Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos klubas

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 26, 17:22)
As matyt siek tiek atsilikau, nes visko nebeperskaiciau, todel pagalvojau, kad as kazka "nukopijavau" - nors to daryt nesistengiau smile.gif
Pabandziau kazka kiek kitaip, kad ne taip pilka butu smile.gif su daugiau atspindziu smile.gif

na va, gaila, kad neskaitei. O apie Weston kažkiek vistiek plepėjom.

na taviškė foto tai jau veik visas tikras Niu gavosi smile.gif Ne tai, ką bandėm daryti, na bet jei tikslas buvo atrasti žmogaus kūno formas tai jas sakyčiau atradai. Ir išryškinai smile.gif

Inc, liūdna dėl objektyvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 kovo 2008 - 21:04
QUOTE(inc @ 2008 03 26, 18:46)
o aš saviškių bandymų su paprika kažin ar beturėsiu, išskyrus kurį vakar padariau. mano dukriuks prieš valandžiukę numetė nuo stalo fotiką ir objektyvas visas atskirom dalim pažiro  doh.gif  ... nu kažkoks fotikų kritimo metas  verysad.gif

verysad.gif o koks buvo uzdetas?
Atsakyti
na tai, žinokit, manasis mechanikas surinko objektyvo detalytes ir panašu, kad veikia viskas čiki thumbup.gif barška dar viena detalytė viduje, bet gal ji nemaišys.
nu ne juokais prisinervinau belaukdama doh.gif
wyshnia, čia mano mielasis penkiasdešimtukas taip išsitėškė.
sayonara, nu gal jei geresnių nesigaus, tai parodysiu ir vakarykštę mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 26, 18:22)
As matyt siek tiek atsilikau, nes visko nebeperskaiciau, todel pagalvojau, kad as kazka "nukopijavau" - nors to daryt nesistengiau smile.gif

Pabandziau kazka kiek kitaip, kad ne taip pilka butu smile.gif su daugiau atspindziu smile.gif

Westono čia nė kvapo nematau schmoll.gif nejaugi man vienai yra nemalonu žiūrėt į šitą nuotrauką g.gif nei kontrastas, nei kažkokie atspindžiai šito darbo negelbėja ir neišgelbės....aš matau Lolo Ferrari krūtinę. nejaugi, Labradoriuke, tavo tikslas ir buvo taip vulgariai parodyt papriką?

Inc, labai liūdna dėl fotiko 4u.gif

Wyshnia, negaliu atsigrožėt tavo avataru hihihi.gif ir prisimenu tą smagiai praleistą laiką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 26 kovo 2008 - 21:54
QUOTE(inc @ 2008 03 26, 20:51)
o koks 50 pas tave? Nes jei f1,8 tai atrodo jie gana lengvai linkę išsiardyti. Maniškis pats subyrėjo. Net man nespėjus suprasti kaip, kodėl. Paskui vyras surinko, bet jis nebefokusavo. T.y. fokusavo bet neaišku kur.

QUOTE(bite maja @ 2008 03 26, 20:52)
Westono čia nė kvapo nematau  schmoll.gif nejaugi man vienai yra nemalonu žiūrėt į šitą nuotrauką  g.gif nei kontrastas, nei kažkokie atspindžiai šito darbo negelbėja ir neišgelbės....

na ir aš Weston nemačiau. minėjau. O žiūrėti ne tai, kad nemalonu, bet nejauku, kažkiek trikdo.
Atsakyti
inc laabai šaunu, kad viskas susitvarkė bigsmile.gif lauksim nuotraukų..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 26, 21:52)
Westono čia nė kvapo nematau  schmoll.gif nejaugi man vienai yra nemalonu žiūrėt į šitą nuotrauką  g.gif nei kontrastas, nei kažkokie atspindžiai šito darbo negelbėja ir neišgelbės....aš matau Lolo Ferrari krūtinę. nejaugi, Labradoriuke, tavo tikslas ir buvo taip vulgariai parodyt papriką?

Mano tikslas buvo - suzmogint paprika. O jau kaip sugalvojau - taip ir padariau.
Kaip kas nori taip tas mato wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 03 26, 21:51)

liudna, bet tikiuosi, kad viskas veiks ir toliau 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 26, 21:52)
Wyshnia, negaliu atsigrožėt tavo avataru hihihi.gif ir prisimenu tą smagiai praleistą laiką  wub.gif

smile.gif As taip pat... Ir negaliu dar karteli nepasakyti Aciu Desiree uz mane tokia 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 26, 22:49)
Mano tikslas buvo - suzmogint paprika. O jau kaip sugalvojau - taip ir padariau.
Kaip kas nori taip tas mato wink.gif

g.gif bet kad visu bendras tikslas nebuvo kas kaip nori pamatyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 27 kovo 2008 - 00:00
Skaitinėjau apie Bresson. Tiek Westos pristatymą, tiek apskritai kažką, ką radau internete. Vėlgi negalėčiau tvirtinti, kad tai vienas mano mėgiamiausių fotografų. Bet gerbiamas tai tikrai.

Žavi mane tai, kad galėdavo išlaukti tą lemiamą momentą. Nerasiu kokiame šaltinyje, bet esu skaičiusi apie darbų seriją Italijoje, Sicilijoje. Kartu su kitu fotografu. Kuris būtent minėjo, kad H.C.Bresson stovėdavo pusvalandį, gal daugiau minioje žmonių su fotoaparatu rankose. Kol pagaliau minia tiesiog nebekreipdavo į jį dėmesio. O tada jis pradėdavo fotografuoti.
Kas mane kažkiek stebina, tai kad jis pats nespausdindavo savo fotografijų (na kiek domėjausi), tik pradžioje, o paskui nešdavo į vieną laboratoriją. Kažkada buvo spausdinamas ir interviu su jo fotografijas spausdinusiu darbuotoju.
Pati esu tik fotografė mėgėja bet neįsivaizduoju, kad kas nors kitas, o ne aš galėčiau spausdinti mano nuotraukas. Darbas tamsiame kambaryje man toks pats malonumas kaip fotografavimas.
Žiūrinėjau ir citatas. Viena Bresson mintis patiko, kažkiek ir sau galiu ją taikyti. Vertimas iš vokiečių kalbos tai gal nelabai tiksliai išversiu, bet skamba maždaug taip:

"Fotografavimas man tai lig rėkimas, savęs išlaisvinimas. Tai gyvenimo būdas." H.C.Bresson

Kas dar žavi, tai tapybos/fotografijos mišinukas (na kalbant apie studijas, paskui fotografiją ir vėl grįžimą prie tapybos) Tikriausiai dar ir tame slypi kompozicijos jautimas, o ir situacijos, kuri bus vėliau užfiksuota, pajautimas.
Apie man patikusias jo fotografijas kitądien parašysiu.

Westa , o tu pamąstyk apie tai, kokį bendrą darbą galėtume atlikti, susijusį su aptariamu fotografu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 kovo 2008 - 00:23
QUOTE(Desiree @ 2008 03 27, 00:20)
Westa , o tu pamąstyk apie tai, kokį bendrą darbą galėtume atlikti, susijusį su aptariamu fotografu  smile.gif

jau pamąsčiau.. nežinau kiek tai įmanoma, bet būtų įdomu paieškot tų geometrinių Bressono formų sutapimų. gal nebūtinai modelis zmogus - daiktas. bet paieškot būtų įdomu.
ši foto - vienas jo geometrinių sutapimų pavyzdys

user posted image

ir šis

user posted image

dar

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 kovo 2008 - 00:37
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 23:27)
jau pamąsčiau.. nežinau kiek tai įmanoma, bet būtų įdomu paieškot tų geometrinių Bressono formų sutapimų. gal nebūtinai modelis zmogus - daiktas. bet paieškot būtų įdomu.

oje. Labi įdomu. Neįsivaizduoju kur, kaip ir ką galėčiau fotografuoti, kad pateikti bent minimaliai panašius rezultatus. Bet idėja bandyti tai veža.
Aš labai už. Patinka tokie iššūkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 14:41)
,,O aš niekada ir nefotografavau!'' ( Henri – Cartier Bresson)

Замечательный доклад!
Спасибо за проведённую работу и поученное удовоьствие!

QUOTE(sayonara @ 2008 03 26, 17:32)

Блестящая, талантливая работа! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Великолепное понимание и владение материалом!
Великолепный жест, прекрасная форма и пластика, а главное наблюдательность и глубина переживания Автора!
Снимаю шляпу!
Atsakyti