprisimenu pavadinimo ) .
Papildyta:
Rugsėje - gražų turtą augini. Ar jis tik nebus vyriausias čia iš mūsų lelkų? Jau ir rimčiau pasišnekėt gali. smile.gif
Atsakyti
mum abu kartus uzkibo iskarto, randai sugije gerai(ir po dvieju cezariu) ir gyd leido po pusmecio, bet jau greit metai ir vis nesiriztu... kad pasirizciau antram vaikeliui prireike daugiau nei penkiu metu,bijau kad tokiais tempais galiu ir nebespet...
nezinau mums ar verta daryt kokius rimtesnius tyrimus
patikekit kaip uzlankstys sunukas kokia minti tai nugriut gali bigsmile.gif , dabar tetis serga tai jis sako gana sirgt tegu eina dirbt, nes pinigai baigsis doh.gif , arba diedeliui liepia baigt nervuot mociute ir pasiieskot merga su kuria galetu bartis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 27 kovo 2008 - 08:16
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 26, 22:47)
o cia musiskis vyrukas
user posted image

thumbup.gif reiks ir man kada savo įdėt, o tai jau konkurenciją jaučiu dėl panelių rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(bicė @ 2008 03 27, 03:19)
STT: nu mane tai irgi su abiem mergicom pykino visa para iki 12 sav, su antraja 3 kartus labiau, perspektyvos matyt siuo klausimu nekokios , bet kai pagalvoji, kad tai tik maza dalis nemalonumu, pakeliui i toki dziaugsma...
Tik va as si karta nusprendziau kai lauksiuosi tai ir elgtis kaip nesciai, pailseti, pasiimti nedarbinguma kai pavargsiu, zodziu pasisaugoti ir pasilepinti:hamakas ne tiek daug mes vaiku pasigimdom per savo gyvenimeli, tai kodel saves nepasaugoti

drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat galvoju. Aš jau dabar laaaabai nėščia cool.gif doh.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 08:36)
auginkit auginkit ... myli mano vaikinas mergaites... o jei dar kuri turi nama tai be konkurencijos praeis , nes susirupines jau dabar kur gyvens kai uzaugs ir tures mergina

drinks_cheers.gif cool.gif lotuliukas.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 27, 09:10)
nors visai nesispardyčiau, jei būtų  taip, kaip STT

na stop, STT gamino cool.gif ir dar kaip gamino - visa laimė tik kad jis iš pirmo mėnesio užkibo - matyt labai pas mus norėjo wub.gif
gamink ir tu ir pamatysi, iš kelinto karto gausis. vat cool.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 09:14)
mum abu kartus uzkibo iskarto, randai sugije gerai(ir po dvieju cezariu) ir gyd leido po pusmecio, bet jau greit metai ir vis nesiriztu... kad pasirizciau antram vaikeliui prireike daugiau nei penkiu metu,bijau kad tokiais tempais galiu ir nebespet...

tai paimk ir nesiruošk o gamink. mes irgi ruošėmės pradėti daugiau kaip metus po netekties, bet atsibodo ruoštis - vieną mėnesį nusprendžiau - gana ruoštis - reikia gamint ir... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 27, 09:39)

tai paimk ir nesiruošk o gamink. mes irgi ruošėmės pradėti daugiau kaip metus po netekties, bet atsibodo ruoštis - vieną mėnesį nusprendžiau - gana ruoštis - reikia gamint ir... wub.gif

tai kad mb apsirgo pulinga angina, geria antibiotikus doh.gif
Atsakyti
na melusios as atsigavau, bet vakar tai nuo galvos skausmo galvojau numirsiu, net pikino.
rugseje mano merga name givena, tai mes be konkurso praeisim, nors aukos mergite irgi name givena.
aciu uz pagirimus mano pupai!!!
Atsakyti