Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 08, 23:59)
O MANOJI PUIKIAI SUSITVARKO SU MAISTUKU KURIS NEPILNAI SUTRINTAS ax.gif

Gal ir manoji susitvarkytų, betgi reikia parodyti unorą doh.gif . Na, tegul dar truputį paponavoja, dar turim šiek tiek laiko.
Atsakyti
Man tai jau net truputį baisu daros, vyrukui mano tuoj 10 mėn. bet jei koks gabaliukas košėj - tai tuoj springsta ir antrą tos košės šaukštelio nebeįkiši doh.gif
O vat kai duodi riestainiuką ar sausainį - jis kramto puikiai, o košes pripratęs tiesiog ryti nekramtant biggrin.gif
Atsakyti
nuo 7 men nebetrinu visiskai maisto, dabar tik pasmulkinu sakute, bet visai mazai smile.gif
Atsakyti
manoji dama jau didelė,bet pietums kai darau mėsą su daržovėmis visada jai sutrinu į košę. nes tik taip ji valgo mėsą. o viską ji valgo pati,nieko netrinu ir nieko nesmulkinu,tik sugnaibau ir tiek. bet va su tais pietučiais su mėsa,tai niekaip neatprantam valgyt nesutrintos į košę blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau ir apsiraminau, kad ne mano viena princese nenori kramtyti doh.gif
jei duodu i rankyte gabaliuka virtos bulves ar morkos, tai ji atsikanda, kramto, duodu kartu ir tyreles, tai ji greit viska isvemia...siaubas, o kai tik tyrele maitinu, tai viskas OK thumbup.gif
Tai ka, teks laukti to momento, kai princese pati uzsinores kramtyti, na o siaip tai ji malonumu grauzia dziuveseli, baronka, obuoli, banana, duona ir nieko neisvemia, as jau nieko nesuprantu... unsure.gif
Atsakyti
maniškė pradėjo kramtyti 1,3 metų. Viskam savas laikas smile.gif
Atsakyti
Tikrai nesijaudink,mazas dar jis,ismoks console.gif .Kiekvienam savas laikas smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Ir as su ta pacia beda ax.gif Tik skaitau, kad jusu vaikiukai ir obuoli , ir banana, ir dziuvesi patys kramto! nugi super!O maniskis turi tik keturis dantis , ir atkandes gabaliuka, jo nekramto, o iskart ryja!!! doh.gif Ir springsta baisiausiai! g.gif Jau buvo ne viena syki taip isgasdines, tai dabar bijau duot paciam...Labai dideliais kasniais kanda! g.gif banana tai dar tokiais mazais gabaliukais sugnaibau, tai kazkaip suciaumoja, nu bet duona, obuoli ne uz ka...Ziaugcioja, springsta ir ne pats paskui nebenori - sukasi salin.O mums jau vienuolika men su trupuciu... kaip ir laikas butu pradeti kramtyt, bet ne ir viskas... bijau,. kad paskui sunku bus ismokt, o dar kazkurioj temoj perskaiciau, kad vaikas, kuris ilgai nekramto pats, veliau turi problemu su kalbejimu(reikia logopedo pagalbos)... verysad.gif tai va dabar ir nezinau, ka man daryt...
Atsakyti
Zinai vaiko nepriversi kramtyti. As atsimenu mano mazoji pradejo normaliau kramtuti ir sriubytes valgyti supjaustytas mazais gabaliukais ir gerai suvirta gal kokiu 1.5, nors turejo beveik visus dantis tik antru kruminiu neturejo. Ir kiek ji mane isgasdindavo springdavo, baisu buvo. O mesa galiu pasakyt nemalta dabar mes tik pradejom kramtyt kai visi dantys isdygo, dvieju metu biggrin.gif budavo sukramto ir isspjauna, neryja. O ir seip valgydavo kas nestrigdavo burnoj, pvz kiausinis ir po siandien trinis stringa. Buvo momentas kai koses ir tyreles jogurtai viskas nusibode buvo, o normalu maista nesukramtydavo, nenurydavo, springdavo. Dabar as tai dziaugiuos valgom normalu maista, tik daug ko nemegsta, greitai nusibosta.
Atsakyti
Mažutei jau beveik pusantrų metų, bet mėsyte duodu arba maltą arba sutrintą šakute, nes kai dantų mažai, tai sunkiai sekasi sukramtyt g.gif
Atsakyti
Aš pradėjau netrinti kai jam buvo apie 1,2 m., bet labai smulkiai viską pjaustydavau, nes paskui labai ilgai kramto ir pavargsta valgyt, nors dar būna ir nepavalgęs
Atsakyti
nuo 1,2m. dantuku turi 12, dazniausiai viska sukramydavo ir iki siol, bet jei sausesne/ kietesne mesyte, tai sutrinu.
Atsakyti