Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Labas rytelis,

kaip laikotes kaip nuotaikos? As tai kazkokia nesamone sianakt sapnavau tai kazkaip net negera schmoll.gif Gal cia jau pilnatis ar kas nieko nesuprantu ir kazkaip blogai miegojau. unsure.gif

Kaip tavo testukas STT? Gal jau turi kokiu geru ziniu bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 18 kovo 2008 - 08:45
labas rytas, na pas mane neko gero, po antibijotiku vartojimo penlige prasidejo, tai visai nesmagu.
o kaip tavo reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 18, 09:44)
Labas rytelis,

kaip laikotes kaip nuotaikos?  As tai kazkokia nesamone sianakt sapnavau tai kazkaip net negera  schmoll.gif Gal cia jau pilnatis ar kas nieko nesuprantu ir kazkaip blogai miegojau.  unsure.gif

sveiki. ir as sianakt blogai sapnavau. kazkaip negera buvo, kai prabudau. sapnavau, kad kraujuoju, ir suprantu sapne, kad man 22 savaites ir kad blogai, o kraujo tiek daug. ai, atrodo lyg ir labai nesinervinu ir stengiuos ramiai nescia buti, bet va. zinau, tikriausiai reik nekreipt demesio.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 18, 12:10)
sveiki. ir as sianakt blogai sapnavau. kazkaip negera buvo, kai prabudau. sapnavau, kad kraujuoju, ir suprantu sapne, kad man 22 savaites ir kad blogai, o kraujo tiek daug. ai, atrodo lyg ir labai nesinervinu ir stengiuos ramiai nescia buti, bet va. zinau, tikriausiai reik nekreipt demesio.

viskas bus gerai, nesinervink, pasamonei nervojasi, todel ir sapnas toks!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms!!!!Nu zinokit as taipogi jau trecia naktis sapnuoju gimdymo namus,lakstau po juos bet niekaip neiseinu,ir vis susiduriu su savo ginekologu....Seip kaip ir viskas istos puses tvarkoje... doh.gif
Atsakyti
ai mergos manau tie visis sapnai mum nuo istampitu nervu, ir reiktu ko maziau kreipt demesio i jios!
Atsakyti
ai mergickos kvailos mintis lena i galva...
Atsakyti
Nu tai zinokite as irgi sia nakti sapnavau, kad gimdziau antra karta ir neisnesiota ir vel lygtai negyva, o po to kazkaip suzinojau, kad palaidojom vis del to gyva leliuka, ir tada man isvis labai negera, vienu zodziu siaubingai blogai sapnavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 18, 11:10)

kraujas gerai sapnuot,nauja gimine reiskia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 18, 09:44)
Labas rytelis,

kaip laikotes kaip nuotaikos?  As tai kazkokia nesamone sianakt sapnavau tai kazkaip net negera  schmoll.gif Gal cia jau pilnatis ar kas nieko nesuprantu ir kazkaip blogai miegojau.  unsure.gif
Kaip tavo testukas STT? Gal jau turi kokiu geru ziniu  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Gali būti kad pilnatis - aš tai išvis per pilnatį prastai miegu, o jau apie sapnus tai išvis nekalbu. blush2.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 03 18, 11:10)

Viskas bus gerai - tik mažiau galvok, kad kažkas bus blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 18, 18:53)
Nu tai zinokite as irgi sia nakti sapnavau, kad gimdziau antra karta ir neisnesiota ir vel lygtai negyva, o po to kazkaip suzinojau, kad palaidojom vis del to gyva leliuka, ir tada man isvis labai negera, vienu zodziu siaubingai blogai sapnavau  verysad.gif

man labai dažnai taip būdavo, kokius metus po netekties sapnavau ištisaii tokius dalykus
Atsakyti
Labas rytas!!!! NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pamenu ir man buvo ir dziugu ir baime tokia didele...viskas bus gerai!!!!
Atsakyti