Įkraunama...
Įkraunama...

Kramto pats

QUOTE(dubysa @ 2006 08 22, 16:23)
Labutis. Mano mazosios pradejo gromuluoti virs metuku, tai dabar turiu problemyte- vis springsta ir springsta. Duodi obuoliuko rieke, tai susigruda visa pagromuliuoja ir ryna, o paskui mama krato sad.gif Paskui kita problema, gali buti pavalgiusios, jei sedame valgyti mes, tai kaip kokios paprasaikos stovi ir praso, kad duotme savo maisto- netinka nei duona, nei duoniukai, nei dziuvesiai sad.gif Ar jums taip buvo? Galvoju, gal jos nepasotinamos smile.gif Parasykit man, kaip sprendet tokias problemeles?

Tai nera taisykle, bet nuo kokiu metuku jau daviau viska nuo savo stalo thumbup.gif Aisku, be jokiu ten silkiu,traskuciu, cocacolu tongue.gif bet ir blynu keptu, ir kotletu, ir kepsniu. Viska smulkinau sakute, kartais kramtydavau, pries tai dantis isivaliusi. Springo ir man vaikai, ir mano sesers mergyte 2,5 metuku, o sesuo kramto jai dar blink.gif nors dantu pilna gerkle lotuliukas.gif Sakyciau, kad jei vaikas pavalges-tai kasnis kitas is jusu lekstes jam nepakenks 4u.gif
Atsakyti
ir musu mazasis nuo 8men. jau valge kartu bendra maista, ypac rytais sumustinius su tėte megdavo kramsnot... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

įdomu, kiek laiko jūsų vaikiukai valgė trintą maistą? g.gif
Maniškiui 1.1m, jis daug mieliau suvalgo mėsytę ir daržoves jei jos smulkiai sutrintos ar sumaltos. Nors jau nuo 8 mėn pratinamės prie rupesnio maisto. Bet kartais ir mėsytė kietesnė, sausesnė (jautiena ar vištienos krūtinėlė), ne taip skanu jam tada būna netrinta..
o ir dantų mes nedaug turim -5. Turbūt tai susiję g.gif
Atsakyti
Mes irgi dar maista pertrinta valgom, irgi dantuliu neperdaugiausiai turim(7 dantukus) tai jei netrinčiau sunkei jį sukramtytu
Atsakyti
maniskei dabar 1,2 men. bet mesyte iki siol trinu ax.gif nes jei tik didesnis gabaliukas ar bulvyte stambesne, tai pradeda ziaugcioti ir tada isviso nevalgo. verysad.gif turim 12 dantu. va kai nori ka nors pati i rankute paimti valgyti tai triauskia ir dziuveseli ir agurka, net desros gabala buvo nusiciupusi nuo stalo lotuliukas.gif - bet ir ta sukramte.
Atsakyti
Aš mėsą, daržoves tryniau kažkur iki ~1.4metų , nes paskui jos pradėjo nebevalgyti tų trintų košių.
Atsakyti
sveika,
Aš tiksliai nepamenu,bet kažkur tikrai ne ilgiau kaip iki 1m ir 3mėn trindavau
Atsakyti
Mano sunelis turi 12 dantuku,kaip man uzeina taip padarau,kartais su sakute paspaudiu,kartais su blenderiu pertrinu,jam kazkaip nepastebejau kad butu dydelis skyrtumas,vis tiek blogai valgo doh.gif noriai valgo tik is tecio lekstes thumbup.gif
bet manau kad trinti ar ne priklauso nuo kiekvieno vaikiuko,nuo dantuku skaiciaus ir nuo noro,vis tiek nuo dvieju manau nei vienas nevalgis trinto maisto ax.gif
Atsakyti
Mano vaikui toj bus 1.5 metų bet aš vistiek mesite trinu nes jis kitaip nevalgo mesos jam per kieta nors ir turi 12 dantuku Tai kai noriu kad vaikas pavalgytu mesos tai turiu trinti bet čia nieko gi tokio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 05 rugsėjo 2006 - 10:25
Iki pusantrų mėsą maldavau.Po to maldavau tik kietesnę ar sausą,o dabar tai tik smulkiau supjaustau,nors gali ir pats sukramtyt,bet tai būna ilgas procesas ir greit jam pabosta biggrin.gif O daržoves turbūt tryniau tik iki metų.
Atsakyti
Atsiprasau, kas rasau nelietuviskai, kazkur dingo raidele ant meniu juostos smile.gif
Tai, zodziu, dukrytei 1m ir tuoj menuo, bet darzoviu bei kosiu jau nebetrinu. Darzoves su sakute sumaigau, mesyte pjaustau- valgo, nors dar tik du dantukus turi. Na o kosytes, tai dribsnius perku, suverda smile.gif
Atsakyti
Kai mano maziukei buvo metukai,teko daug keliauti, tai kad butu maziau vargo, nupirkau jai jau gatava vaikiska maista, kur bereikia tik vandeniu uzpilti. Tai mazius atsisake valgyti. Dabar jai 1metai 4men, tai maisto nebetrinu, o ir jai paciai labai smagu is lekstes issizvejoti bulve. lotuliukas.gif Kartais mesa smulkiai tenka supjaustyti, kai ji tingi kramtyti.
Atsakyti