QUOTE(zydra30 @ 2008 04 04, 15:48)
tai cia iki gimdymo kaina? o uz gimdyma tikriausiai atskirai, ane?
ai tu pas kita gimdysi. bet cia irgi privaciai?
ir beje smagu girdeti, kad tau ir pusliukui
viskas gerai.
tas laikas greit praeis. as nelabai ir pastebejau kada pusmetis praejo.
ai tu pas kita gimdysi. bet cia irgi privaciai?
ir beje smagu girdeti, kad tau ir pusliukui
tas laikas greit praeis. as nelabai ir pastebejau kada pusmetis praejo.
čia yra tik priežiūros kaina. gimdymas atskirai pas Daunoravičių kainuos apie 1000 lt. tarsiuos Antakalnio klinikose su juo - jis AK ginekolog akušerinio vedėjas - nerealus žmogus.\
nu aš manau pastebėsiu, kaip praeis
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 04, 16:37)
Kaip idomu, o tai tu ne po kiekvieno vizito mokesi, bet tiesiog ta suma sumokesi ir tave visa nestuma priziures, ar kaip cia nieko nesuprantu

O kodel taip tvirtai apsisprendei, kas nors parekomendavo ar patare?
O kodel taip tvirtai apsisprendei, kas nors parekomendavo ar patare?
Sumoki 3400 lt ir eini visą nėštumą ir nieko nemoki daugiau. iki dvyliktos savaitės kas savaitę. po to kas mėnesį, nuo trisdešimtos savaitės ar anksčiau kas dvi savaites, gale vėl kas savaitę. kiekvienąkart vaisiaus ištyrimas ultragarsu, kraujo šlapimo tyrimai, vieną kartą per nėštumą 4D vaisiaus ištyrimas, ir visi kiti priklausomi tyrimukai, tas kas ir poliklinikoj - tiksliai nepamenu.
Niekas nerekomendavo. tiesiog jau seniai apie juos žinau gerų puikių atsiliepimų. žinau, kad pas juos viena geriausiū ir brangiausių aparatūrų lietuvoje, kad jis mokslų daktaras, dirbęs pats AK, plius jie išgelbėjo du vaikus iš mano pažįstamų rato. Vieną tiksliau būtų išgelbėję, bet tėvai atsisakė jo skirtų vaistų ir vaiką prarado. o tie vaistai būtų išsaugoję, bet jie ir patys pripažįsta, kad neklausė kravčenko ir ... prarado. kitam vaikui kai buvo tiek pat kiek ir man, atsitiko panašiai, užinfarktavo placebnta, o kadangi mama lankėsi pas kravčenkas, jie sužiūrėjo ir vaikutis buvo išgelbėtas ir dabar auga. gimė kaip ir mano būtų gimęs 32 sav.
taigi pavyzdžiai rodo, kad šitie gydytojai nepėsti ir aš darysiu viską dėl savo vaiko, nes daugiau padaryt - ne mano jėgose.
brangu, bet patikima.
QUOTE(bim @ 2008 04 04, 16:42)
o tu turi nestumo prieziuros programa jiu? kokia ji, kas i ta kaina ieina? kiek apsilankimu ir kas jiu metu daroma?
bak, prieziura 2800lt.
bak, prieziura 2800lt.
žinau, kad bak tokia kaina, bet ten griežčiau.
čia jie tau nustato, kada ateit, bet jeigu neramu, gali eit ir dažniau, jei kažkas jiems nepatinka, jie gali kviestis kas savaitę už tą pačią kainą - atvejai labai individualūs. jų metu daroma viskas, kas ir poliklinikoj, plius kaskart echo ir vienąkart 4Dvaisiaus ištyrimas.
taip pat jie įrašo į diską kiekvieną vaiko darytą echo ir turi visą istoriją, kaip vaikelis augo ir vystėsi - čia malonioji dalis.
tai va - o plačiau išsiaiškinsiu viską kitą penktadienį, nes vėl jie man liepė [po savaitės ateit.
plius pats gyd yra apsigynęs disertaciją komplikuotų nėštumų - stebėjęs, taigi jis netgi ir pasiūlė pas save o ne pas žmoną, nes žmona daugiau su genetika, o jis su nėštumais ir būtent komplikuotais. mano gal ir nebus komplikuotas, abu mano nėštumai nebuvo komplikuoti, tik vienas pasibaigė nelaimingu atsitikimu, todėl mane dabar stebės laaabai.
patariu ir rekomenduoju visoms - gydytojas nerealus