Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(zydra30 @ 2008 04 04, 15:48)
tai cia iki gimdymo kaina? o uz gimdyma tikriausiai atskirai, ane?
ai tu pas kita gimdysi. bet cia irgi privaciai?
ir beje smagu girdeti, kad tau ir pusliukui  smile.gif viskas gerai.
tas laikas greit praeis. as nelabai ir pastebejau kada  pusmetis praejo.

čia yra tik priežiūros kaina. gimdymas atskirai pas Daunoravičių kainuos apie 1000 lt. tarsiuos Antakalnio klinikose su juo - jis AK ginekolog akušerinio vedėjas - nerealus žmogus.\
nu aš manau pastebėsiu, kaip praeis

QUOTE(Laura6 @ 2008 04 04, 16:37)
Kaip idomu, o tai tu ne po kiekvieno vizito mokesi, bet tiesiog ta suma sumokesi ir tave visa nestuma priziures, ar kaip cia nieko nesuprantu g.gif  doh.gif  mirksiukas.gif

O kodel taip tvirtai apsisprendei, kas nors parekomendavo ar patare?

Sumoki 3400 lt ir eini visą nėštumą ir nieko nemoki daugiau. iki dvyliktos savaitės kas savaitę. po to kas mėnesį, nuo trisdešimtos savaitės ar anksčiau kas dvi savaites, gale vėl kas savaitę. kiekvienąkart vaisiaus ištyrimas ultragarsu, kraujo šlapimo tyrimai, vieną kartą per nėštumą 4D vaisiaus ištyrimas, ir visi kiti priklausomi tyrimukai, tas kas ir poliklinikoj - tiksliai nepamenu.
Niekas nerekomendavo. tiesiog jau seniai apie juos žinau gerų puikių atsiliepimų. žinau, kad pas juos viena geriausiū ir brangiausių aparatūrų lietuvoje, kad jis mokslų daktaras, dirbęs pats AK, plius jie išgelbėjo du vaikus iš mano pažįstamų rato. Vieną tiksliau būtų išgelbėję, bet tėvai atsisakė jo skirtų vaistų ir vaiką prarado. o tie vaistai būtų išsaugoję, bet jie ir patys pripažįsta, kad neklausė kravčenko ir ... prarado. kitam vaikui kai buvo tiek pat kiek ir man, atsitiko panašiai, užinfarktavo placebnta, o kadangi mama lankėsi pas kravčenkas, jie sužiūrėjo ir vaikutis buvo išgelbėtas ir dabar auga. gimė kaip ir mano būtų gimęs 32 sav.
taigi pavyzdžiai rodo, kad šitie gydytojai nepėsti ir aš darysiu viską dėl savo vaiko, nes daugiau padaryt - ne mano jėgose.
brangu, bet patikima.

QUOTE(bim @ 2008 04 04, 16:42)
o tu turi nestumo prieziuros programa jiu? kokia ji, kas i ta kaina ieina? kiek apsilankimu ir kas jiu metu daroma?
bak, prieziura 2800lt.

žinau, kad bak tokia kaina, bet ten griežčiau.
čia jie tau nustato, kada ateit, bet jeigu neramu, gali eit ir dažniau, jei kažkas jiems nepatinka, jie gali kviestis kas savaitę už tą pačią kainą - atvejai labai individualūs. jų metu daroma viskas, kas ir poliklinikoj, plius kaskart echo ir vienąkart 4Dvaisiaus ištyrimas.

taip pat jie įrašo į diską kiekvieną vaiko darytą echo ir turi visą istoriją, kaip vaikelis augo ir vystėsi - čia malonioji dalis.
tai va - o plačiau išsiaiškinsiu viską kitą penktadienį, nes vėl jie man liepė [po savaitės ateit.
plius pats gyd yra apsigynęs disertaciją komplikuotų nėštumų - stebėjęs, taigi jis netgi ir pasiūlė pas save o ne pas žmoną, nes žmona daugiau su genetika, o jis su nėštumais ir būtent komplikuotais. mano gal ir nebus komplikuotas, abu mano nėštumai nebuvo komplikuoti, tik vienas pasibaigė nelaimingu atsitikimu, todėl mane dabar stebės laaabai.
patariu ir rekomenduoju visoms - gydytojas nerealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 04 balandžio 2008 - 17:10
QUOTE(STT @ 2008 04 04, 19:01)
čia yra tik priežiūros kaina. gimdymas atskirai pas Daunoravičių kainuos apie 1000 lt. tarsiuos Antakalnio klinikose su juo - jis AK ginekolog akušerinio vedėjas - nerealus žmogus.\
nu aš manau pastebėsiu, kaip praeis
Sumoki 3400 lt ir eini visą nėštumą ir nieko nemoki daugiau. iki dvyliktos savaitės kas savaitę. po to kas mėnesį, nuo trisdešimtos savaitės ar anksčiau kas dvi savaites, gale vėl kas savaitę. kiekvienąkart vaisiaus ištyrimas ultragarsu, kraujo šlapimo tyrimai, vieną kartą per nėštumą 4D vaisiaus ištyrimas, ir visi kiti priklausomi tyrimukai, tas kas ir poliklinikoj - tiksliai nepamenu.
Niekas nerekomendavo. tiesiog jau seniai apie juos žinau gerų puikių atsiliepimų. žinau, kad pas juos viena geriausiū ir brangiausių aparatūrų lietuvoje, kad jis mokslų daktaras, dirbęs pats AK, plius jie išgelbėjo du vaikus iš mano pažįstamų rato. Vieną tiksliau būtų išgelbėję, bet tėvai atsisakė jo skirtų vaistų ir vaiką prarado. o tie vaistai būtų išsaugoję, bet jie ir patys pripažįsta, kad neklausė kravčenko ir ... prarado. kitam vaikui kai buvo tiek pat kiek ir man, atsitiko panašiai, užinfarktavo placebnta, o kadangi mama lankėsi pas kravčenkas, jie sužiūrėjo ir vaikutis buvo išgelbėtas ir dabar auga. gimė kaip ir mano būtų gimęs 32 sav.
taigi pavyzdžiai rodo, kad šitie gydytojai nepėsti ir aš darysiu viską dėl savo vaiko, nes daugiau padaryt - ne mano jėgose.
brangu, bet patikima.
žinau, kad bak tokia kaina, bet ten griežčiau.
čia jie tau nustato, kada ateit, bet jeigu neramu, gali eit ir dažniau, jei kažkas jiems nepatinka, jie gali kviestis kas savaitę už tą pačią kainą - atvejai labai individualūs. jų metu daroma viskas, kas ir poliklinikoj, plius kaskart echo ir vienąkart 4Dvaisiaus ištyrimas.

taip pat jie įrašo į diską kiekvieną vaiko darytą echo ir turi visą istoriją, kaip vaikelis augo ir vystėsi - čia malonioji dalis.
tai va - o plačiau išsiaiškinsiu viską kitą penktadienį, nes vėl jie man liepė [po savaitės ateit.
plius pats gyd yra apsigynęs disertaciją komplikuotų nėštumų - stebėjęs, taigi jis netgi ir pasiūlė pas save o ne pas žmoną, nes žmona daugiau su genetika, o jis su nėštumais ir būtent komplikuotais. mano gal ir nebus komplikuotas, abu mano nėštumai nebuvo komplikuoti, tik vienas pasibaigė nelaimingu atsitikimu, todėl mane dabar stebės laaabai.
patariu ir rekomenduoju visoms - gydytojas nerealus wub.gif

brangeu bet tikrai geriau, reiks pasidomet ir man!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 04, 18:21)
brangeu bet tikrai geriau, reiks pasidomet ir man!

už ką brangiau ir geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 04, 19:23)
už ką brangiau ir geriau? g.gif

brangeu negu bak, ir pagal viska geriau!
klausik ilindau i ta puslapi, ir i skireli apie klinika, tai raso kad as neprisijungusi, gal zinai kaip prisijungt?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 04, 19:09)
brangeu negu bak, ir pagal viska geriau!
klausik ilindau i ta puslapi, ir i skireli apie klinika, tai raso kad as neprisijungusi, gal zinai kaip prisijungt?

nea - pati norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Labai faina. kad sumoki ir nereikia sukti galvos, o zinot as manau, kad cia visai normaliai, nes as kai ejau privaciai, tai tikrai daug isleidau, ir jeigu suskaiciuoti, tai manau, kad tas pats gautusi, tik kad daznai po simta, po du simtus, tai paskaiciuoji, kad ar ne brangiau dar susidarytu, o dar kur daryti papildomi tyrimai grybo gatvej, o jie kiek kainuodavo, man dar patinka, kad su sunkiais nestumais, kaip gaila, kad as apie juos anksciau nezinojau, nes mano tikrai buvo komplikuotas nestumas, jeigu pas juos gera aparatura, tai tikrai butu mate, kad infekcija buvo, nes atsimeni STT, kaip tu sakei, kad gydytojas turi matyti, jeigu yra infekcija, o tas mano daktariukstis, nieko nemate, man siutas ant jo ima bash.gif devil.gif gun_rifle.gif aggressive.gif labai as ant jo pykstu fool.gif

O kas tas 4D vaisiaus istyrimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 04 balandžio 2008 - 18:58
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 04, 19:56)

O kas tas 4D vaisiaus istyrimas?  g.gif

tai pats naujausias echo, kur vaikelis matosi labai gerai.
ir spalvos, jei negras, matys biggrin.gif , ir pigmentines jei neklystu mato ir viska viska aiškiau. tuoj nuotraukos pvz atsiusiu tau i až
Papildyta:
isijunk skypą
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 04, 20:33)
tai pats naujausias echo, kur vaikelis matosi labai gerai.
ir spalvos, jei negras, matys biggrin.gif , ir pigmentines jei neklystu mato ir viska viska aiškiau. tuoj nuotraukos pvz atsiusiu tau i až
Papildyta:
isijunk skypą

as gi dar darbe sedziu doh.gif , tai negaliu skypo isijungti, grysiu tik apie puse 11, lauksiu i az, aciu labai, kaip faina, kad jie tokius daro bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 04, 20:47)
as gi dar darbe sedziu  doh.gif , tai negaliu skypo isijungti, grysiu tik apie puse 11, lauksiu i az, aciu labai, kaip faina, kad jie tokius daro  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

oki
Papildyta:
dedu čia nuotraukas biggrin.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
http://www.kf.vu.lt/...na_g/echo.htm#6 čia galima pasiskaityt ir netgi išvysti video, būtent kravčenkos aparato biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 04, 22:02)
oki
Papildyta:
dedu čia nuotraukas  biggrin.gif  thumbup.gif
user posted image
user posted image
http://www.kf.vu.lt/...na_g/echo.htm#6 čia galima pasiskaityt ir netgi išvysti video, būtent kravčenkos aparato biggrin.gif  thumbup.gif

mes turim tokes nuotraukas su nemira, gaila bet tik tai ir liko man nuo jios, o dareu specalei kad jai parodit, kokia ji buvo pilvelij! verysad.gif
Papildyta:
tu stt, nedek daug vilciu i tas nuotraukas, nes rialei vaizdas priklauso nuo vaiseus padites! ir mum buvo taip is pradziu grazei veiduku pasisukus, o po to atsisuko nugarite! tai nelabai kas, nors turim ir kojite ir rankite ir ausite, profeliu!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 04, 21:19)
mes turim tokes nuotraukas su nemira, gaila bet tik tai ir liko man nuo jios, o dareu specalei kad jai parodit, kokia ji buvo pilvelij! verysad.gif
Papildyta:
tu stt, nedek daug vilciu i tas nuotraukas, nes rialei vaizdas priklauso nuo vaiseus padites! ir mum buvo taip is pradziu grazei veiduku pasisukus, o po to atsisuko nugarite! tai nelabai kas, nors turim ir kojite ir rankite ir ausite, profeliu!

pagausim, nesiparinu.
juk vaikščiosiu dažnai, o ir vaikas suksis. nieko - pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 04, 21:02)
oki
Papildyta:
dedu čia nuotraukas  biggrin.gif  thumbup.gif
user posted image
user posted image
http://www.kf.vu.lt/...na_g/echo.htm#6 čia galima pasiskaityt ir netgi išvysti video, būtent kravčenkos aparato biggrin.gif  thumbup.gif

Nu cia tai geras, tai ka jau galima savo busima leliu ir pamatyti,
kol jis negimes, kaip fainai good.gif nu as kazka gal ir esu apie tai girdejus, bet galvojau Lietuvoj dar nedaro mirksiukas.gif

nu zinokit jauciuosi kaip atsilikus nuo naujoviu, kitos jau zinot ir net daret, o as net nezinau ka tai reiskia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 04 balandžio 2008 - 21:22