Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Born, Anabelle ar Chou chou?

QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 16:09)
Ačiū už pakvietimą 4u.gif
naiviai tikiuosi, kad apsiribosim viena lėle ax.gif

as kazkada isvis maniau kad tos anabeles nesamone - kaina kokia gi, pirma lele merginai krikstynu proga pirkau is maximos - nu tokia grazi buvo - iki siol nesiryztu istraukt is spintos doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai, kad padėjot. O už lėlių foto, tai ypač 4u.gif smile.gif
Taigi galutinis rezultatas, visai ne toks ax.gif , apie kurį kalbėjom blush2.gif - Chou chou Rock a Buy smile.gif
O buvo taip maniškė pamatė, pasakė - Vau, kiek daug, visos gražios, o kuri verkia, juokiasi? Taigi kaip suprantu šita blush2.gif . Be to pagal foto, jai labiausiai patiko 1, 3 ir 6.
Ir dar uždavė klausimą: kurios sėdi? Sakau, ką nematai visos gali atsisėsti. O ji man atgal: - o tu nematai, kad jos visos atremtos į sieną? O man net į galvą neatėjo, kuri sėdi, kuri ne. Jos visos gali sėdėti neatsirėmusios ar ne? g.gif
Ir tada dar prie to paties: Chou chou Rock a Buy yra pirkti LT parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 17:46)
Ačiū labai, kad padėjot. O už lėlių foto, tai ypač 4u.gif  smile.gif
Taigi galutinis rezultatas, visai ne toks ax.gif , apie kurį kalbėjom blush2.gif - Chou chou Rock a Buy smile.gif
O buvo taip maniškė pamatė, pasakė - Vau, kiek daug, visos gražios, o kuri verkia, juokiasi? Taigi kaip suprantu šita blush2.gif . Be to pagal foto, jai labiausiai patiko 1, 3 ir 6.
Ir dar uždavė klausimą: kurios sėdi? Sakau, ką nematai visos gali atsisėsti. O ji man atgal: - o tu nematai, kad jos visos atremtos į sieną?  O man net į galvą neatėjo, kuri sėdi, kuri ne. Jos visos gali sėdėti neatsirėmusios ar ne? g.gif
Ir tada dar prie to paties: Chou chou Rock a Buy yra pirkti LT parduotuvėse?

Chou gali pacios sedet mirksiukas.gif
Yra ju ir pardese, bet pigiua nete galima rast - naujos - 150-160, devetas as p[arduodu po 90-95 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 18:46)
Jos visos gali sėdėti neatsirėmusios ar ne? g.gif

Kriiste, o ta paskutine kuri nieko nedaro, tai ka is vis ji be funkciju ir kiek ji kainavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 25 lapkričio 2008 - 17:53
Dvynukes wub.gif (nezinancioms tai anabeles 3 versija)
user posted image

cia kita dvynukiu pora, (chou chou rock a buy)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ugi @ 2008 11 25, 17:52)
Kriiste, o ta paskutine kuri nieko nedaro, tai ka is vis ji be funkciju ir kiek ji kainavo unsure.gif

Siaip LT ju galima gaut nauju uz 80 Lt, man siustis pardavimui - pigiau kaip 60 neiseitu - nu min 50, pacios matot kad neapsimoka, tik va LT yra kazkodel vien melynom akytem, sita rudaake. Aisku ner kai kam skirtumo, bet kai kam yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 17:49)
Chou gali pacios sedet mirksiukas.gif
Yra ju ir pardese, bet pigiua nete galima rast - naujos - 150-160, devetas as p[arduodu po 90-95 4u.gif

Ačiū
O tu kartais neturi naujų?
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 11 25, 18:09)
Ačiū
O tu kartais neturi naujų?

nebe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 18:02)
Dvynukes wub.gif (nezinancioms tai anabeles 3 versija)
user posted image

Dekui uz nuotraukele ir patarimus, dabar tikrai zinosiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 11 26, 10:36)
Dekui uz nuotraukele ir patarimus, dabar tikrai zinosiu. thumbup.gif

Ner uz ka, bi tik i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mes savo mergaitei ir dovanosim Baby Born, labai jau nori, net kalėdų seniui laiške apie ją rašėm. Pirkau Titėj Ritėj, tai mokėjau tik 100 Lt. Ji turi puoduką, dvi soskes, sauskelnes ir kažkokių pakelių. Žiūrėsim kai išlupsim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 11 26, 12:22)
Labas, mes savo mergaitei ir dovanosim Baby Born, labai jau nori, net kalėdų seniui laiške apie ją rašėm. Pirkau Titėj Ritėj, tai mokėjau tik 100 Lt. Ji turi puoduką, dvi soskes, sauskelnes ir kažkokių pakelių. Žiūrėsim kai išlupsim.  smile.gif

O kur ta tite rite? O maniske uzsiprase anabeles, ponio, kedutes automobilines lelei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 25, 18:02)

Siaip LT ju galima gaut nauju uz 80 Lt, man siustis pardavimui - pigiau kaip 60 neiseitu - nu min 50, pacios matot kad neapsimoka, tik va LT yra kazkodel vien melynom akytem, sita rudaake. Aisku ner kai kam skirtumo, bet kai kam yra mirksiukas.gif

doh.gif verysad.gif
Atsakyti