Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

QUOTE(zveriuke @ 2008 02 05, 12:17)
MANISKIS IR IS PRADZIU NEKRAMTE,PRADEJAU DUOTI SAUSANIUS,MAZIAU TRYNTI MAISTA IR IMOKO KRAMTYT   thumbup.gif BET I RANKYTE IMA TIK SAUSAINIUS KOKIOS DESROS TAI NIEKAIP NEIKISKI  doh.gif

niu va kaip būna lotuliukas.gif
o maniškė kaip tik sausainių nelabai mėgsta. Biški pakramto o paskui šuniukui numeta. Bet va jei kokios šlapenkos gauna tai visą sučiaumoja rolleyes.gif
Bet reikia labai žiūrėt, kad gerai sukramtytų. Anksčiau lyg ir normaliai buvo, o dabar labai dažnai iš to godumo viską ryja unsure.gif Pvz.: šįryt daviau mandariną skiltelėm. Tai labai greit viską susigrūdo ir nurijo. Vėliau jau man skambina iš lopšelio, kad vaikas vemia cielom skiltelėm mandarino ir visą rytinę košę išvėmė. Parsivežiau namo ir mane visą apvėmė. Dabar nusikamavus guli lovytėj...
Va kaip kartais būna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirvana: 22 vasario 2008 - 12:21
Maniske irgi nekramto maisto..
Susmulkinu i gabaliukus nuryja nuryja..nespringsta..
Daktare sake kad buna,ateis laikas prades kramtyti...laukiam labai ax.gif
Atsakyti
na, as neseniai isgirdau info,kad negalima vaikui pertrinti visko, springsta todel,kad apatinis zandikaulis per silpnas, o nekramto,nes neismoko,kada jam ismokti,kai tevai permala viska?springo ir musiske,bet atkakliai,su asaromis mokinome ir ismoko.vaiko raida-subtilus dalykas, negalima trinti maisto taip ilgai,nes nesivysto vaikelis toliau,lieka leliuko stadijoje,ateityje,zinau,kad gali ir kalbeti nepradeti normaliai,tikrai gali prireikti logopedu pagalbos.mamytes,skatinkite vaikuti mankstinti visus raumenukus, net jeigu tai yra liezuviukas 4u.gif
Atsakyti
manau kiekvienas vaikas individualus ir pratinti reikia tada kai jis jau pasiruoses. Maniskis tai pats valgo savarankiskai viska. turi tik 8 dantukus bet sukramto jei koks didesnis gabaliukas. bet musu meniu dar skiriasi jam gaminu atskirai tik grikiu kose kartu su teciu valgo o visa kita tai tik jo maistas. Jokios druskos ir cukraus dar neduodam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 02 24, 20:07)
Maniske irgi nekramto maisto..
  Susmulkinu i gabaliukus nuryja nuryja..nespringsta..
  Daktare sake kad buna,ateis laikas prades kramtyti...laukiam labai  ax.gif

Bet gali būti ir variantas, kad praleistas momentas, palankus išmokti kramtyti. Tada ir iškyla problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 03 05, 15:30)
Bet gali būti ir variantas, kad praleistas momentas, palankus išmokti kramtyti. Tada ir iškyla problema  g.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif tik manau mamytė ne iš blogos valios taip elgėsi, mes nenaudojome iš vis jokių mikserių mano sunytis užaugo be jo. Tiesiog kiek įmanoma buvo trinama šakute ir tikrai likdavo, kad ir kokie gumulėliai. Bet būtų įdomu sužinoti nors kokia statistika ar šeip mažai kur teko girdėti nuo ko taip būna g.gif blush2.gif Bet, kad su raida čia susije, tai tikrai, bet pergyventi manau daug nereikėtu, sparčiai vystosi tie mūsų žirniukai ir tobulėja ne dienom, o valandom wub.gif
Atsakyti
mes jau turim 8 dantukus ir maistuka taip graziai kramto kad smagu ziureti thumbup.gif tik va siandien issigandau...ziuriu atsikanda obuoliuko ir nuryja nekramtes blink.gif
Atsakyti
turim tik 7 dantukus tai dar su sakute sutrinu bet jau nebe taip smulkiai kaip anksciau nes vis tik reik kramtymo igudzius tobulint smile.gif
Atsakyti
iki kokiu 9men valgydavo tyreles, o paskui palengva per pora men.perejom prie visiskai netrinto maisto,be to dantukai pirmi tik apie astunta men.pasirode ax.gif tai laukem kol daugiau pabirs ir beveik 11men nebetrynem, nes turejo jau su kuo darbuotis, ypac kad pats gerai sukramtydavo, lengviau su sakute neaprtinta pakabinti paciam 4u.gif
Atsakyti
Maždaug iki metuku tryniau sąžiningai, paskui tik šiaip aptrindavau kad per didelio gabalo neįsgrūstų. O dabar (1,5 metų) nieko nebegrūdu, viską kramto, o jeigu nesupramto, tai išspjauna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazius,tai dar neturedamas dantuku(kurie mums velai isdygo)labai grazei ir isleto kramtydavo,bet kosiu,tai iki siol neatsisako jam yra1m 9men darzoviene truputi susmulkinu su blenderiu jam taip skaniau ir HIIP koses tebevalgo,nes jam jos labai patinka.
Atsakyti
mano mazoji,kai su mesa turim rupesciu,na tiksliau jos nevalgo,tai nori nenori tenka man ja susmulkinti g.gif ir sumaisyti su kazkuo,o visa kita kramto ax.gif
Atsakyti