Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

Visko pas mus buvo.Vieną kart viską valgydavo,paskui kokį mėnesį neįkiši gabaliukų. dabar jau 1metai ir 7mėn. galiu drąsiai pasakyti,valgo viską gabaliukais thumbup.gif Nebereikia nieko trint nei šakutėm,nei dar kuom.Buvau jau panikoj biškį.nes jeigu tik būdavo didesnis gabaliukas,viską į žandą kišdavo doh.gif
Atsakyti
nuo 10-11mėn. panašiai unsure.gif g.gif
Atsakyti
panasiai iki 1.5 metu vargom doh.gif kartais viskas gerai budavo,kartais radus menkiausia gabaliuka apsivemdavo verysad.gif aisku dabar viskas praeitis thumbup.gif mamytes kiekvienam savas laikas,nepergyvenkit 4u.gif
Atsakyti
1m.10men. dar zveriena blenderiu smulkinu,kita mesyte jau bandom taip valgyti.
Atsakyti
blenderiavau iki 10 mėnesių, dabar daržoves trinu su bulvių grūstuve, o mėsą malu su mėsmale... deja, nuo stambesnių gabaliukų vis dar springstame.. verysad.gif
Atsakyti
o as labai pergyvenu. Musu uogai jau 1,3 bet ji visai nenori kramtyti pati. Duodu sausainiukus, duonytes, agurka, bet ji kaip ziurkenas susmulkina, palaiko burnoj ir isspjauna. Jogurta valgo tik skysta, jei su vaisiu gabaliukais tai isspjauna. verysad.gif
Atsakyti
Mano mazoji viska kramto puikiausiai ka duodu uzkandziauti (vaisius, agurka, desryte ir t.t.), bet valdyma pusrycius, pietus, vakariene ar kokia varskytes - tik trinta turi buti. blink.gif bandziau po biskuti vis stambiau blendinti, bet nieko neisejo, randa stambiau iskarto vos neveme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dofke1: 17 sausio 2012 - 18:33
Nebesmulkinu nuo 11-12mėn. Ją kramtyti išmokė mano tėtis,kol su vyru buvom išlėkę į miestą.
Atsakyti
As niekada maistelio nemaliau, daviau viska rankutej laikyti patogioj formoj ir nuo pat 6 men jokio maitinimo sauksteliu ir jokiu kosyciu smile.gif jeigu valgom bulviu kose paprasciausiai uzkibinu sauksteliu ir duodu sauksteli paciam I rankele. 4u.gif
Atsakyti
mes esam 6 mėn,ir puikiai kramsnojam jau bigsmile.gif pertrinu šakute ir viskas,bet yra guzuliukų maiste.ir ji kramto,nežiogčioja,gražiai valgo.
mano vyresnėlė valgyti pradėjo apie 10 mėn netrintą maistą 4u.gif
Atsakyti