Mes naudojom po vaikelio gimimo, nes paskirti Kt maitinanciom man netiko.
Aš irgi mečiau KT prieš 5 mėn, naudojom gumytes, kelis kart pamiršom iš aistros tai buvau
, bet deja nesėkmingai viskas baigėsi.
nenorėjo vystytis
. Tai dabar reikia saugotis puse metų, tai vėl naudosim gumytes.

QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 07, 20:30)
Labuka.. Turiu klausimeli. Neseniai turejau pirmaji karta, naudojom gumytes, taciau as jau po kelinto karto nko nejauciu. Kas cia gali buti blogai? 

O ka noretum jausti? manau turi praeiti po pirmo karto kazkiek laiko kad pasjustum kazka

QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 08, 23:49)
mm, na man 18 uz menesio.. gal ir per jauna, maniau, kad turiu pajusti orgazma ir pan.. todel susirupinau 

na manau kad cia kitos priezastys, cia gumytes tikrai nekaltos

QUOTE(^kitty^ @ 2008 03 11, 13:52)
cia del amziaus?
Cia ir del amziaus ir del mazos patirties, kuo toliau tuo bus geriau

QUOTE(slyva @ 2005 04 15, 13:10)
Sveikos, mielosios!
Kilo toks klausimelis. Pati kol kas geriu KT, bet svajoju mesti. Ir pirma mintis apie nauja apsauga: "tik ne gumytes!" Is pradziu, kol pradejom draugauti su savo brangiausiuoju, tai saugojomes jomis, bet dabar manau, kad tai "medaus laizymas per stikla"
O ka apie tai manote jus?
Kilo toks klausimelis. Pati kol kas geriu KT, bet svajoju mesti. Ir pirma mintis apie nauja apsauga: "tik ne gumytes!" Is pradziu, kol pradejom draugauti su savo brangiausiuoju, tai saugojomes jomis, bet dabar manau, kad tai "medaus laizymas per stikla"

mes irgi pradzioj draugystes saugojomes gumytemis,o poto pradejau vartoti tabletes-ir tikrai nezadu grysti prie gumyciu,mes turim nusistatyma pries jas

^kitty^,
nepergyvenk... viskas savo laiku.. pajusi vska..
daugiau laiko, daugiau patirties igysi ir viskas bus oki
Kai buvau jauna tas pats buvo.. o db jau viskas super
nepergyvenk... viskas savo laiku.. pajusi vska..

Kai buvau jauna tas pats buvo.. o db jau viskas super