Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

aha, jau viena su namu yra yess.gif , dabar dar vienas reikalavimas -tures puostis sunuko vertais karoliais laugh.gif
as vakar sau gelyte nusipirkau, vyras ja pamate tik kai pasakiau doh.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 11:20)
aha, jau viena su namu yra yess.gif , dabar dar vienas reikalavimas -tures puostis sunuko vertais karoliais laugh.gif
as vakar sau gelyte nusipirkau, vyras ja pamate tik kai pasakiau doh.gif  hihihi.gif
user posted image
<a href='http://profile.imageshack.us/user/zaneta75' target='_blank'></a>

na zinai, mes irgi turim reikalavimu, nes ir zentu turim pasirinkima.
turi but is geros seimos, su geru uzdarbiu!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 10:09)
tai kad mb apsirgo pulinga angina, geria antibiotikus doh.gif

nu tai gydyk greičiau ir pirmyn - prieš tai tik B ir E grupės vitaminukų primaitini ir į darbą tongue.gif

QUOTE(bim @ 2008 03 27, 10:14)
na melusios as atsigavau, bet vakar tai nuo galvos skausmo galvojau numirsiu, net pikino.
rugseje mano merga name givena, tai mes be konkurso praeisim, nors aukos mergite irgi name givena.
aciu uz pagirimus mano pupai!!!

pagaliau thumbup.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 10:20)
as vakar sau gelyte nusipirkau, vyras ja pamate tik kai pasakiau doh.gif  hihihi.gif
user posted image

mano gražiausios gėlės wub.gif mano vyras iirgi gėlių nebepastebi, nes kampai užstatyti tai viena daugiau ar mažiau, jam vienodai, tik nervuojasi, kad tuoj praeit nebebus pro kur, nes ir ant grindų jau stovi
QUOTE(bim @ 2008 03 27, 10:57)

tada mes pirmaujam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 27, 12:34)
nu tai gydyk greičiau ir pirmyn - prieš tai tik B ir E grupės vitaminukų primaitini ir į darbą  tongue.gif
pagaliau thumbup.gif
mano gražiausios gėlės wub.gif mano vyras iirgi gėlių nebepastebi, nes kampai užstatyti tai viena daugiau ar mažiau, jam vienodai, tik nervuojasi, kad tuoj praeit nebebus pro kur, nes ir ant grindų jau stovi

tada mes pirmaujam  lotuliukas.gif

na va, sakau gerai kai yra konkurencija sveika!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 27, 11:39)
na va, sakau gerai kai yra konkurencija sveika!!! mirksiukas.gif

doh.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(STT @ 2008 03 27, 13:02)

blink.gif
Atsakyti
Kokios aktyvios Jus cia bigsmile.gif labai smagu. Nuostabus Jusu vaikuciai Mamytes, jau ir as nesusilaikau, reik man i neta isikelt savo spurgytes foto ir Jums pasigirt bigsmile.gif kasdien musu Arielytes zandai vis apvaleja ir vis grazeja mano princese bigsmile.gif jau net isaugtu rubeliu turime, negaliu atsidziaugt as ja bigsmile.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 27, 10:20)
user posted image

as gavau dovanu orchideja dar praeitais metais ir va dabar ji jau man antra karta ziedelius krauna, nors kai klausaiu gelininkes ji man sake, kad sitos geles vienkartines blink.gif bet as nepatikejau ir persodinau ja kai nuzydejo ir va tuoj vel ji dziugins graziais ziedais mus thumbup.gif

STT, del doplerio as neparduodu, galiu paskolint tik arba galiu susisiekt su tuo zmogum kur pirkau ir nupirkt.. as matai planuoju ji laikyt sau kitam nestumui smile.gif jis gaudo sirdele nuo 12sav., bet nezinau ar taip anksti pagaus, as pati gal nuo 20sav naudojau... juo girdis sirdis ir dar matuoja jis.. siaip tikrai geras daiktas, ypac su tokia patirtim tai gali nuo proto nusokt kai vaikas nesujuda ilgiau... na jei reikes Tau jo, duok zinia, susisieksim.. o kol kas tada rezervuosiu ji tau, o tai jau yra norinciu ir skolintis ir pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 27, 15:48)
Tai mes tipo  lyg ir gaminam, tik nesisakom viens kitam  tongue.gif , gal reik pasisakyt  smile.gif  ( vyras galvoja, kad aš saugaus, o aš tai nieko negalvoju, folinę jau trečias mėnuo geriu  rolleyes.gif  )
1. Tai ir mes eilėje  tongue.gif ( bruožas giminės - gerokai vyresnius vyrus gauti  smile.gif  ) .  Namelis ant vištos kojelės, apylinkes jau išgyrėt , o su karoliais reikalų jau turim :

user posted image

Nebent užkliūtų suvalkietiškas būdas  g.gif  smile.gif  .

2. Aš miegamam užuolaidas naktines nukabinau, nes roletus padarė, tai trečią vakarą begulint jau neiškenčiau ir sakau, ar matai, kad tuščia? Nematė  cool.gif  .

na manoji karoliu nenesioja, jai auksines grandineles padok, kaip irteciuj! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 27, 14:11)
STT, del doplerio as neparduodu, galiu paskolint tik arba galiu susisiekt su tuo zmogum kur pirkau ir nupirkt.. as matai planuoju ji laikyt sau kitam nestumui  smile.gif jis gaudo sirdele nuo 12sav., bet nezinau ar taip anksti pagaus, as pati gal nuo 20sav naudojau... juo girdis sirdis ir dar matuoja jis.. siaip tikrai geras daiktas, ypac su tokia patirtim tai gali nuo proto nusokt kai vaikas nesujuda ilgiau... na jei reikes Tau jo, duok zinia, susisieksim.. o kol kas tada rezervuosiu ji tau, o tai jau yra norinciu ir skolintis ir pirkt  bigsmile.gif

rezervuok man tikrai pasiskolinsiu - išsinuomosiu. parašiau į až daugiau blush2.gif

QUOTE(bim @ 2008 03 27, 15:15)
na manoji karoliu nenesioja, jai auksines grandineles padok, kaip irteciuj! mirksiukas.gif

blink.gif ogo kokia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, cia ziuriu toks aktyvumas vos speju skaityti, labai smagu, o kokie faini jusu vaikai, gaila, kad as neturiu dar ko ikelti verysad.gif neprisimenu, kas is musu visu klause del PMS skausmu ir negalavimu, tai noriu pasakyti, kad tokius dalykus labai gerai sutvarko nekvisu aliejus, as pati vakar pradejau gerti, labai geras dalykas, internete galite daugiau pasiskaityti, jau varau, nes i traukini paveluosiu, siandien grysiu jau namo, tai mane jau dazniau pamatysite, o tai ziuriu as visai jau prapuoliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 27, 17:06)
Sveikutes visos, cia ziuriu toks aktyvumas vos speju skaityti, labai smagu, o kokie faini jusu vaikai, gaila, kad as neturiu dar ko ikelti  verysad.gif neprisimenu, kas is musu visu klause del PMS skausmu ir negalavimu, tai noriu pasakyti, kad tokius dalykus labai gerai sutvarko nekvisu aliejus, as pati vakar pradejau gerti, labai geras dalykas, internete galite daugiau pasiskaityti, jau varau, nes i traukini paveluosiu, siandien grysiu jau namo, tai mane jau dazniau pamatysite, o tai ziuriu as visai jau prapuoliau  mirksiukas.gif

Turesi ir Tu pamatysi mirksiukas.gif as ir netikejau o tokia fainuole supu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 27, 10:57)

bim musu seimyna tikrai gera-be zalingu iprociu, mazius kolkas nedirba, bet planuoja studijuot universitete biggrin.gif , perspektyva kaip ir nebloga smile.gif ...nu trukumas gal tas kad kaip ir tevelis pametes galva sportinem masinom doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 27, 14:48)
1. Tai ir mes eilėje  tongue.gif ( bruožas giminės - gerokai vyresnius vyrus gauti  smile.gif  ) .  Namelis ant vištos kojelės, apylinkes jau išgyrėt , o su karoliais reikalų jau turim :
Nebent užkliūtų suvalkietiškas būdas  g.gif  smile.gif  .

nu vaivos juosta turbut eisit be konkurencijos nes ir is suvalkietisko molio drebti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti