Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Mes naudojom po vaikelio gimimo, nes paskirti Kt maitinanciom man netiko.
Atsakyti
Aš irgi mečiau KT prieš 5 mėn, naudojom gumytes, kelis kart pamiršom iš aistros tai buvau nestuke.gif , bet deja nesėkmingai viskas baigėsi. 2.gif nenorėjo vystytis verysad.gif . Tai dabar reikia saugotis puse metų, tai vėl naudosim gumytes.
Atsakyti
Labuka.. Turiu klausimeli. Neseniai turejau pirmaji karta, naudojom gumytes, taciau as jau po kelinto karto nko nejauciu. Kas cia gali buti blogai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 07, 20:30)
Labuka.. Turiu klausimeli. Neseniai turejau pirmaji karta, naudojom gumytes, taciau as jau po kelinto karto nko nejauciu.  Kas cia gali buti blogai? verysad.gif

O ka noretum jausti? manau turi praeiti po pirmo karto kazkiek laiko kad pasjustum kazka thumbup.gif O gal esi dar labai jauna?
Atsakyti
mm, na man 18 uz menesio.. gal ir per jauna, maniau, kad turiu pajusti orgazma ir pan.. todel susirupinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 08, 23:49)
mm, na man 18 uz menesio.. gal ir per jauna, maniau, kad turiu pajusti orgazma ir pan.. todel susirupinau  g.gif

na manau kad cia kitos priezastys, cia gumytes tikrai nekaltos smile.gif
Atsakyti
cia del amziaus?
Atsakyti
QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 11, 13:52)
cia del amziaus?

Cia ir del amziaus ir del mazos patirties, kuo toliau tuo bus geriau thumbup.gif
Atsakyti
mm, dziugu girdet wink.gif laukiu nesulaukiu kada bus viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 15, 13:10)
Sveikos, mielosios!
Kilo toks klausimelis. Pati kol kas geriu KT, bet svajoju mesti. Ir pirma mintis apie nauja apsauga: "tik ne gumytes!" Is pradziu, kol pradejom draugauti su savo brangiausiuoju, tai saugojomes jomis, bet dabar manau, kad tai "medaus laizymas per stikla" ax.gif O ka apie tai manote jus?

mes irgi pradzioj draugystes saugojomes gumytemis,o poto pradejau vartoti tabletes-ir tikrai nezadu grysti prie gumyciu,mes turim nusistatyma pries jas blush2.gif dabar buvom pabande kuri karta tai nutarem daugiau niekada nebebandyti-jokio malonumo,ir visai kitokie pojuciai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
^kitty^,
nepergyvenk... viskas savo laiku.. pajusi vska.. wink.gif daugiau laiko, daugiau patirties igysi ir viskas bus oki wink.gif
Kai buvau jauna tas pats buvo.. o db jau viskas super thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif dekui, dabar jauciuosi ramesne.. galvojau gal jau kazkas blogai man blush2.gif
Atsakyti