QUOTE(Teta @ 2008 03 22, 11:49)
Aš atostogauju. Mano kaimynė vos spėja iš vienų procedūrų į kitas, o aš valso žingsniu iki pietų viską apeinu:
- apykaklės masažas, kad pagerinti kraujotaką ir pakelti spaudimą (prisiprašiau, kad pamasažuotų visą nugarą, nes labai pradėjo tirpti šlaunis);
- vaistažolių arbatėlė su deguonimi (raminanti);
- ginekologinė mankšta (mano nuostabai mankšta dubeniui, o ne krūtinei. Kadangi pradėjo augti pilvas, tai man ji tinka. O krūtinei-rankai skirtą mankštą padarau pati prieš grupinį užsiėmimą);
- inhaliacija su pikiu (truputį prisibijau, ar jis man tinka)
- limfodrenažinis masažas rankai;
- audio-vizualinė psichoterapija (pusvalandžio malonus pasėdėjimas prie raminančių vaizdelių ir garsų).
Tik atvažiavus padarė kraujo tyrimus - sakė, kad normalūs, tačiau reiks išsiklausti tikslesnių skaičių.
Su gydytojos leidimu išdrįsau nueiti į baseiną paplaukioti. Užteko 15 minučių - išlipau baisiai nuvargusi. Bet sunkiausia šioje procedūroje buvo bendrame persirengimo kambaryje nusiimti peruką ir užsidėti kepuraitę.
Po švenčių laukia susitikimas su ginekologe. Tad, gali atsirasti kas nors naujo.
Aciu uz issamia informacija
O mano vienai "kolegei" (vienoje palatoje gulejome po operacijos) "Egle" sanatorijoje dar skyre dvi vonias: perline ir vaistazoliu

As kazkaip maniau, kad mums ju negalima

O baseino neleido del sudirgintos po svitinimo odos.
QUOTE(Daile @ 2008 03 22, 12:29)
Labas mergaites,
Pabuvau sava tarp savu, (gyvenau ten, tad treningiukai, vakare chalatukas) kasdien teko bendrauti su ligoniais,kurie naturaliai klause ar as jau po operacijos ar pries, su kuriais stebejau rungtynes ir kalbejau apie "bites" ir liga

taip pat ir l
ankytoju gailestingus zvilgsnius,kurie verte jaustis nejaukiai.
Labas
Sveikinu su padarytu zingsniu - mamai linkejimai greiciau sveikti
Pabuvus "sava tarp savu" supratai ka mes isgyvenam kasdien
"Nedidelio proto žmonės paprastai smerkia viską, kas viršija jų išmanymą." F. de Larošfuko