
Paprasčiausios plonai supjaustytos keptuvėje keptos, bet perdaug nesuskrudę buvės- irgi labai skanu- bet man tas pjaustymas- tiesiog nepakeliamas- uf, kaip atsibosta taip pjaustyti- ypač kai aš mėgstu daugiau pasigaminti, kad ir vėliau paskanauti galėčiau. Su kmynais ypač skanu.
Tik va, folijoje bulvės man nesigauna- kepiau per velykas, ant lėtos ugnies- bet gavosi kietos kietos, kaip žalios, dar kietesnės- nors ilgai kepiau- tai galiausiai sudžiūvo, apsvilo- ir beveik nevalgomos gavosi- nors paskui bandžiau ir vandens į tą foliją ipilti, kad suminkštėtų- bet jis kažkaip išbėgdavo, ir nieko gero nesigavo.
Matyt reik iš karto įpilti kokio padažo, bet man kažkaip viskas išbėga iš tos folijos, ir pasklinda po skardą...