Įkraunama...
Įkraunama...

Keptos bulvės keptuvėje

QUOTE(JaNNeTe @ 2008 03 14, 14:17)
Dar keptuveje kepame tarkuotas per burokine tarka bulves, taip pat dedama smulkiai pjaustyto svoguno ir rukytos sonines. Iskepa toks didelis blynas per visa keptuve  smile.gif



QUOTE(Citriniukas @ 2008 03 14, 14:21)
O man skaniausias studentiskas kugelis, bulves sutarkuoju per burokine tarka ir kepu viska keptuvej, galima prideti bet ko, ir kumpio ir surio ir dar kartais kiausini ant galo uzmusu.... mmmmmmmmmm.....


Super, kaip aš anksčiau nepagalvojau apie tą burokinę tarką, išsikepėm vieną keptuvę, sukirtom, buvo labai skanu, tada iškart puolėm antrą porciją gamintis, bet jau neberiveikėm biggrin.gif
Atsakyti
as kepu bulvinius blynus su per tarka tarkuotomis bulvemis,tai tie blynai tokie traskus gaunasi, nerealiai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 04, 15:58)
as kepu bulvinius blynus su per tarka tarkuotomis bulvemis,tai tie blynai tokie traskus gaunasi, nerealiai skanu smile.gif

per tokia kur burokus tarkuoji?aa?
Atsakyti
Man pacios skanausios keptos bulves yra tokios: Susipjaustau bulves juostele arba kubeliais issikepu keptuveje, uzsibarstau pipiriuku ir druskytes, tada susipjaustau nedideliais kubeliais sviezia agurka ir susimaisau bulves ir agurka su grietine. Gal ir skamba keistai, bet tikrai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 04, 16:16)
per tokia kur burokus tarkuoji?aa?

dar yra tokia tarka bulvems,kur turi burokine tarka paziurek sone yra kur plonais griezineliais tarkuoja grynai kaip cipsai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 04 05, 09:53)
dar yra tokia tarka bulvems,kur turi burokine tarka paziurek sone yra kur plonais griezineliais tarkuoja grynai kaip cipsai mirksiukas.gif

aa,nzn blush2.gif
Atsakyti
Galiu pasiūlyti ir aš receptuką, tiksliau, savo mamos. Ji tiesiog "devintam danguj" būna, kai valgo taip iškeptas buves. Receptas paprastas, bet reikalingas vienas prieskonis, kurį visada parsivežam iš kaimo. Yra ir parduotuvėse, bet neaišku ar toks aromatingas.
Taigi, bulvės smulkiai supjaustomos ar sutarkuojamos- čia pagal norus. Beriamos į keptuvę su aliejumi, žiupsneliu druskos, smulkintų svogūnų laiškų ir užbarstoma tuo ypatinguoju prieskoniu- smulkintais salierų lapais. Patiekalas tikrai aromatingas thumbup.gif
Visgi, man šio augalo specif. aromatas nepatinka. Čia priklauso nuo skonio. tad, jei patinka salierų lapai ar nesat jų ragavę, siūlau pabandyti 4u.gif
Taip pat galima paivairinti kepamas bulves ir kitokiais prieskoniais:
-Gausiai pabarstyti petražolių
-Įberti kario
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 04, 19:16)
per tokia kur burokus tarkuoji?aa?

TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau per ta tarka tarkuoti,tai labai plonyciai gavos,vos permatomi,kol iskepe,tai siudziuvo,manoji valge,bet tik del to ,kad verciau,maciau,kad jai nelabai g.gif Jinai lieka istikima savo fri bulvytems doh.gif
Atsakyti
as jas (bulves) sutarkuoju per burokine tarka,viska dedu kaip bulviniams blynams kiausinis biskutis miltu ir prieskoniai,tai man gaunasi tokie nerealus vasariskai traskus smile.gif
Atsakyti
as tai su burokine tarka tarkuota -bulvinius blynus kepu arba kaip parasyta studentiska kugeli skanu


Man isvis uz bulves keptos ner skaniau
Atsakyti
mes tai valgom keptas per burokinę tarką bulves ir su kastiniu, skonis nerealus.Čia mūsų šeštadieninis patiekalas, kurį valgom gal 10 metų ir nenusibosta smile.gif
Atsakyti