Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Gumytes turbut populiariausia apsauga kai yra nepastovus santykiai, bet mes su vyru jau penki metai kaip kartu gyvename ir nieko geriau nesugalvojame kaip tik gumytes g.gif Bandziau KT bet labai potraukis man paciai sumazejo, o jo ir taip nera per akis doh.gif Tai va gumytes yra liuks!!!!!! Kai pripranti kazkaip ir tu nepatogumu nebepastebi, o apsauga nuo nestumo tiek pat procentu kaip ir vartojant KT. Kam save nuodyti tais vaistais, geriau kokiu vitaminu savo nuotaikai pagerinti nusipirkti uz tuos pinigus, tada ir sex bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2005 10 12, 13:23)
Mes irgi saugomės gumytėmis, tačiau pirma truputį "paišdykaujam" ir tik ant galo gumytę apsimaunam.  blush2.gif  Stengiamės per vaisingas dienas labai tuo nepiktnaudžiauti. Kažkaip aš vis prisibijau, kad "neprisižaistume". Norėjau paklausti ar dažnai pasitaiko kai taip išdykaujant "pakimbama"  blush2.gif

mes isdykavom tai kol nepanorejom vaikelio mazdaug 7 metus kai uzsimanem stebuklelio nesisaugojom dievulis griet dave dabar vel tai pat isdykaujam 2 metai viskas ok tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Guma tai aišku nėra super - kaip bučiavimasis per stiklą. Nu bet kad nėra nieko kompromisiškesnio. Tokią išvadą pasidariau po to, kai į savo klausimą: o tu saugaisi KT? gavau atsakymą - jeigu nenori pasekmių, tai pats ir gerk, girdėjau, kad yra vyrams skirtų kažkokių slopinamų chemikalų... Taip, deja, slopintis neturiu jokio noro.
Na, gumytės reikia tik pabaigoj, o yra dar daug smagumo ir iki pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(bumerangas @ 2005 10 14, 10:41)
Guma tai aišku nėra super - kaip bučiavimasis per stiklą. Nu bet kad nėra nieko kompromisiškesnio. Tokią išvadą pasidariau po to, kai į savo klausimą: o tu saugaisi KT? gavau atsakymą - jeigu nenori pasekmių, tai pats ir gerk, girdėjau, kad yra vyrams skirtų kažkokių slopinamų chemikalų... Taip, deja, slopintis neturiu jokio noro.

O mano draugas tai nepatikliai žiūri į tuos 'smagumus iki pabaigos' unsure.gif Nors kartais išpešu sakydama - nevaisingos dienos, bla bla biggrin.gif Bet ir tai nekažikiek išeina išpešti schmoll.gif Labai jau jis atsargus tongue.gif O gal yra koks saita kur būtų surašyti apie tas vaisingas/nevaisingas dienas vienoj vietoj kaip ten nustatyti matuojant temperatūra? 4u.gif
Atsakyti
http://www.lovecalendar.ru/

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 10 14, 16:01)
O gal yra koks saita kur būtų surašyti apie tas vaisingas/nevaisingas dienas vienoj vietoj kaip ten nustatyti matuojant temperatūra?  4u.gif

http://www.supermama...showtopic=42599 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 15, 14:10)
Sveikos, mielosios!
Kilo toks klausimelis. Pati kol kas geriu KT, bet svajoju mesti. Ir pirma mintis apie nauja apsauga: "tik ne gumytes!" Is pradziu, kol pradejom draugauti su savo brangiausiuoju, tai saugojomes jomis, bet dabar manau, kad tai "medaus laizymas per stikla" ax.gif O ka apie tai manote jus?

as irgi nutraukiau gerti KT pries pora menesiu, nes noriu padaryti pertraukele. Bet gumutes nepatinka, todel grisiu prie KT as tuoj ax.gif
Atsakyti
Mes irgi kol kas saugomės su gumytėm, bet dėl to, kad vyras išvykęs, parvažiuoja tik savaitgalį biggrin.gif bet jis grįžta thumbup.gif tai mąstau kokią priemonę rinktis. Nieko baisiai blogo apie gumytes negaliu pasakyti, tik kartais būna "ten" nemalonūs pojūčiai kaip kokia infekcija. Aš porą metų naudojau KT, vyrui tai labai patiko thumbup.gif , na man irgi lytgtais nieko. Bet dabar mąstau apie žiedą, nes gumytės kasdienai labai brangiai išeina ir pojūčiai nepilnai mus tenkina unsure.gif .
Atsakyti
nezinau, ka daryti verysad.gif ... berods esu alergiska lateksui cry.gif nes po visko jauciu niezuli ir baltu isskyru atsiranda...chemijos nenoriu, vaikelis irgi dar anksti butu sad.gif
guma butu pats tas, bet kad negaliu jos naudot....
Atsakyti
QUOTE(bumerangas @ 2005 10 14, 10:41)

Na, as siaip, kiek zinau, spermiuku issiskiria ir pacioje pradzioje, ne tik ant galo mirksiukas.gif Taigi, jei pats nenori pasekmiu, geriau susizinok iki galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 10 24, 10:40)
Na, as siaip, kiek zinau, spermiuku issiskiria ir pacioje pradzioje, ne tik ant galo mirksiukas.gif Taigi, jei pats nenori pasekmiu, geriau susizinok iki galo ax.gif

Jop, ir as tai zinau, tai mes iskart uzsimaunam blush2.gif
Atsakyti
Žaisdavau ir aš, kad išvis be prezervatyvo, bet man labai pačiai baisu buvo... Nenoriu daugiau... Man per daug nervinių ląstelių išnykdavo, nes nereguliarios mėnesniės būdavo, tai laukdavau labai... O jei uždelsdavo mega_shok.gif
Na, bet kol kas vaiku neturiu, ir su dabartiniu draugu saugausi aš - geriu KT
Atsakyti