Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

As manau, kad gumytes yra geriausia apsauga smile.gif , nepaisant to, kad ner taip malonu, kaip be ju, taciau visiskai nekenkia sveikatai, o nuo KT tiek prisikentejau, kad visoms patarciau labai rimtai pagalvoti pries geriant hormonines tabletes - hormonai ne juokas, mums gamta ju dave tiek kiek reikia ir neverta su tuo zaisti. g.gif
jurgitele, man labai sunku patiketi, kad galima pastoti nestuke.gif su gumytem, pati isivaizduoju, jog taip gali nutikti, jei partneriai pernelyg aistringai zaidzia pries mylejimasi, kol dar gumytes neuzsidejo, juk spermatozoidu buna ir tam pirminiam laselyje, kuris atsiranda tik susijaudinus....
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 22, 05:51)
Nors pati dažnai jais nesinaudojau, bet su nusmukimo problema teko susidurti  blink.gif , o ir buvo ne iš kioskelio, o iš tų Durex'ų ar Lifestyle'ų. O ir mano draugėm teko susidurt ne kartą su plyšimu, smukimu, naudojant tokius pačius...

Neisivaizduoju, kaip ta gumyte gali nusmukti, naudojam Durex ir jei viskas ilgiau uztrunka, tai vyrui pasilieka vos ne violetinis rantelis nuo nuspaudimo g.gif ...kartais net baisu buna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegelyte @ 2005 04 28, 11:42)
Neisivaizduoju, kaip ta gumyte gali nusmukti, naudojam Durex ir jei viskas ilgiau uztrunka, tai vyrui pasilieka vos ne violetinis rantelis nuo nuspaudimo g.gif ...kartais net baisu buna... unsure.gif

Matai, gerai, kai tavo vyriukui idealiai tinka tas dydis blush2.gif , bet ne visi tokių "idealių" apimčių, o dar nemažai moterų alergiškos lateksui....
Atsakyti
vyrui pasilieka vos ne violetinis rantelis nuo nuspaudimo g.gif ...kartais net baisu buna... unsure.gif

o galvoji, vyrui sveika, kai taip užspaudžia blink.gif ?
Atsakyti

Tai gal taviškiui reikia didesnės išmieros gumyčių? g.gif Girdejau sexshopuose būna.
Atsakyti
Neisivaizduoju, kaip ta gumyte gali nusmukti

jei blogai uždėtas, tai ir gali nusmukti ax.gif
Atsakyti
Vakar pirma kart po KT pabandem gumytes, nu man kazkoks siaubas doh.gif Pirma kol isemiau is pakucio, paskui ne ta puse uzdejau, o galiausiai nusimove. Pasitreniravus butu gal ir geriau. Net nezinau ar dar kada mes jas naudosim, ieskosiu kitokiu apsisaugojimo budu. schmoll.gif
Atsakyti
tai tegu vyras užsimauna mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif man gumytes tinka patinka svarbiausiai kad po visko gali sau maloniai isitaisyti ant pilvuko niekur nereikia eiti ir visokie skysciai is taves nebega svaru ir ne seselio abejones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif naudojam life style pilkus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2005 05 02, 08:28)
4u.gif man gumytes tinka patinka svarbiausiai kad po visko gali sau maloniai isitaisyti ant pilvuko niekur nereikia eiti ir visokie skysciai is taves nebega svaru ir ne seselio abejones  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif naudojam life style pilkus  mirksiukas.gif

Va, va, būtent dėl šios priežasties, kad po smileysex.gif jokie skysčiai iš manęs nevarva ir aš už gumytes! biggrin.gif Be to, jos nesukelia jokio diskonforto nei man, nei mano vyrui ir neišbalansuoja mano organizmo, kaip kontraceptikai.
Atsakyti
na,as buvau labai isitikinus,kad gumytes apsaugo,taciau susilaukiau sunelio jomis besinaudodama. Naudojom Lifestyles(kaip ir visada) ,ir jis plyso... Deja,jau buvo velu.. nestuke.gif
Bandziau pleistrus- nepatinka man tie salutiniai poveikia, taip pat Pharmatex zvakutes,tai taip baisiai grauze,kad prakeikiau viska,kas buvo aplink...Taigi,siuo metu,neatradus nieko sau tinkamesnio,vel gryzom prie prezervatyvu, Lifestyle smile.gif Kaip bus,taip jau bus.Tik visada dabar atsargiai tikrinu del tu iplysimu, ir pan..
Atsakyti
mielos moterys ,nemaciau kad kas nors rasytu apie SPIRALE . Ka apie jas manot ? mano zmona isidejo po gymdimo spirale. Ar buna nuo jiu uzdegimu ? nes mano zmonai buvo ir uzdegimas ir atsirado pasalinis kvapas(labai nemalonus) . zmona labai del to nervojasi ir kompleksoja. ar tai gali buti nuo spirales ? o prezervativai man tai visai nepatinka ir mazai tokiu vyru pazistu kuriems patinka, tai yra visai nepazistu.
Atsakyti