QUOTE(SIVERIJA @ 2008 11 25, 12:09)
o šeštadienį žaislų planetoj apžiūrėjau geria tą, kur dantukai auga- man atrodo, daugiau funkcijų ji neturi.... ir lengva atrodo.....
na ir aš apžiūrėjau ir ... lyg tai turi : ji verkia ir jos žandukai parausta. Yra garsas lyg gertų iš buteliuko. O dantukas kiek supratau išauga kai ji pakramto spec.kramtuką (yra pridėtas). Paspaudus pilvuką ji guguoja.
O va čia nesupratau (na anglų kalbos žinios... prastokos)- Her dummy stops her from crying.
na o visa nuoroda su angliška instrukcija čia http://www.littlewoo...amp;pageSize=12
gal kam pravers. o jos ūgis tai jei gerai pamenu irgi 48 cm
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 14:53)
Ji kaip kada - siaip dazniausiai zaidzia su mazais borniukais, o is situ kaip kuria diena
, man labiausiai ta paskutine kur apskritai nieko nedaro 

na man iš veiduko irgi gražiausia paskutinė (tikriausia ta kur nieko nedaro) ir ta kur aprengta ale žieminiais rūbeliais su kepure šiltesne
bet realiai taip ir yra, renkam mes mamos kurios mūsų nuomone yra pačios pačiausios, o vaikui... gali būti visai kita, gal paprastesnė ir be tų visų pribumbasų ir pigesnė
vadinasi, išvada kokia - reikia turėti kelias, kad mūsų dukriukai būtų daugiamotinomis (čia taip vieną kartą mano mažė pasakė)