Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

labasrytukas, smagu kad geros nuotaikos
ryte jau isleidau vyra i drifto treniruote Kedainiuose, tai kazko neramu... pries tai dar pablioviau savo mazutes, taip kirminas sirdi grauzia kad ir vel akyse renkasi asaros
Atsakyti
Labas rytas visoms,
as irgi vos ne kiekviena diena nubraukiu asaras, del savo angeliuko, kartais uzeina momentai kad taip suspaudzia sirdi, o tu zmogus esi toks menkas ir nieko negali pakeisti, ir ypac dabar kai atsilo oras, kai visos mamos su vezimukais aplinkui verysad.gif

Ajuka, kaip jus laikotes su Ariele, kur prapuolet? O pas ka tu ajuka lankiaisi nestumo metu privaciai ar valdiskoj?
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 04 05, 12:04)
Labas rytas visoms,
as irgi vos ne kiekviena diena nubraukiu asaras, del savo angeliuko, kartais uzeina momentai kad taip suspaudzia sirdi, o tu zmogus esi toks menkas ir nieko negali pakeisti, ir ypac dabar kai atsilo oras, kai visos mamos su vezimukais aplinkui  verysad.gif
Ajuka, kaip jus laikotes su Ariele, kur prapuolet? O pas ka tu ajuka lankiaisi nestumo metu privaciai ar valdiskoj?

ir as daznai nubraukiu asara liudedama savo grazolites, bet deja mes bejegei ir neko nepakeisim!!!
mano vyras keista sapna sapnavo, kad pas ji kazkas atejo is anapilio ir deste kazka labai svarbaus, bet jis neatsimena ka. gaila gal tikrai ka svarbaus!!!

o ajuka tikrai jau ilgokai neuzsuka. ajuka aaaaaauuuuuuuu!!!! kaip tau sekasi, kaip tavo pupa auga?
Atsakyti
Sveikos
katik sužinojau, kad pas kravčenkas į tą pačią kainą įeina ir keturi D ir genetiniai tyrimai , nes žmona genetikė ir viskas, kas priklauso. ir dar eini tada kai nori, jei neramu pasidaro - nerealūs wub.gif
o ypač genadijus mane žiauriai sužavėjo - visoms rekomenduoju tikrai. o jau devyniems mėnesiams malonumo tikrai galima rasti tokius pinigiukus rolleyes.gif
Atsakyti
gerai kai tu vilniuj gyveni, kai 100km tai sunku butu prilakstyt nesciom i abu galus jau 200 gaunas
Papildyta:
kai viskas gerai tai ir be gydytoju gerai buna... o kai blogai tai eik kur nori nieks nepades. todel nemanau kad uz tukstancius nusipirksi... kaip lemta taip ir bus, tik aisku ramiau miegosi
ajuka turbut su lele laukia vazinejasi su kvatro- stumi, geri orai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 05, 21:36)
gerai kai tu vilniuj gyveni, kai 100km tai sunku butu prilakstyt nesciom i abu galus jau 200 gaunas
Papildyta:
kai viskas gerai tai ir be gydytoju gerai buna... o kai blogai tai eik kur nori nieks nepades. todel nemanau kad uz tukstancius nusipirksi... kaip lemta taip ir bus, tik aisku ramiau miegosi

aisku kad nenusipirksi, bet kai gera prieziura ir rameu ir maloneu.

stt, o kaip kai ne darbo valandom? nes macieu kad jie sekmadineis nedirba, o ka jai nakti kas? ar jie ir ekstra atvejeis suteiks pagalba? ir kiek tada kainos?
Atsakyti
Sveikos, mergaites! as jau namie! balandzio 3d. 15.55 pasauli isvydo mano dukryte! 3760kg 54cm thumbup.gif
negaliu sedet tai sunku rasyti, siaip viskas super!
nepatikesit kai is ligonines isejom namo vaziuot saule kaip islindo ir Varpai baznycios dilin dilin man tai kaip zenklas koks net sirdi suspaude!
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 05, 22:34)
Sveikos, mergaites! as jau namie! balandzio 3d. 15.55 pasauli isvydo mano dukryte! 3760kg 54cm thumbup.gif
nepatikesit kai is ligonines isejom namo vaziuot saule kaip islindo ir Varpai baznycios dilin dilin man tai kaip zenklas koks net sirdi suspaude!

sveikinu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai uz tave dziaugios!!! sekmes jum, aukit sveikos ir grazios!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai labai labai sveikinu!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 04 05, 21:34)

Sveikinu zyzi, kad viskas gerai baigesi clap.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosiu kartu su tavimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 05, 20:36)
Papildyta:

aš gyvenu trisdešimt kilometrų už vilniaus ir kasdien ten važinėju. man tai ne atstumas tongue.gif

QUOTE(bim @ 2008 04 05, 20:46)
stt, o kaip kai ne darbo valandom? nes macieu kad jie sekmadineis nedirba, o ka jai nakti kas? ar jie ir ekstra atvejeis suteiks pagalba? ir kiek tada kainos?

jie pagalbos nesuteikėja. jie tik prižiūrėtojai. jei jau kas atsitiks pabaigoje, tam yra ligoninė arba tas poats jų rekomenduotas daunoravičius.
nežinau, kaip savaitgaly, bet nemanau, kad jie nepakonsultuotų telefonu.

QUOTE(zyzi @ 2008 04 05, 21:34)

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu labai labai
Atsakyti
zyzi sveikinam tave ir mazuteuser posted image
Atsakyti
wub.gif visada žinosiu, kad per mano gimtadienį yra ir vienos angelų mamytės mergytės gimtadienis wub.gif
Atsakyti