Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos klubas

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 26, 22:49)
Mano tikslas buvo - suzmogint paprika. O jau kaip sugalvojau - taip ir padariau.
Kaip kas nori taip tas mato wink.gif

o ką čia daugiau apart... atsiprašau... papų galima įžvelgt?
Atsakyti
bandžiau ieškoti ir aš H.C.Bresson tapybos, ne fotografijos darbų. Radau tik šiuos. Vienas jų darbas labai mažutis, sunku gerai įžiūrėti. O kitame tai trigubas jo atvaizdas smile.gif Tikrasis, veidrodyje ir pieštas auto
http://www.ruhr-guid...c-bresson_3.jpg
http://blog.magnumph...s/PAR124683.jpg
Atsakyti
eisiu nusipirksiu dar viena paprika bigsmile.gif Vakar keistai i mane paziurejo pardaveja, kai pasakiau, kad duotu labiausiai gumbuota paprika biggrin.gif

Dar viena paprika vakarykscia, be atspindziu biggrin.gif
user posted image

QUOTE(bite maja @ 2008 03 27, 08:14)
o ką čia daugiau apart... atsiprašau... papų galima įžvelgt?

paprika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 kovo 2008 - 10:38
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 27, 09:30)
eisiu nusipirksiu dar viena paprika  bigsmile.gif  Vakar keistai i mane paziurejo pardaveja, kai pasakiau, kad duotu labiausiai gumbuota paprika biggrin.gif

Dar viena paprika vakarykscia, be atspindziu biggrin.gif

ar tikrai be atspindžių? Kompoziciškai neįdomi foto.

Norėjau paklausti, ką manai apie kitas matytas temoje paprikas? Gal pakomentuotum? Nėra jų tiek daug.
Atsakyti
Sayonaros pirmosios paprikos man nelabai idomios, nes matau tiesiog paprikas - daugiau nieko. Paskutine paprika idomi, nes jauciasi gylis ir formos. Apdraskymas - nelabai man dera prie bendru formu.

Pepi - 3-cioji paprika idomi apsvietimu, tai, kad tarsi ji apsviesta ir matoma per padidinamaji stikla, mazai atspindziu, labai svelni, kazkuo kelianti i virsu.

Idomiausia tikriausiai Westa paprika, nes labai susiraiciusi ir gerai perteiktos formos, taip pat susiraitymo gylis geras. Gal but sakyciau labiausiai panasi i E. Westos darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 kovo 2008 - 10:58
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 27, 09:57)
Idomiausia tikriausiai Westa paprika, nes labai susiraiciusi ir gerai perteiktos formos, taip pat susiraitymo gylis geras. Gal but sakyciau labiausiai panasi i E. Westos darbus.

Westos paprikos nebuvo labai susiraičiusios g.gif
O ar nekalbi apie paties Weston papriką, kurią Westa buvo kaip pavyzdį įkėlusi?
pati tuoj susimaišysiu rašydama. Weston Westa... uff
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 kovo 2008 - 11:15
tuoj įsivarysiu kompleksą smile.gif ...

šiandien daugiau dėmesio skyriau apšvietimui, o ir paprika mano ne labai Westoniška.. bet manau bandyt reikia ..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 kovo 2008 - 12:13
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 10:40)
tuoj įsivarysiu kompleksą  smile.gif ...

šiandien daugiau dėmesio skyriau apšvietimui, o ir paprika mano ne labai Westoniška.. bet manau bandyt reikia ..

pipiriukas visai fotogeniškas. Bandyti tai tikrai verta. Bet iš šių dviejų pateiktų darbų mane per daug blaško fonas. Tokios faktūros nepatinka. Nelabai patinka dar ir todėl, kad išduoda apie fotografavimo kampą. Su lygiu fonu atrodytų tikrai puikiai.

Kol rašiau pakeitei foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 kovo 2008 - 12:17
user posted image

apie sita kalbejau, bet dabar supratau, kad cia Westono darbas, o ne Westos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 27, 12:16)
pipiriukas visai fotogeniškas. Bandyti tai tikrai verta. Bet iš šių dviejų pateiktų darbų mane per daug blaško fonas. Tokios faktūros nepatinka. Nelabai patinka dar ir todėl, kad išduoda apie fotografavimo kampą. Su lygiu fonu atrodytų tikrai puikiai.

va matai, o man tas pagrindas atvirkščiai patinka... ačiū mirksiukas.gif
foto keičiau nes neiškenčiau ir dar bėgau pakankint paprikos, kol visai nesuvyto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 03 27, 11:20)
apie sita kalbejau, bet dabar supratau, kad cia Westono darbas, o ne Westos biggrin.gif

matai, neįsiskaitei. Tas ir liūdniausia. Dar net vienos temos neprirašėm, juk nedaug to skaitymo.
Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū visiems už komentarus, kritiką, pagyrimus ir t.t. smile.gif

Noriu ir aš likusius pakomentuoti.

Labradoriukės "krūtinės" paprika nežinau.. Rašiau ir kitiems, kad tas tiesmukumas akį rėžė.. Bet pamačius Taviškę tai tos anos nebe tokios tiesmukos..smile.gif Gaila, kad nebuvai normaliai skaičius, apie ką namų darbai.. tada gal ir požiūris į užduotį būtų buvęs kitoks..smile.gif Antroji paprika man tiesą pasakius jokia. Sorry.

Westos. Fotogeniškas pipiras (nebe paprika tongue.gif ), bet.. jeigu a la Weston, tai erdvės žiaurokai per daug. Man faktūrinis fonas visai patinka, tik tokiu atveju jo norisi vos vos, kad faktūra būtų labiau nujaučiama, o ne įžvelgiama. Pipiro poza labiau patinka antroje..smile.gif 4u.gif
Atsakyti