Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

Dar trinu su šakute arba perkandu, jei kokia uoga ar mėsos gabaliukas iš mano lėkštės. Kartą vos nepaspringo, tai įsivariau tokią baimę doh.gif Žiūriu, kad visi gabaliukai būtų nuryjami unsure.gif
Atsakyti
nebetrinu jau senai kazkur nuo metuku ax.gif
Atsakyti
Netrinu nuo kokiu 10 men.-tuo metu turejo keturis dantis - bet puikiai kramte..smile.gif Aisku viska smulkiai supjaustydavau.
Atsakyti
as jau seniai nebetrinu bet vat mano vaikas isima is burnos jai kur koks gabaliukas ar atsisako valgyt turiu didele bieda su tuom... mums 1 m ir 1 men
Atsakyti
Aš netrinu gal nuo 10 mėn. Kartais smulkiai supjaustau ir duodu su šakute (vaikiška, plastmasine), arba didesniai gabaliukais ir leidžiu imti i rankytę... Krūminių dantukų dar neturim, bet puikiai susmulkina ir dantenukais..

O dėl ožkos pieno-reikia stebėt reakciją, nes mums tai uždraudė gerti, visgi alergenas, labai riebus ir ne visada vaikučio kepenims pavyksta suskaidyti tą pienuką...

Dėl vyresnių vaikų negaliu nieko sakyti, bet metinukui dar ankstoka mano manymu...
Atsakyti
Sveikos,

o mes trinam viska ir regis dar labai net prakontroliuoja ar tikrai sutrinta - kitaip viskas lauk eina. Net jogurte melyne ar vysnios odele radusi pasistengia iskrapstyti is burnos ir paskui jokiu budu nieko neikisi, kol neisitikins kad be gabaliuku. Va kokia tinginiuke. Turi tik 8 dantukus ir kramto salyginai. Jai smagiau atkandus viska isspjauti. Ir taip agurko turim visur... O va kas patinka, to is burnos neatimsi - morkos riekele gali ciulpti kiaura diena, kasosi dantenas tikriausiai, bet kramtyti nelinkusi.
Tik mes kazkaip del to ir nepergyvenam - ateis laikas kramtys, juk visi kramto. Tik mamai veiklos daugiau.
Beje mums beveik 1m ir 2 men.
Atsakyti
as saviskei jau nuo 1,1men. jaunebetrinu, jai mesye tai supjaustai smulkiai, ji jau puikiai sukramto ....
Atsakyti
Netrinu jau turbūt nuo kokiu 9-10 mėn, nes anksti dantukai išdygo... o sriubytę tai ir dabar dažniausiai trinta verdu arba labai smulkiai supjaustau, nes man ir pačiai taip skaniau smile.gif
Atsakyti
Nuo 7 men pradejau virti troskinukus, kur mesyte blenderiuota, o darzoves-kubeliais kaip i suaugusiu sriuba. Pirmom savaitem dar ta, gerai isvirusi troskini, gerai pamaigydavau sakute, o palaipsniui ismoko mazoji kramtyt dantenomis. na, koks ten pervirusiu darzoviu kramtymas biggrin.gif Mesyte mazais , labai mazais gerai isvirusiais gabaliukais pradejom ciaumot kokiu 11 men, nors kruminukai isaugo 1,3 m. Dabar kaipamato, kad pjaustau mesyte, atbega pati ir praso lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebederinam kazkur nuo metuku ir vieno men
Atsakyti
Nebetrinu jau nuo 10men.. thumbup.gif
Atsakyti
po 1-ojo gimtadienio. Bet jai nelabai patinka tokie pasikeitimai, nemoka kramtyt doh.gif Bet kaip nors persilaušim cool.gif
Atsakyti