Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

gerai jum kai galit tas gumytes vartot - o man alergija
doh.gif
viena karta pabandziau tai uzteko ilgam
baisus niezulys, jausmas tragiskas buvo cry.gif
Atsakyti
Mes su sužadėtiniu tik už gumytes!!! Bandžiau mėnesį gerti KT, bet man žiauriai nepatiko, net atrodo, svoris čiučiut augt pradėjo, o ir maniškis sakė, kad jam be gumytės per didelis įspūdis, kad net skauda... Su gumytėm mum abiem labai tinka ir patinka ir nematau reikalo kažko keisti bent po kolkas...
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 10 24, 10:40)
Na, as siaip, kiek zinau, spermiuku issiskiria ir pacioje pradzioje, ne tik ant galo mirksiukas.gif Taigi, jei pats nenori pasekmiu, geriau susizinok iki galo ax.gif

mes 4 metai dedames tik pabaigoje bet pastoto nepastojau, paprasciausiai pradine sperma niekada mano vieteles nepasiekia, ramiai kur nors patalyneje lieka
Atsakyti
Tik retkarciais vartojam.
Pasiseke man su vyruku-labai jau rupestinga ir apsiskaiciusi turiu!
Atsakyti
QUOTE(kengura @ 2005 05 06, 10:14)
Kaip mano teta kartais nelabai gražiai pasako (na bent jau man nepatinka) abu prezervatyviniai.  doh.gif

blink.gif blink.gif
Nušaučiau gal tokią tetą taip pavadinusią mano vaikus gun_rifle.gif
Atsakyti
niu as irgi uz gumytes, cool - gold man thumbup.gif jau beveik metus naudojam ir clap.gif, bandem su kvapais ir man nelabai jie patiko, dar buvom kazkokius nusitvere tai buvo suplyse... doh.gif .. o del KT tai gal ir variantas, bet nenoriu saves nuodyt chemija...
Atsakyti
schmoll.gif nenaudojam mes su vyru tu gumyciu..fee,ir jam ir man pojuciai nebe tie,man nepatinka jaust svetimkuni,nes as ta gumyte jauciu.Anksciau vartojau KT,dabar darom 2.gif ,tai nesisaugom..
Atsakyti
Man gumytes irgi geriausia apsauga. Nesinori ryti chemikalus ar tepliotis vaistais, gaudanciais spermatozoidus... Be to, kai su tuo paciu partneriu 12 metu, darydami 2 vaikucius, prisieksperimentavom, ismokom pazinti vaisingas - nevaisingas dienas. Dabar tu gumyciu prireikia tik savaite per menesi (mylimes praktiskai kasdien biggrin.gif ). Svarbiausia - taip saugodamiesi nusprendem, jog nebjosim, jei butu trecias vaikiukas biggrin.gif (nors aisku geriau bent kol kas be jo smile.gif ), tai turbut todel si apsauga taip gerai veikia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat alergija nuo gumyčių... verysad.gif o galbūt esu tik alergiška spermicidui, čia dra reikia išsiaiškinti.
Bet aš esu už prezervatyvus.
Atsakyti
na tik paskutiniu atveju naudojam -išvykose
Atsakyti
man gumytes irgi visai nieko. bet va beda ta kad draugas pakesti ju negali. tai vat. KT. nors man tiesa sakant labiau patinka kai po to nieko manyje nelieka ir nereikia iskart begti tvarkytis.. tai kai pasiskundziu brangusis tokio kankinio veidu pasiulo prie gumyciu grizt kad sakau nu ka ne.. kaip nors (irgi kankines veidu:) bet kita vertus neplaunuojant leliaus as su kt saugiau jauciuosi. neisivaizduoju ka daryciau plysus ar nusimovus prezervatyvui.. postinoro tikrai nebegerciau (karta teko), o leliui dar anksti.. taigi.. unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, ką tik su diedu "užsirovėm" ant "s" dydžio gumytės lotuliukas.gif ar jums taip buvo? kažkaip iki šiandien visai neatkreipdavau dėmesio, kad ant prezervatyvų pakelių dydžiai parašyti...

Beje, 5 metus gėriau KT, todėl esu biški atsilikus blush2.gif
Atsakyti