Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(STT @ 2008 04 01, 20:24)
tai vat aš labai smulkių kaulų, tik vyras stambesnių, o vaikassss  - galva dabar mano dydžio.
nu laikykis - sveik kažkaip - nusilpninai gal imunitetą su tais vaistais? ar persišaldei?

ai suprasi cia, kur pasigavau, paskutiniu metu nuo gormonu labai prakaitot pradejau, o toke vejai dabar tai gal kur ir prapute!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 01, 19:27)
ai suprasi cia, kur pasigavau, paskutiniu metu nuo gormonu labai prakaitot pradejau, o toke vejai dabar tai gal kur ir prapute!

ojej - hormonus geri? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 01, 20:29)
ojej - hormonus geri? blink.gif

ne negeriu, mano hormonai sokineja labai, dar po nestumu neatistate, o kai arteja mmm, tai dar labeu sokineja, tai nuo to musa prakaitas, na taip man paaiskino gyd. sake kad turi susitvarkit puses metu begija!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 01 balandžio 2008 - 18:37
man jau metai laiko, bet pries mm taip ziauriai naktim tai saltis krecia, tai prakaitas bega... jau buvau pradejus prisigalvot kad koks su znyplem islys doh.gif smile.gif , arba kad anksti klimaksas prasidejo, juoda paranojike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 01 balandžio 2008 - 19:15
Cia dabar zinokit virusas siaucia, bet labai bjaurus, man tai i sinusita suejo, bet jau po truputi taisausi, saugokites dideliu susiburimu, o ypac besilaukiancios, daugiau c vitamino pavartoti naturalaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 01, 21:29)
Cia dabar zinokit virusas siaucia, bet labai bjaurus, man tai i sinusita suejo, bet jau po truputi taisausi, saugokites dideliu susiburimu, o ypac besilaukiancios, daugiau c vitamino pavartoti naturalaus mirksiukas.gif

na as ji jau pajutau, nors gerai kad kiti seimos narei laikosi!
Atsakyti
sveikutės

Kažkokia aš šią savaitę keista pati sau - užsivertus darbais(šefas atostogų išvažiavo), bendrauti nenoriu visiškai, pikta, viskas nervuoja. Tik pas jus įlendu pasiskaitau, bet vis kažką parašyt nerandu žodžių g.gif

Laikykitės, parašysiu, kai turėsiu ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 01, 20:14)
man jau metai laiko, bet pries mm taip ziauriai naktim tai saltis krecia, tai prakaitas bega... jau buvau pradejus prisigalvot kad koks su znyplem islys doh.gif  smile.gif ,  arba kad anksti klimaksas prasidejo, juoda paranojike

blink.gif dal nervai...
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 01, 20:29)

vengsiu mirksiukas.gif
laikykis 4u.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 04 01, 21:53)
sveikutės

Kažkokia aš šią savaitę keista pati sau - užsivertus darbais(šefas atostogų išvažiavo), bendrauti nenoriu visiškai, pikta, viskas nervuoja. Tik pas jus įlendu pasiskaitau, bet vis kažką parašyt nerandu žodžių g.gif

niu........................................................................
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 04 01, 22:53)
sveikutės

pavargai turbut!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 02, 08:52)
pavargai turbut!!! blink.gif

o ir nėštumas vargina - bet čia malonu, tik kad sekina
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 02, 10:05)
o ir nėštumas vargina - bet čia malonu, tik kad sekina

na as jau laukiu nesulaukiu kada galesiu kibt darbo, na ziuresim jai viskas gerai tai po menesio! sveikata tik pataisit reike!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 02, 09:12)
na as jau laukiu nesulaukiu kada galesiu kibt darbo, na ziuresim jai viskas gerai tai po menesio! sveikata tik pataisit reike!

vaaaauuuu thumbup.gif šaunuoliai - lauksim rezultatų - tikiu, kad iš pirmo karto pavyks. mums pavyko iš pirmo biggrin.gif
Atsakyti