Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

Nuo 10 men. pradejo pati kramtyti ir atsisake valgyti sublendaruota maista 4u.gif
Atsakyti
As nebesmulkinu nuo 8 ar 9 menesio su sakute pertrinu. Is pradziu morkyciu nesuvirskindavo, taip ir iskakodavo gabaliukais, tai morkytes trindavau atidziau. Dabar, kai isverdu sriubytes pastebejau, kad jau susitvarke ir gabaliukai pamperse retas atvejis. Kramto labai noriai, kai tik paragavo koses su gabaliukais, pertrintos nebenorejo, net kruopytes sukramtydavo pati. vakar daviau varskecio kepto, neapskrudusio, mazais gabaleliais sugnaibiau- kuo puikiausiai sukramte, nors tik sesi dantys pasmus. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
man sis klausimas irgi iskiles...kolkas dar vis valgom trintas koses, bet sausainius obuoli agurka valgo pati ir sukrmto tiek kiek jai reikia...

rupiau trintu kosiu nevalgo ... turbut reik laukti kol pati atsisakys valgyti trintas kosytes...

arne?
Atsakyti
Mano dukrytei 1m ir 1 men, mėsą ir daržoves trinu, grūdų košę (jei iš dribsnių) nebetrinu, o pati valgo sausainukus, duoną, vaisius. Esu girdėjus, kad kiti maždaug iki 2 m trina mėsytę, tai ir nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
nuo 8 mėn. daržoves tryniau tik šakute, mėsytę blenderiu, beveik nuo 9 mėn. ir mėsytę pradėjau pjaustyt peiliu gabaliukais.
dabar jau ir daržovių visiškai nebetrinu. viską sugnaibau gabaliukais
Atsakyti
mano mergyte budama 9menesiu viska pati galejo sukramtyti, nereikedavo trinti, nors dantuku dar neturejome, bet smegenelem viska perkasdavo ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dukrytei 11 mėn. ir 1 sav. Maisto beveik nebetrinu, tik kartais mėsytę.
Atsakyti
Pagaliau ir mes sulaukem meto, kai nebereikia trinti maisto. Nuo 1.2 m. pradejo kramtyti pati.
Atsakyti
Nuo 8men tryniau su sakute,o nuo 10men visai netryniau ir valge super... thumbup.gif
Atsakyti
O as dar trinu darzoviene su benderiu, o dripsnius tai ne.. bet trinta maista geriau valgo... gal tinginiuke biski nors dantu turi ax.gif
Atsakyti
Kartais tenka dar patrinti, bet is esmes, tai jau pati puikiai kramto, tad konstatuoju fakta - iki 1m. biggrin.gif
Atsakyti
turi 8 dantis bet kramto puikiai.salotų mišrainę lapnoja kaip turi būti thumbup.gif
Atsakyti