Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 01, 07:16)
nu įdomiai tu čia... Tada jau geriau nekištum į save KT, jei jau vis tiek gumytėm saugotės... Jei labai baisu, geriausiai apsaugo susilaikymas  wub.gif

Nesu jau tokia durna, kad specialiai su KT nuodyciausi. Tiesiog vien su gumytem seniai jau buciau nestuke.gif , nes plysta gana daznai. Man jos galima sakyti netinka cry.gif O susilaikymas, kaip cia pasakius....tokio dalyko kaip ir negali buti, kai gyveni su vyru, ar ne? g.gif
Cia jus pacios labai idomiai galvojat...rasot, kad nesamone dviguba apsauga, o paskui verkiat skyrelyje "Kertele sielai", kaip cia dabar as pastojau cry.gif . Reikia atsakingumo siokio tokio, o ne vien malonumai galvoje.
Filosofiskai gal ir galima galvoti, kad pastoti galima ir su dviguba apsauga, bet kazkodel per 6 m. to dar nebuvo, todel, kad jei paveda viena, tai gelbsti kita priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 01 liepos 2005 - 15:08
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 07 01, 17:03)
Nesu jau tokia durna, kad specialiai su KT nuodyciausi. Tiesiog vien su gumytem seniai jau buciau nestuke.gif , nes plysta gana daznai. Man jos galima sakyti netinka cry.gif O susilaikymas, kaip cia pasakius....tokio dalyko kaip ir negali buti, kai gyveni su vyru, ar ne? g.gif
Cia jus pacios labai idomiai galvojat...rasot, kad nesamone dviguba apsauga, o paskui verkiat skyrelyje "Kertele sielai", kaip cia dabar as pastojau cry.gif . Reikia atsakingumo siokio tokio, o ne vien malonumai galvoje.
Filosofiskai gal ir galima galvoti, kad pastoti galima ir su dviguba apsauga, bet kazkodel per 6 m. to dar nebuvo, todel, kad jei paveda viena, tai gelbsti kita priemone.

aišku, jei tik tinka ir diskomforto nekelia. tiesa, būtet tam skyrely yra vieas atvejas, kai pastojo su dvibuba apsauga:pleistras +gumytė. aišku, kad tai unikalu, bet tik dar kartą parodo, jog 100procentinio nieko nėra, nes nuo likmo nepabėgsim niekas.
Atsakyti
nezinau ar tik durnos nuodijasi KT, argi galima taip sakyti. as naudojau pries antra nestuma, ir dabar naudoju, nes gumyciu pakesti negaliu, kazkokia nesamone myletis su guma, nepykit bet gyvenant santuokoje myletis su prezervatyvais???? aisku manau cia kiekvienos seimos reikalas ir nera cia nei uz nei pries - kaip kam kas patinka tas ta ir naudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
oi sorry, atsiprasau nepaskaiciau pirminiu zinuciu, del KT naudojimo, dar karteli sorry 4u.gif
Atsakyti
Manau būtų idomu pabandyti pleistrą, KT man netinka, prezervatyvai jau antrus metus nervus gadina. Ar geras dalykas tas pleistars????????? ar nuo jo nebuna šalutinio poveikio?
Atsakyti
QUOTE(CirCle @ 2005 07 10, 18:59)
Manau būtų idomu pabandyti pleistrą, KT man netinka, prezervatyvai jau antrus metus nervus gadina. Ar geras dalykas tas pleistars?????????  ar nuo jo nebuna šalutinio poveikio?

čia tema apie tą pleistrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 07 01, 16:03)

Nu įdomiai tu pati čia pavarei, tai manai, jei jau dviguba apsauga, tai jau tipo didesnis atsakingumas, o ne vien tik malonumai galvoje blink.gif
Šiaip KT buvo išrasti tam, kad gumyčių nebereikėtų. Ir jei kaip pati rašai, dažnai plyšta gumytės, tai kam dar jų tada reikia...
Na vat aš irgi jau ilgokai saugaus, ir daugiau nei 6 metus, ir ne dviguba apsauga, na ir nieko... O yra kas nesisaugo virš 6 metų, ir irgi nieko... Na ir ką...
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 07 01, 15:03)

Kai du ar tris vaikus turėsi, ir visus suplanavusi kada nori, gal tada ir bus laikas akingumu ir dviguba apsauga girtis. O tai būna kad 10 metų ir be jokios apsaugos, ir vis dar nieko cry.gif
Ne visos poros vienodai vaisingos ir ne visoms vienodos apsaugos reikia. O dviguba apsauga santuokoje tai man atrodo keista. Mes iki antro vaiko iš viso dažniausiai saugojomės skaičiuodami vaisingas dienas. Patikimumas mažas, bet kadangi vis tiek planavome vaikų turėti, tai nebūtų buvusi didelė tragedija, jei būtų užkibęs. O pirmas "užkibo" po 7 metų, kai labiausiai nenorėjom (vyras buvo metus laiko suplanavęs dirbti užsienyje) ir saugojomės su prezervatyvais sad.gif
Dabar jau 3 metai kaip ant "gumyčių" ir tpfu tpfu kol kas ramu. Nors jei nestuke.gif tai irgi nebūtų tragedija, bet kol kas netraukia.
O dėl dvigubos apsaugos santuokoje tai jau ne schmoll.gif g.gif nors geriau niekada nesakyti niekada, tegul bus po penkto vaiko, kas mano amžiuje ir su vienguba apsauga darosi nerealu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 07 11, 08:49)
O dviguba apsauga santuokoje tai man atrodo keista.
O dėl dvigubos apsaugos santuokoje tai jau ne  schmoll.gif  g.gif
?

o kas čia keisto? ar tik susituokus būtina vaikus gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 07 11, 08:49)
O dviguba apsauga santuokoje tai man atrodo keista.

O man visai nekeista. Teko ja naudotis vienintelį kartą gyvenime ir... turiu savo merginą.
Tiesiog siuacija buvo tokia. Naudojau gal pusantrų metų KT ir po tiek laiko kažkas nutiko- pradėjau sirgti du kartus per mėnesį. Gavau instrukciją iš ginekologės, kad reik pakeisti tabletes. Pakeitus jas buvo nurodymas pirmą mėnesį per vaisingas dienas mylėtis tik su gumytėmis, nes yra rizika pastoti. Nu ir vienas prezervatyvas neatlaikė. Tiek ir reikėjo, kad pastočiau doh.gif
Matyt, jei vaikui laikas gimti- jo jokie barjerai nesulaikys. Nes jau iki pastojimo buvo gal metus buvo jausmas , kad kažkieno dūšelė suka ratus aplink...Aš kažkaip dūšioj tai jaučiau, o vyras net kelis kartus buvo sapnavęs šviesiaplaukę mergytę...
Atsakyti
na man atrodo, kad galėsiu nenaudoti jokių priemonių ilgą laiką tongue.gif
kai pradėjom gyvent su vyru, tai paniškai bijojau pastot. nu tikrai doh.gif ir tabletes gėriau ir gumytes naudojom doh.gif
o testų kiek išnaudojau... vyras juokiasi, kad gal su didmenininkais man reikėtų kontraktą sudaryt... nu tiesiog mano ciklas nenormalus, tai praktiškai kiekvieną ciklą blush2.gif tongue.gif
ir ką... nu ir nieko... daba metus laiko jau nepastoju... tai einam pas gydytojus...

mergaitės, jei gyvenat su vaikinu, kurį mylit, ar jau vedę... nestresuokit dėl tos apsaugos. gumytės, tai gumytės, tabletės, pleistrai, vaisingų dienų nustatymas...

labiau rekomenduoju natūralius metodus, nes neišderina organizmo o ir labiau moters fiziologiją suprantama pasidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 11, 10:29)
labiau rekomenduoju natūralius metodus, nes neišderina organizmo o ir labiau moters fiziologiją suprantama pasidaro  ax.gif

tie natūralūs tai pagal gleives? 4u.gif aš nesu pastebėjus kažkokių ypatingų gleivių, tai ir nesuprantu, kada man ta ovuiacija sad.gif
Atsakyti