Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 11, 09:32)
?

o kas čia keisto? ar tik susituokus būtina vaikus gimdyti?

Nebūtina. Bet man santuoka yra požymis, kas su tuo žmogumi nori susieti gyvenimą ir turėti vaikų. Ir jei nenori vaikų turėti tuo metu, gali saugotis. Bet kuri apsauga yra pakankamai patikima, tai kam ten dar kažką dvigubinti. Nes kiekviena apsauga turi savų "šalutinių poveikių" cry.gif . Ir šiaip nėra lengva pasirinkti vairantą, kuris tenkintų abu sutuoktinius. Dažniausiai kažkas tai yra aukojama - sveikata, malonumas sad.gif . Tai kam dar tuos minusus dvigubinti?
Atsakyti
galima kaklelio pakilimą, bazinę temperatūrą matuot, gleives tirt... šie metodai labiausiai tinka planuojančioms, nes konstatuoja tik ovuliacijos faktą, o numatyt nelabai galima.

jei norit saugotis, tai tiksliausi su seilėm. yra tokie prietaisėliai kur paparčius rodo mirksiukas.gif tikrai rasi info SM.
jei kada reikės gyvenime, tai tikrai pirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 11 liepos 2005 - 11:07
QUOTE(aifa @ 2005 07 11, 10:56)
Nebūtina. Bet man santuoka yra požymis, kas su tuo žmogumi nori susieti gyvenimą ir turėti vaikų. Ir jei nenori vaikų turėti tuo metu, gali saugotis. Bet kuri apsauga yra pakankamai patikima, tai kam ten dar kažką dvigubinti. Nes kiekviena apsauga turi savų "šalutinių poveikių"  cry.gif . Ir šiaip nėra lengva pasirinkti vairantą, kuris tenkintų abu sutuoktinius. Dažniausiai kažkas tai yra aukojama - sveikata, malonumas  sad.gif . Tai kam dar tuos minusus dvigubinti?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

būtent.
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 11, 12:05)
galima kaklelio pakilimą, bazinę temperatūrą matuot, gleives tirt... šie metodai labiausiai tinka planuojančioms, nes konstatuoja tik ovuliacijos faktą, o numatyt nelabai galima.

jei norit saugotis, tai tiksliausi su seilėm. yra tokie prietaisėliai kur paparčius rodo  mirksiukas.gif  tikrai rasi info SM.
jei kada reikės gyvenime, tai tikrai pirksiu.

Kazin kiek tie aparaciukai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 07 11, 15:23)
Kazin kiek tie aparaciukai kainuoja?

apie 100 Lt lyg ir kainavo. pažiūrėk www.arborita.lt. Aš tai įsigijau paprastą mikroskopą ir su juo seiles bandžiau žiūrinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 11, 14:48)
apie 100 Lt lyg ir kainavo. pažiūrėk www.arborita.lt. Aš tai įsigijau paprastą mikroskopą ir su juo seiles bandžiau žiūrinėt  ax.gif

Ar neatsibosta kiekviena karta spjaut po mikroskopu ir ziuret... bus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 07 11, 10:56)
Nebūtina. Bet man santuoka yra požymis, kas su tuo žmogumi nori susieti gyvenimą ir turėti vaikų. Ir jei nenori vaikų turėti tuo metu, gali saugotis. Bet kuri apsauga yra pakankamai patikima, tai kam ten dar kažką dvigubinti. Nes kiekviena apsauga turi savų "šalutinių poveikių"  cry.gif . Ir šiaip nėra lengva pasirinkti vairantą, kuris tenkintų abu sutuoktinius. Dažniausiai kažkas tai yra aukojama - sveikata, malonumas  sad.gif . Tai kam dar tuos minusus dvigubinti?

Aciu uz issakyta nuomone, bet kiekviena pasiliksime prie savosios, nes man priimtina dviguba apsauga, taip jauciuosi ramesne. ax.gif Jei atvirai, man visai nemazina malonumo gumytes, ir pasalinio poveikio nejauciu, tik plysta, o del KT kol kas tpfu tpfu tpfu isoriniu blogybiu nematau. Gal jos bus ateityje, dabar nenoriu apie tai galvoti, nes gyvenu siandien.
Atsakyti
Naudojom pradzioj Durex prezevatyvus,tuos spalvotus ir su kvapais.man patiko,o vaikinas sake,kad jam jie kazkokie anksti ir trumpi.Poto isdraugu gavom dovanu visa kruva "Cool",tai naudojom,bet tik is reikalo,nepatiko man jie protest.gif .Dabar naudojam "Lifestyle" spalvotus tuos,tai esam abu patenkinti thumbup.gif .O su "Aquagel" lubrikantu isvis clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(GERAS VYRAS @ 2005 05 03, 07:03)
mielos moterys ,nemaciau kad kas nors rasytu apie SPIRALE . Ka apie jas manot ? mano zmona isidejo po gymdimo spirale.  Ar buna nuo jiu uzdegimu ?  nes mano zmonai buvo ir uzdegimas ir atsirado pasalinis kvapas(labai nemalonus) . zmona labai del to nervojasi ir kompleksoja. ar tai gali buti nuo spirales ?  o prezervativai man tai visai nepatinka ir mazai tokiu vyru pazistu kuriems patinka, tai yra visai nepazistu.

Mano vyrui patinka prezervatyvai tongue.gif Gal ne kiek patinka, kiek bijo mane prie kitų kontraceptikų prileisti. Sako, išbalansuoja visa moterišką harmoniją. Sutinku, pati tai patyriau blink.gif
Atsakyti
na nežinau, naudojam mes dabar gumytes ir vargo nematom, aišku dar stebim nevaisingas dienas, kad galėtume pasilepinti...
kai naudojau kt tabletes, labai nervinga buvau... ir kažkaip nepatiko...

p.s. nežinau kaip jums gaunasi, mums dar nė karto nesuplyšo...
Atsakyti
kazkaip nustebua, kad visos taip tu KT nekencia blink.gif
kazkodel maniau, kad tai patogiausia, saugiausia, daugiausiai vietos malonumam paliekanti priemone

be to kazka girdejau, kad kaip tik sunormalizuoja viska, menesines ne per gausios ir reguliarios buna
ir kiausineliai nesusiformuoja, tai paskui kai nustoji vartot ilgiau vaisinga buni mirksiukas.gif

o kas negerai ? na kad noro ner - blogai
kokie dar baubai ?

gumytes man siaubas kazkoks. pirma - nutraukia visa ikarsti ir paskui is naujo reik viska pradet.
antra - kaip jusu vyram jos - prie pimpalo prilimpa ?
nes maniskiui tai kai atsiprasant blush2.gif smaukosi, tai ir ta gumyte smaukos ir raukslejas. ir atrodo, kad nuslys blush2.gif

apsvieskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 08 17, 20:51)
kazkaip nustebua, kad visos taip tu KT nekencia  blink.gif
kazkodel maniau, kad tai patogiausia, saugiausia, daugiausiai vietos malonumam paliekanti priemone

be to kazka girdejau, kad kaip tik sunormalizuoja viska, menesines ne per gausios ir reguliarios buna
ir kiausineliai nesusiformuoja, tai paskui kai nustoji vartot ilgiau vaisinga buni  mirksiukas.gif

o kas negerai ? na kad noro ner - blogai
kokie dar baubai ?

gumytes man siaubas kazkoks. pirma - nutraukia visa ikarsti ir paskui is naujo reik viska pradet.
antra - kaip jusu vyram jos - prie pimpalo prilimpa ?
nes maniskiui tai kai atsiprasant  blush2.gif smaukosi, tai ir ta gumyte smaukos ir raukslejas. ir atrodo, kad nuslys  blush2.gif

apsvieskit  4u.gif

paskaityk temas apie šalutinius poveikius mirksiukas.gif
Atsakyti