QUOTE(daivaa @ 2008 03 06, 09:48)
Manau cia yra psihologinis nusistatymas pries prezervatyvus. Nors maniskiui irgi jie nepatinka , bet naudojasi. Tik man nelabai tinka , na cia jau atskira tema.
Visaip čia gali būti

bėda ta, kad sunkiai randam tinkamus, įtariu, kad jam spaudžia, nes laaabai sunkiai užsimauna ir tai ne visi

ir nuo tų bandymų abu jau pavargę esam, įsivaizduokit, nusiperkam keletą pakelių, maunam - netinka, metam, vėl darom kitą vėl maunam, vėl ne kas, vėl bandom... kai kuris nors užsimauna, jau gavojam, va, bus gerai, o tada gali ir valandą ...., kaip nebaigia taip nebaigia...

Kažkokia nesamonė jau darosi... O santykiai geryn neina, nes net baisu ir į lovą sugulti, norėsis, o negalėsim

nebesuprantu, ar čia jam kažkas blogai, kad negali baigti, sako, jokio jautrumo jam nelieka, kad koks vyras pasakytų, kaip ten kas, o tai man įsivaizduoti sunku
Papildyta:
QUOTE(daivaa @ 2008 03 06, 09:48)
Manau cia yra psihologinis nusistatymas pries prezervatyvus. Nors maniskiui irgi jie nepatinka , bet naudojasi. Tik man nelabai tinka , na cia jau atskira tema.
O tai kaip jūs saugotės, jei ne su prezervatyvais?
Įsivaizduoju, kad gali gi būti ir tokia situacija, kad moteris nenori/negali gerti KT, prezervatyvai tarkim alergiją sukelia, kas tada belieka?

Nemanau, kad aš viena tokia, kai nei prezervatyvai, nei KT netinka