Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(STT @ 2008 03 19, 18:42)
nu čia dabar???????? kur visos?????????? eikit čia tongue.gif
Man atrodo atsičiūchinau biggrin.gif

STT džiaugiuosi su tavim thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau kad mes visos dziaugemes uz stt, labai, labai!!!!
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 19, 20:58)
jo - super - neradau ant greičio blush2.gif

šiandien palikau 555 Lt.

brangoka pirmam apsilankimuj! g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 19, 22:03)
Papildyta:

Aš irgi tą patį pagalvojau. Lankausi šeimos klinikoje ir man tik keli tyrimai kainavi nėštumo metu. Turbūt per visą nėštumą tik 50 lt tyrimams išleidau g.gif

Bet manau STT šiandien ir 1000 lt būtų nepagailėjus. Pavydžiu baltu sveiku pavydu blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:

brangoka, bet dabar STT esi rami, zinai, kas vyksta, nes turbut pas valstybinius gydytojus nebutum taip greit apziureta. o toliau matysi.
na ka gi, prasides tau dabar pykinimo laikotarpis schmoll.gif . nelabai malonu, bet kai zinai vardan ko visa tai.....smagu tongue.gif . saugokis, nepersidirbk. dabar bus gerai, bus velykos daug laisvu dienu, galesi pagulineti gal daugiau. ir aisku visada tikekis geriausio.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 19, 18:42)
nu čia dabar???????? kur visos?????????? eikit čia tongue.gif
Man atrodo atsičiūchinau biggrin.gif

Labux STT,
o klausyk, kada tau nustate del to progesterono siandien jau klinikoje, ar anksciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 19, 20:44)
Džiaugiuosi su Tavim, STT smile.gif . Labai labai.

QUOTE(lina31m @ 2008 03 19, 21:23)
STT džiaugiuosi su tavim  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū mielosios. Kaip jūs man padedat. Va ir dabar šypsausi skaitydama, o atrodo tuoj apsivemsiu...... jau taip pykina. Su abiem berniukais taip nė kart nepykino. Lauksiu mergytės wub.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 03 19, 22:22)
Bet manau STT šiandien ir 1000 lt būtų nepagailėjus. Pavydžiu baltu sveiku pavydu blush2.gif

tikrai taip, tu teisi. man vakar buvo blogai, verkiau ir niekas manęs nebūtų priėmęs, o čia kaip likimas, aš paskambinau ir prieš mane moteris buvo atsisakius - kaip likimas , o dar ir pasaugot reikia - toks jausmas, kad kažkas reguliuoja už mane.

QUOTE(zydra30 @ 2008 03 19, 22:28)
brangoka, bet dabar STT esi rami, zinai, kas vyksta, nes turbut pas valstybinius gydytojus nebutum taip greit apziureta. o toliau matysi.
na ka gi, prasides tau dabar pykinimo laikotarpis  schmoll.gif . nelabai malonu, bet kai zinai vardan ko visa tai.....smagu tongue.gif . saugokis, nepersidirbk. dabar bus gerai, bus velykos daug laisvu dienu, galesi pagulineti gal daugiau. ir aisku visada tikekis geriausio.

tu teisi

jau prasidėjo. feeeeeeeeee
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 19, 22:50)
Labux STT,
o klausyk, kada tau nustate del to progesterono siandien jau klinikoje, ar anksciau?  g.gif

jo, vakar apžiūrėjo geltonkūnį ir pamatė, kad jis mažesnis nei turi būt, vadinasi mažiau duoda mano mazgiui reikalingo progesterono. Padidinsim jį ir leliukas įsikals keturiasdešimčiai savaičių stipriai stipriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 20, 08:19)
Ačiū mielosios. Kaip jūs man padedat. Va ir dabar šypsausi skaitydama, o atrodo tuoj apsivemsiu...... jau taip pykina. Su abiem berniukais taip nė kart nepykino. Lauksiu mergytės wub.gif
tikrai taip, tu teisi. man vakar buvo blogai, verkiau ir niekas manęs nebūtų priėmęs, o čia kaip likimas, aš paskambinau ir prieš mane moteris buvo atsisakius - kaip likimas , o dar ir pasaugot reikia - toks jausmas, kad kažkas reguliuoja už mane.
tu teisi

jau prasidėjo. feeeeeeeeee

jo, vakar apžiūrėjo geltonkūnį ir pamatė, kad jis mažesnis nei turi būt, vadinasi mažiau duoda mano mazgiui reikalingo progesterono. Padidinsim jį ir leliukas įsikals keturiasdešimčiai savaičių stipriai stipriai wub.gif

statistika sako, kad kurius labai pikina, perseleidimu rizika sumazeja, mane pikino su abem mergom, tai gal ir merga lauki! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 20, 09:39)
statistika sako, kad kurius labai pikina, perseleidimu rizika sumazeja, mane pikino su abem mergom, tai gal ir merga lauki! bigsmile.gif

Nu gal ir teisybė: mane, kai laukiausi abu kartus, pykino gal tik porą sykių: ir ką gi - abu vyriokai... Bet persileidimas man nė vienu atveju negrėsė, netgi atvirkščiai... smile.gif
Kaip gera skaityti dabar šį skyrelį: tokios džiugios nuotaikėlės jame plevena.
Sėkmės visoms nėštukėms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 20 kovo 2008 - 08:57
QUOTE(bim @ 2008 03 20, 09:39)

kad taip ir būtų, kaip tu sakai wub.gif
sako, mergytės sipresnės.
Galiu papasakot tokią istoriją, kurią prisiminiau tik vakar rytą.
Dar mokykloj buvau pas būrėją kažkada kažkokią ir ji man sakė, tau dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du - mergytę ir berniuką. Taigi, du berniukus jau turiu. O gal ir būtų išdilęs iš atminties, bet įstrigo todėl kad ji klausė, ar aš pasidarius abortą. Blyn, tuo metu mokiaus mokyklj ir man buvo nemalonu aiškint, kad ne, juolab žinant mano nuostatas prieš abortus. Tai va - tai dabar laukiu dukrytės, jos patvaresnės ir tikiu, kad viskas bus super. Mano Angeliukas juk turėjo pasistengt wub.gif

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 20, 09:56)
Nu gal ir teisybė: mane, kai laukiausi abu kartus, pykino gal tik porą sykių: ir ką gi - abu vyriokai... Bet persileidimas man nė vienu atveju negrėsė, netgi atvirkščiai...  smile.gif 
Kaip gera skaityti dabar šį skyrelį: tokios džiugios nuotaikėlės jame plevena.
Sėkmės visoms nėštukėms!

Ir man negrėsė nei su vienu, ir abu bernai buvo ir nepykino, o dabar pastoviai jaučiu pilve kamuolį o gerklėj šleikštulį.

Nepamenu ar vakar sakiau, bet gyd kaip ir patvirtino pagal pūsliuko dydį, kad jis pagamintas gali būt vasario 29. Jaučiau, žinau. Taigi, matyt ta diena buvo stebuklinga, nes ir Ajukos lele tą dieną atėjo wub.gif

Bet mergos, kaip keista tais pačiais metais pastot ir tais pačiais gimdyt reiks. unsure.gif Vasara greit prabėgs labai, taigi jau skaičiuosiu dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 20, 11:11)
kad taip ir būtų, kaip tu sakai  wub.gif
sako, mergytės sipresnės.
Galiu papasakot tokią istoriją, kurią prisiminiau tik vakar rytą.
Dar mokykloj buvau pas būrėją kažkada kažkokią ir ji man sakė, tau dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du - mergytę ir berniuką. Taigi, du berniukus jau turiu. O gal ir būtų išdilęs iš atminties, bet įstrigo todėl kad ji klausė, ar aš pasidarius abortą. Blyn, tuo metu mokiaus mokyklj ir man buvo nemalonu aiškint, kad ne, juolab žinant mano nuostatas prieš abortus. Tai va - tai dabar laukiu dukrytės, jos patvaresnės ir tikiu, kad viskas bus super. Mano Angeliukas juk turėjo pasistengt wub.gif
Ir man negrėsė nei su vienu, ir abu bernai buvo ir nepykino, o dabar pastoviai jaučiu pilve kamuolį o gerklėj šleikštulį.

Nepamenu ar vakar sakiau, bet gyd kaip ir patvirtino pagal pūsliuko dydį, kad jis pagamintas gali būt vasario 29. Jaučiau, žinau. Taigi, matyt ta diena buvo stebuklinga, nes ir Ajukos lele tą dieną atėjo wub.gif

Bet mergos, kaip keista tais pačiais metais pastot ir tais pačiais gimdyt reiks. unsure.gif  Vasara greit prabėgs labai, taigi jau skaičiuosiu dienas biggrin.gif

nori pasakit kad tu tiki tom burejom, man irgi bure kazkada, tai izbure du vaikus, ir du vyrus, tai nori pasakit kad man daugiau ne lemta turet vaiku? o as noriu dar dvieju kaip minimum dar vieno!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 20, 10:38)
nori pasakit kad tu tiki tom burejom, man irgi bure kazkada, tai izbure du vaikus, ir du vyrus, tai nori pasakit kad man daugiau ne lemta turet vaiku? o as noriu dar dvieju kaip minimum dar vieno!

buvau dar mokykloj, su drauge ėjau. žinai, gi kaip cekava tokiu metu buvo, koks vyras bus, kada ištekėsiu, kiek vaiku turėsiu ir tttt, kiek bernu svarbiausia, ir kuris iš bernų bus tavo vyras..... užtai ir ėjau. O kuri nebuvo ir kuri netikėjo savo laiku. Juk ir pačios burdavomės ir vėles kviesdavom, klausdavom, ką per tą pamoką kvies atsakinėt. Ir žinok teisybę pasakydavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dėl tavo vaikų, juk nemiros tu jau nebeturi ir viskas nuo būrėjos priklauso. aš irgi galiu išburt, bet kas manim patikės biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 20 kovo 2008 - 10:00
QUOTE(STT @ 2008 03 20, 11:59)
buvau dar mokykloj, su drauge ėjau. žinai, gi kaip cekava tokiu metu buvo, koks vyras bus, kada ištekėsiu, kiek vaiku turėsiu ir tttt, kiek bernu svarbiausia, ir kuris iš bernų bus tavo vyras..... užtai ir ėjau. O kuri nebuvo ir kuri netikėjo savo laiku. Juk ir pačios burdavomės ir vėles kviesdavom, klausdavom, ką per tą pamoką kvies atsakinėt. Ir žinok teisybę pasakydavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o dėl tavo vaikų, juk nemiros tu jau nebeturi ir viskas nuo būrėjos priklauso. aš irgi galiu išburt, bet kas manim patikės biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

na nezinau, ta bureja man isbure mano vyra, bet ir bure kad pirmas vaikas bus bernas, o antras pasake nesupranta bus ar ne, tai ir kaip puse tesos o puse ne!
nelabai tikiu as tom burejom. manau kad bus taip kaip turi but, o ant kortu abejoju kad kas parasita, speja jos, ir sako is galvos, na bet cia mano nomone!
Atsakyti