Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bim @ 2008 04 02, 17:18)
na neko sau, bet tek antibijotiku tai negerai...

Nu jo verysad.gif , bet mum sake, kad geriau viena ilgesni, negu po to reiks du ar tris kartus po trumpa laika, tai nusprendem daryti ilga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 02, 18:26)
Nu jo  verysad.gif , bet mum sake, kad geriau viena ilgesni, negu po to reiks du ar tris kartus po trumpa laika, tai nusprendem daryti ilga  mirksiukas.gif

na aisku, ko tik zmogus nepadarys vardan tikslo!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 02, 17:29)
na aisku, ko tik zmogus nepadarys vardan tikslo!!! mirksiukas.gif

o kaip tu siandien jautiesi, jau nebeturi temperaturos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 02, 18:37)
o kaip tu siandien jautiesi, jau nebeturi temperaturos? mirksiukas.gif

37.2, tai pakankamai gerai paliginus!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 02, 15:50)

Na laikykit spygas ar ten kumscius uz mane! as tik is gydytojos ryt 8val liepe but kaklelis jau 2cm atsidares!

Ir kasas dar išsileisim smile.gif . Tai gerų naujienų lauksiu ryt. Ir iš tavęs Zyzi, ir iš STT. Padarysit man šventę 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 04 02, 15:11)
chi chi chi. baby brain. bet gal tikrai pribursi, tuoj ims ir prades lauktis.
siandie man pasidare negera, buvau banke, ten kazkaip zmoniu buvo, karsta, pradejau keistai jaustis. atrode, kad temsta akyse ir pradedu nieko negirdet, buciau nugriuvus. atsisedau, atnese man vandens, atidare duris. praejo po keliu minuciu jau gerai jauciaus. galvojau gal vaziuot i ligonine, bet parejau namo, pasimatavau spaudima, iskart paklausiau su dopleriu leliaus sirdutes. atrodo viskas gerai. nepatiko man. praeita nestuma jauciausi puikia, o cia dar tik 24 savaites...gal mazai pusryciu buvau pavalgius. kai nueisiu pas gydytoja paprasysiu, kad gal krauja patikrintu, gal hemoglobinas nukrito. ech, tie visi nestumo malonumai. o dar kai smegenys visada dirba: kad tik viskas butu gerai ritmu...

man atrodo normalu, nes tu nėščia ir tokiose patalpose, kur kondiškės, daug žmonių ir ttt, normalu, kad bloga pasidaro - nepergyvenk, juk nėščia esi - viskas bus oki 4u.gif
man dabar taip pat. pykinimas ar alpimas nieko blogo nepadaro

QUOTE(zyzi @ 2008 04 02, 15:50)
Sveikos, mergaites!
          Na laikykit spygas ar ten kumscius uz mane! as tik is gydytojos ryt 8val liepe but kaklelis jau 2cm atsidares! oi kaip bijau užas blink.gif
          jus jau senai susirašinėjat tai nieko nesuprantu apie ka jus? g.gif
supratau kad viena laukiasi sveikinu 4u.gif . o manes tai visa nestuma nepykino, o vakar ryte apsivėmiau , tai gydytoja sakė kad kai kaklelis atsidarinėja tai būna kartais.o silpnumas tai ir man buvo nuėjau pedikiūra daryt o ten toks kambarelis mažas durys uždarytos jaučiu kad jau jau nualpsiu gryno oro įleido vandenuko ir atsičiukinau bigsmile.gif
          tai 24 savaites? tai jau daugiau nei puse , tai puse darbo kaip ir padaryta thumbup.gif

aga - laikom už tave

QUOTE(Laura6 @ 2008 04 02, 17:26)
Nu jo  verysad.gif , bet mum sake, kad geriau viena ilgesni, negu po to reiks du ar tris kartus po trumpa laika, tai nusprendem daryti ilga  mirksiukas.gif

blink.gif vargšiukai, bet šaunuoliai
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 02, 18:53)
Ir kasas dar išsileisim  smile.gif .  Tai gerų naujienų lauksiu ryt. Ir iš tavęs Zyzi, ir iš STT.  Padarysit man šventę  4u.gif  .

tai ryt jubilejaus proga lauksi torto su sampanu! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 02, 17:53)
Ir kasas dar išsileisim  smile.gif .  Tai gerų naujienų lauksiu ryt. Ir iš tavęs Zyzi, ir iš STT.  Padarysit man šventę  4u.gif  .

ok, mes savo ruoštu pasistengsim, o tu irgi žiūrėk nepasi.....
kai ajuka gimdė arielę, aš pasigaminau mažių, dabar zyzi gimdys o tu gamink, o aš su širduko pamatymu tau užtvirtinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 02, 17:44)
37.2, tai pakankamai gerai paliginus!

tai jau tikrai nieko blogo, reiskia jau taisaisi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 02, 17:53)

Ai tikrai ir STT rytoj tures naujienu, laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 02, 14:06)
Na bandysiu kaip nors uzmigt nusipirkau valerijono tableciu jei pades! o jau vyruks bijo tai tikriausia labiau nei as lotuliukas.gif 
    tai kai grisiu is ligonines tai parasysiu kaip ten
Papildyta:
Nepyk kad klausiu, zydra30,jei skaudu tai nerasyk! o kas buvo vaikeliui ir kiek laiko buvo?

SEKMES!!!!
Lauksim naujienu,ir kumstukus laikysim, ir zvakele sventinta padeginsiu,kasos jau palaidos mirksiukas.gif ,viskas bus gerai!!!!!
Kaip sendien pamenu visi sauke antras gimdymas bus greitas,nors savo pirmaja Kornelyte pagimdziau gan greitai nuo saremiu pradzios,nors atsidarymas tebuvo 2cm, per nepilnas 3valandas,o antroji Lukrecija pakamavo 14valandu blink.gif bet kai uzdejo riebuile 4,500 ant krutines tai is dziaugsmo net klykiau!!!! O sunytis trecia gimdymas,atvaziavau ryta pasirodyti,bet del visko pasiemiau daiktus,kai pasake,kad jau 5cm atsidarymas,pradejau net drebet,atrodo trecias gimdymas,bet nerimas taspats,tai uj..........4valandos bet tokios,bet jis kaip tikras vyras sunkiai broves i sy pasauli,gime kaip po mustiniu su fanarais lotuliukas.gif bet svoris irgi 4,600....Buvo nelengva,bet buvau LAIMINGA,VERKIAU,ASAROS RIEDEJO UPELIAIS,BET IS LAIMES!!!!!!!
Mes su tavimi padruske!
Atsakyti
zyzi rieciu spygas ir as, o kasas kaip paleidau tai jau seniai palaidais lakstau laugh.gif sekmiuko ir gerai pailsek pries rimta darba soske.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 02, 21:00)
Va su tuo reikalu ryt nelabai kas  g.gif  - vyras nuo 6 ryto į budėjimą visai parai .  smile.gif  Nebent "tą rytojų" jau nuo 12-tos skaičiuot pradėčiau  tongue.gif  .
Papildyta:
... aš jau pradėjau lydytis  wub.gif  ( nuo vyro. Mano mėgstamiausios )

user posted image

Vau kokios grazios geles bigsmile.gif Cia jau vyras pasistenge? mirksiukas.gif

P.S. Bet zinok nieko nesimato kas ten geltona spalva parasyta ir taip bandau issifruot ir kitaip bet nesigauna g.gif
Atsakyti