QUOTE(bim @ 2008 03 20, 09:39)
statistika sako, kad kurius labai pikina, perseleidimu rizika sumazeja, mane pikino su abem mergom, tai gal ir merga lauki!
kad taip ir būtų, kaip tu sakai
sako, mergytės sipresnės.
Galiu papasakot tokią istoriją, kurią prisiminiau tik vakar rytą.
Dar mokykloj buvau pas būrėją kažkada kažkokią ir ji man sakė, tau dievas duoda tris vaikus, bet turėsi tik du - mergytę ir berniuką. Taigi, du berniukus jau turiu. O gal ir būtų išdilęs iš atminties, bet įstrigo todėl kad ji klausė, ar aš pasidarius abortą. Blyn, tuo metu mokiaus mokyklj ir man buvo nemalonu aiškint, kad ne, juolab žinant mano nuostatas prieš abortus. Tai va - tai dabar laukiu dukrytės, jos patvaresnės ir tikiu, kad viskas bus super. Mano Angeliukas juk turėjo pasistengt
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 03 20, 09:56)
Nu gal ir teisybė: mane, kai laukiausi abu kartus, pykino gal tik porą sykių: ir ką gi - abu vyriokai... Bet persileidimas man nė vienu atveju negrėsė, netgi atvirkščiai...
Kaip gera skaityti dabar šį skyrelį: tokios džiugios nuotaikėlės jame plevena.
Sėkmės visoms nėštukėms!
Ir man negrėsė nei su vienu, ir abu bernai buvo ir nepykino, o dabar pastoviai jaučiu pilve kamuolį o gerklėj šleikštulį.
Nepamenu ar vakar sakiau, bet gyd kaip ir patvirtino pagal pūsliuko dydį, kad jis pagamintas gali būt vasario 29. Jaučiau, žinau. Taigi, matyt ta diena buvo stebuklinga, nes ir Ajukos lele tą dieną atėjo
Bet mergos, kaip keista tais pačiais metais pastot ir tais pačiais gimdyt reiks.

Vasara greit prabėgs labai, taigi jau skaičiuosiu dienas