Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Pradžioj draugystės naudojom gumytes, vėliau kurį laiką gėriau KT, bet iš kažkur išlindo grybelis, be to brangu ir nedavė likusių lauktų efektų. Dabar vėl naudojam gumytes, užsimauna tik prieš pabaigą, na dar šiek tiek ciklą seku, po KT itin ryškiai pradėjo gleivių pobūdis skirtis, nors ir prieš tai skirdavau nesunkiai, bet dabar ypač - tiesiog varvėt pradeda. Plyšę nebuvo. O kam labiau slankioja ar didoki, dabar yra nauji LifeStyles "Play", žalioj pakuotėj - tai jie apačioj tokie kaip ir susiaurinti, geriau priglunda ir sunkiau nusmunka - anksčiau irgi pastebėdavau, kad truputi stumdosi, ir net žiedelis kartais pasislinkdavo, o dabar kaip priklijuoti thumbup.gif minusas tik tas, kad jie su nonksinoliu-9, ir negalima dažnai naudoti verysad.gif Beje, visada galima pasivartyti prezervatyvų gamintojų puslapius, pasižiūrėti dydžius, pabandyti pagal testą pasirinkti tinkamiausius.
Atsakyti
Nieko panasaus, jog LifeStyles Play su spermicidais, neklaidink zmoniu! :-) Beje, lifestyles play ziedelio skersmuo maksimalus 54mm, jis nera nei susiaurintas nei dar kas nors, tiesiog vieta ties apyvarpe yra isplatejus, vien del to jie ir vadinami easy-fit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taisonas: 21 rugsėjo 2005 - 21:12
Na tikrai neklaidinu, instrukcijose parašyta : Atsargiai, nonoksinoliu-9 padengti prezervatyvai yra skirti tik naudojimui makštyje, je neskirti dažnam, kasdieniam naudojimui. g.gif Nebent aš ką nors ne taip supratau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 09 15, 16:54)
lubrikantu  mirksiukas.gif  Aquagel tinka, nes jis nėra aliejinis  rolleyes.gif

Tai kaip atskirti tuos paprastus prezervatyvus, nesuteptus spermicidais? ir dar tuo Aquagel lubrikantu reikia makštį pasitepti ar prezervatyvą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mis @ 2005 09 27, 17:38)
Tai kaip atskirti tuos paprastus prezervatyvus, nesuteptus spermicidais? ir dar tuo Aquagel lubrikantu reikia makštį pasitepti ar prezervatyvą?  blush2.gif

Pasiskaityt ant pakuotės mirksiukas.gif
Aquagel gerai tinka ir ten, ir ten biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas ginekologę, tai sakė kad labai daug išskirų ir greičiausiai būsių grybelį pasigavusi cry.gif
Ar galima nuo prezervatyvų pasigauti grybelį?
Atsakyti
o kiek tas aquagelis kainuoja ???
Atsakyti
QUOTE(Mis @ 2005 09 29, 17:45)
Šiandien buvau pas ginekologę, tai sakė kad labai daug išskirų ir greičiausiai būsių grybelį pasigavusi  cry.gif 
Ar galima nuo prezervatyvų pasigauti grybelį?

taip, būtent tos gumytės suteptos nonoksinu dažnai jas naudojant, gali sukelt grybą.
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 09 29, 22:07)
o kiek tas aquagelis kainuoja ???

Eurovaistinės bazėj lyg ir apie 11 Lt kainavo...
Atsakyti
Naudojam prezervatyvus+Aquagel.
Atsakyti
Meciau KT, pereisim prie gumyciu, o jei reiks , tai ir gumytes+aquagelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi saugomės gumytėmis, tačiau pirma truputį "paišdykaujam" ir tik ant galo gumytę apsimaunam. blush2.gif Stengiamės per vaisingas dienas labai tuo nepiktnaudžiauti. Kažkaip aš vis prisibijau, kad "neprisižaistume". Norėjau paklausti ar dažnai pasitaiko kai taip išdykaujant "pakimbama" blush2.gif
Atsakyti