Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(plastake @ 2005 08 17, 21:51)
kazkaip nustebua, kad visos taip tu KT nekencia  blink.gif
kazkodel maniau, kad tai patogiausia, saugiausia, daugiausiai vietos malonumam paliekanti priemone

apsvieskit  4u.gif

Kol geriau KT, ir as maniau, kad geriau buti negali. Geriau pusantru metu, kol pradejo nervuoti visokie grybeliai, uzdegimai ir tt. O jie kartodavosi nuolat. Nebetekau kantrybes ir meciau KT. Galvojau "kaip dabar bus? negi gumytes? nu jau ne!" Bet visai jos nera blogai ir man jos patinka smile.gif
Atsakyti
Gumyčių naudojimo klaidos
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 18, 09:07)
Gumyčių naudojimo klaidos

Baisu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 08 17, 21:51)
antra - kaip jusu vyram jos - prie pimpalo prilimpa ?
nes maniskiui tai kai atsiprasant  blush2.gif smaukosi, tai ir ta gumyte smaukos ir raukslejas. ir atrodo, kad nuslys  blush2.gif
apsvieskit  4u.gif

greičiausiai jam tie sargiai per dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
Na šiaip gumytė ir neturi būti taip apsitempusi, kad nė raukšlelės. Ji juda kartu su oda, bet tikrai ne tam, kad nuslystų. Tuo tiksu yra tamprus guminis žiedelis prezervatyvo gale - kad labiau užveržtų ir neištekėtų sėkla. Tad jei per šią vietą vyrui prezervatyvas tinka, vadinasi, jis reikiamo dydžio. O jei ne, teks paieškoti kitos "išmieros".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyvė: 18 rugpjūčio 2005 - 16:27
hm as jau trecius metus vartoju KT. Is esmes vartoju ne tik todel, kad turiu pastovu partneri - pradejau jas gerti dar iki tol, kol pradejome draugauti. taip jau yra, kad organizmas turi polinki i cistas ir menesiniu nebuna po 3 men. cry.gif Ginekologas pasake, kad tol, kol busiu gyva, turesiu jas gerti blink.gif Apie poveiki sveikatai susimasciau ne karta ir ne du...
Kas del gumyciu, tai net ir geriant KT su draugu buvom sumaste jas panaudoti, tai visi kartai baigdavosi nesekmingai - viena karta nuslydo, kita karta plyso ir pan.
Beje merginos negi pas jus viskas susieina tik i mylejimasi? O kaip oralinis seksas seliojimo metu? Ar niekas tokiu dalyku neprapoguoja? Kazkaip nelabai man skaniai draugo daikciukas dar su gumyte atrodytu - feee schmoll.gif Ir be to kazkaip gumyte man labai jau nepatikimai atrodo, kai pvz. per mylejimasi daug pozu pakeiti...
Va bus savaitgalis, reikes pasipraktikuoti ant smagumo, speju, kad viskas baigsis naturaliai - be gumytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2005 08 18, 17:51)
hm as jau trecius metus vartoju KT. Is esmes vartoju ne tik todel, kad turiu pastovu partneri - pradejau jas gerti dar iki tol, kol pradejome draugauti. taip jau yra, kad organizmas turi polinki i cistas ir menesiniu nebuna po 3 men.  cry.gif Ginekologas pasake, kad tol, kol busiu gyva, turesiu jas gerti  blink.gif Apie poveiki sveikatai susimasciau ne karta ir ne du...
Kas del gumyciu, tai net ir geriant KT su draugu buvom sumaste jas panaudoti, tai visi kartai baigdavosi nesekmingai - viena karta nuslydo, kita karta plyso ir pan.
Beje merginos negi pas jus viskas susieina tik i mylejimasi? O kaip oralinis seksas seliojimo metu? Ar niekas tokiu dalyku neprapoguoja? Kazkaip nelabai man skaniai draugo daikciukas dar su gumyte atrodytu - feee schmoll.gif Ir be to kazkaip gumyte man labai jau nepatikimai atrodo, kai pvz. per mylejimasi daug pozu pakeiti...
Va bus savaitgalis, reikes pasipraktikuoti ant smagumo, speju, kad viskas baigsis naturaliai - be gumytes  rolleyes.gif

Oralini gali nesibaimindama daryti ir be gumytes - per burna tikrai nepastosi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cat @ 2005 08 18, 14:20)
greičiausiai jam tie sargiai per dideli mirksiukas.gif

sakai ? blush2.gif nu nedrisciau as jam taip pasakyt blush2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyvė @ 2005 08 18, 16:25)
Na šiaip gumytė ir neturi būti taip apsitempusi, kad nė raukšlelės. Ji juda kartu su oda, bet tikrai ne tam, kad nuslystų. Tuo tiksu yra tamprus guminis žiedelis prezervatyvo gale - kad labiau užveržtų ir neištekėtų sėkla. Tad jei per šią vietą vyrui prezervatyvas tinka, vadinasi, jis reikiamo dydžio. O jei ne, teks paieškoti kitos "išmieros".

tai taip iseina, kad rauksleliu turi but, bet kai gumyte juda kartu su oda, ji turi tvirtai laikytis prie penio saknu ? taip iseina ?
niu reiks paziuret, kaip ten viskas yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2005 08 18, 16:51)

jei geri KT, gumytes naudokit prie laimingą pabaigą, o ne viso proceso metu tongue.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju gumytes viso proceso metu ypac mane jaudina su ziuzeliais
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 08 18, 18:12)
tai taip iseina, kad rauksleliu turi but, bet kai gumyte juda kartu su oda, ji turi tvirtai laikytis prie penio saknu ? taip iseina ?
niu reiks paziuret, kaip ten viskas yra  blush2.gif  ax.gif

Būtent šitaip. Pasitikslink biggrin.gif
Atsakyti