QUOTE(zydra30 @ 2008 04 02, 15:11)
chi chi chi. baby brain. bet gal tikrai pribursi, tuoj ims ir prades lauktis.
siandie man pasidare negera, buvau banke, ten kazkaip zmoniu buvo, karsta, pradejau keistai jaustis. atrode, kad temsta akyse ir pradedu nieko negirdet, buciau nugriuvus. atsisedau, atnese man vandens, atidare duris. praejo po keliu minuciu jau gerai jauciaus. galvojau gal vaziuot i ligonine, bet parejau namo, pasimatavau spaudima, iskart paklausiau su dopleriu leliaus sirdutes. atrodo viskas gerai. nepatiko man. praeita nestuma jauciausi puikia, o cia dar tik 24 savaites...gal mazai pusryciu buvau pavalgius. kai nueisiu pas gydytoja paprasysiu, kad gal krauja patikrintu, gal hemoglobinas nukrito. ech, tie visi nestumo malonumai. o dar kai smegenys visada dirba: kad tik viskas butu gerai ritmu...
man atrodo normalu, nes tu nėščia ir tokiose patalpose, kur kondiškės, daug žmonių ir ttt, normalu, kad bloga pasidaro - nepergyvenk, juk nėščia esi - viskas bus oki
man dabar taip pat. pykinimas ar alpimas nieko blogo nepadaro
QUOTE(zyzi @ 2008 04 02, 15:50)
Sveikos, mergaites!
Na laikykit spygas ar ten kumscius uz mane! as tik is gydytojos ryt 8val liepe but kaklelis jau 2cm atsidares! oi kaip bijau užas
jus jau senai susirašinėjat tai nieko nesuprantu apie ka jus?
supratau kad viena laukiasi sveikinu

. o manes tai visa nestuma nepykino, o vakar ryte apsivėmiau , tai gydytoja sakė kad kai kaklelis atsidarinėja tai būna kartais.o silpnumas tai ir man buvo nuėjau pedikiūra daryt o ten toks kambarelis mažas durys uždarytos jaučiu kad jau jau nualpsiu gryno oro įleido vandenuko ir atsičiukinau
tai 24 savaites? tai jau daugiau nei puse , tai puse darbo kaip ir padaryta
aga - laikom už tave
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 02, 17:26)
Nu jo

, bet mum sake, kad geriau viena ilgesni, negu po to reiks du ar tris kartus po trumpa laika, tai nusprendem daryti ilga

vargšiukai, bet šaunuoliai