bulves supjaustau kubeliais arba skiltelėm ir baigiant kepti įspaudžiu česnako ar smulkiai pjaustyto svogūno (dar geriau - svogūnų laiškų).Tada į lėkštę įsidedu kelis šaukštus grietinės 30proc. ant jos - druskos, išmaišau ir užverčiu bulves. be grietinės man neskanu. arba dar su burokine tarka tarkuotas kepu, irgi su grietine valgau.
man tai skanu kai as kepu bulves keptuveje, nesvarbu kaip pjaustytas ar tarkuotas...ir kai jos jau truputi apkepa, dedu raugintu kopustu, aisku prieskoniu, jei turiu lasinuku ar desros...kepu kepu...jau kai gerokai apkepa, uzedeu dangti,kad truputi pasitroskintu...nu mums tai labai skanu

Paimamos bulves nuvalomos,sutarkuojamos suburokine tarka sudedamos i kiaurasamtiir gerai isplaunamos posaltu vandeniu,paberiamos ant virtuvinio ranksluoscio,nusausinamos .
Supilamos i keptuve kurioje ipilamas gerai ikaites aliejus.
Kai bulves pakempa iberiama smulkinto cesnako,krapu ,baigiant kepti druskytes.
Skanu su kefyru,jogurtu.
Supilamos i keptuve kurioje ipilamas gerai ikaites aliejus.
Kai bulves pakempa iberiama smulkinto cesnako,krapu ,baigiant kepti druskytes.
Skanu su kefyru,jogurtu.
bulves kepu įvairiausiais būdais,bet parašysiu vieną receptuką,kurio,tikiuos,čia dar nebuvo
pjaustau griežinėliais,kepant beriu kmynų,druskytės,lauro lapelių ir pabaigoje česnakas
kepant maišau retai,kad gerai apskrustų
kmynai ir česnakai duoda keptos vištos kvapą,todėl savotikškai įdomus skonis

pjaustau griežinėliais,kepant beriu kmynų,druskytės,lauro lapelių ir pabaigoje česnakas


kmynai ir česnakai duoda keptos vištos kvapą,todėl savotikškai įdomus skonis

QUOTE(regna @ 2009 06 30, 11:56)
Paimamos bulves nuvalomos,sutarkuojamos suburokine tarka sudedamos i kiaurasamtiir gerai isplaunamos posaltu vandeniu,paberiamos ant virtuvinio ranksluoscio,nusausinamos .
Supilamos i keptuve kurioje ipilamas gerai ikaites aliejus.
Kai bulves pakempa iberiama smulkinto cesnako,krapu ,baigiant kepti druskytes.
Skanu su kefyru,jogurtu.
Supilamos i keptuve kurioje ipilamas gerai ikaites aliejus.
Kai bulves pakempa iberiama smulkinto cesnako,krapu ,baigiant kepti druskytes.
Skanu su kefyru,jogurtu.
žiūriu daug receptukų su česnaku.. o mes taip niekada nebandę.
įdomu, šitos regnos bulvytės, paskrust turėtų, kad praplautos ir nudžiovintos? ar kažkame kitame čia kampas paslėptas??

O man skaniausios taip keptos bulvės:
bulves supjaustau juostelėm. Ant keptuvės pačirškinu šaltai rūkyto lašinuko ir suberiu bulves, baigiant kept ušspaudžiu česnako.
bulves supjaustau juostelėm. Ant keptuvės pačirškinu šaltai rūkyto lašinuko ir suberiu bulves, baigiant kept ušspaudžiu česnako.
Man ir skanu keptos bulves

Viską moku kepti, tik bulvių skaniai iškepti niekaip nesigauna
Sausos neskanios būna, todėl bulves pas mus kepa tik vyras. Vakar kaip tik kepėme, apsivalgyti galima.
Supjausto juostelėms (plonomis), negaili aliejaus, svogūno, prieskonių, druskos ir pipirų
Gaunasi nesausos, minkštutės
Šiandien dar prašysiu, kad iškeptų - labai jau skanu

Supjausto juostelėms (plonomis), negaili aliejaus, svogūno, prieskonių, druskos ir pipirų



Isbandziau su kmynais ir cesnaku-niam niam


dar labai skanu i keptas bulves pries baigiant kept imaisyti plakta kiausini.. labai labai skanu.
QUOTE(superreda @ 2009 09 03, 21:58)
dar labai skanu i keptas bulves pries baigiant kept imaisyti plakta kiausini.. labai labai skanu.
tikrai skanu



MB kepdamas bulves deda svoguno, cesnako ir kokios rukytos mesytes ar lasinuku

QUOTE(superreda @ 2009 09 03, 22:58)
dar labai skanu i keptas bulves pries baigiant kept imaisyti plakta kiausini.. labai labai skanu.