Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos klubas

o gal galima praplesti nd uzduoties ribas: nebutinai apsiriboti westonu, gal gali buti paprika individualiu poziuriu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 27, 12:55)
o gal galima praplesti nd uzduoties ribas: nebutinai apsiriboti westonu, gal gali buti paprika individualiu poziuriu? smile.gif

gal ir galima smile.gif
rodyk, rodyk ką ten turi smile.gif
Atsakyti
dar tik plionkej guli smile.gif

kam idomu pabandykit bw fotografuoti Raudona, Oranzine, Geltona ir Zalia paprikas. Patirsit kaip tonai skiriasi bw fotgorafijoje. o gal ir nesisikiria..... idomumo delei palieku atvira klausima be atsakymo smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 03 27, 16:25)
gal ir galima  smile.gif
rodyk, rodyk ką ten turi  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 27 kovo 2008 - 14:31
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 27, 13:29)
dar tik plionkej guli smile.gif

kam idomu pabandykit bw fotografuoti Raudona, Oranzine, Geltona ir Zalia paprikas. Patirsit kaip tonai skiriasi bw fotgorafijoje. o gal ir nesisikiria.....  idomumo delei palieku atvira klausima be atsakymo smile.gif

prašom užbaiginėti plionkę smile.gif

o apie skirtingų spalvų paprikas.... Įdomu būtų pabandyti. Tik bent jau aš turėsiu palaukti gegužės mėn. Laukia kelionė, gal ten atrasiu kitų spalvų paprikų. Pati tuo netikiu, bet čia tik raudonos..
Atsakyti
sutinku su MS, iš tiesų tiek spalvos tiek fonas duoda visai kitus efektus.. va mano bandymai dar keli su skirtingų spalvų paprikom..

Desiree
gal atsiųst kokį siuntinį Tau su... paprikom... spalvotom smile.gif

viskas nebeužknisiu savo bandymais.. paprikų nebėr namie

user posted image

user posted image

user posted image

iš trečio karto vis bandau nearkliškas paprikas įdėt unsure.gif nu kas per foto dydžiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 kovo 2008 - 14:59
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 13:49)
sutinku su MS, iš tiesų tiek spalvos tiek fonas duoda visai kitus efektus.. va mano bandymai dar keli su skirtingų spalvų paprikom..

Desiree
gal atsiųst kokį siuntinį Tau su... paprikom... spalvotom  smile.gif
viskas nebeužknisiu savo bandymais.. paprikų nebėr namie

ačiū už pasiūlymą. Bet gegužės pab. pati į Lt atsibelsiu smile.gif paprikų pirkti.
O kol kas į jūsų spalvotas juodai baltas žiūrėsiu.

Pirmoje patinka raukšlės raukšlytės. Trečioje patinka forma. Tiek viena tiek kita kiek per blizgios man bent jau. Trečioji dar ir pilkoka. Bet kiek sušvelninus tuos atspindukus, ir patamsinu, būtų gerai. Nors ir pati kompozicija, kvadrato pasirinkimas man nelabai čia patinka, bet tai tikriausiai jau kas kam ir kaip patinka smile.gif

Paskutiniu metu abejoju apie savo turimą fotografijos supratimą, todėl nereikia labai kreipti dėmesio į mano komentarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 27 kovo 2008 - 15:03
QUOTE(Desiree @ 2008 03 27, 14:54)

Paskutiniu metu abejoju apie savo turimą fotografijos supratimą, todėl nereikia labai kreipti dėmesio į mano komentarus.

neabejok smile.gif .. pati matau kad išsisėmiau, todėl stabdau savo Westoniškus bandymus.. iš tiesų trečia pilka, originaliai gavosi švariai šviesi, kaip latoyos paprikos užpakaliukas, bandžiau pritempt iki Westono.. atitinkami ir rezultatai. smile.gif
Atsakyti
parodysiu ir aš savo anų dienų paprikinius bandymus.

senutė, bevystanti, tamsiai raudona
user posted image

žalia ir jaunutė
user posted image

o čia šiaip ne į temą, bet noriu parodyti. tikiuosi, galima mirksiukas.gif
du suvytę pipiriukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 27 kovo 2008 - 17:09
oi inc , labai gerai .. pirmoji būtų beveik ideali, jei apšvietimo perėjimas būtų švelnesnis arba atvirkščiai - apačia tamsi, viršus šviesus.. kol krovėsi, atrodė idealiai kai visa užsikrauna, tas pagrindas man kiek kandžioja akis ..žinai, dabar žiūriu gal apačios kirpčiau beveik iki paprikos apačios .. bet pirmoji man labai labai.. šaunuolė !
Atsakyti
Neturėjau laiko (o gaila!!!) gerai įsigilinti į Bresson'ą ir westos išsamų aprašymą, betgi prisiminiau, kad esu buvus jo parodoje, kai tikriausiai tą vienintelį kartą Lietuvoje, dar jam gyvam esant, ŠMC puikavosi išsami jo nuotraukų ekspozicija. Tu metu dar nesidomėjau fotografija, bet kažkaip va ėmiau ir nukeliavau ten.
Pamenu, kaip atėmė amą. Stebėjausi, kad užfiksuota šitiek kasdieninių situacijų, kurias ir aš galėjau užfiksuoti, jeigu turėčiau fotoaparatą. Jausmas buvo toks: kaip aš galėjau viso to nematyti - juk eilinis vaizdas?? Juk šiaip esu gana pastabus žmogus... Žodžiu, stebėjausi.. Ir tik dabar, kai jau turiu fotoaparatą, ir ne vieną, ir nešiojuosi juos visur, kur tik einu, suprantu, kaip svarbu daryti tai, ką darė jis: išlaukti. kantrybės turiu mažai, todėl tikrai žinau, kad dažniausiai neišlaukiu. o būtent šito iš jo galima pasimokyti. Ir dar supratau, kaip SUNKU matyti taip, kaip matė jis. Ir likti pačiam nepamatytam..
o jo portretai.. pozuoti, bet nepozuoti..smile.gif

tai va.. Tikrai žiūriu jo nuotraukas ir bus daugiau stebėjimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 kovo 2008 - 17:40
QUOTE(inc @ 2008 03 27, 15:58)
parodysiu ir aš savo anų dienų paprikinius bandymus.
senutė, bevystanti, tamsiai raudona
žalia ir jaunutė
o čia šiaip ne į temą, bet noriu parodyti. tikiuosi, galima  mirksiukas.gif
du suvytę pipiriukai

smagu matyti vis daugiau paprikinių bandymų smile.gif Pirmoje man apšvietimas nelabai patinka. O tas pipiro raukšlėtumas tai veža.
Antroje kiek stiproki atspindukai, bet man patinka tas formų kiek abstranktumas.
O trečioji žinok patiko labiausiai ir nesvarbu kad ne labai Westoniška. Tik vėl norisi storajam pipirui daugiau šviesos. Bet toks gražus žaismas formomis, prašosi beveik į seriją. Tobulinant apšvietimą.

QUOTE(sayonara @ 2008 03 27, 16:39)
Ir dar supratau, kaip SUNKU matyti taip, kaip matė jis. Ir likti pačiam nepamatytam..

aš irgi mąstau, kaip vistik pačiam išlikti nepastebėtam. Ir apskritai man drąsos neužtenka taip atvirai gatvėje fotografuoti...
Atsakyti
Na ikeliu dar pora papriku (geltonos)
user posted image

user posted image

Ms ttaip pastebejau, kad skirtingos paprikos skirtingi atspalviai - jb.

Tuoj pakomentuosiu kuriu dar nekomentavau.
Papildyta:
Aciu Westa uz pristatyma Bresson 4u.gif del nauju nd - labai sudetingi, as taip pat gatveje fotoografuoti nelabai megstu, nedristu. Tavo pipiriukai labai idomus, na tiap erdves gerokai per daug ir astrumo jei pagal Westona, o mane veza pagrindas. Kitu tavo nerodo.

Inc tas rauksletas as ir isbandziau, man nelabai ziurisi, ir pagrindas baltas galetu buti siek tiek tamsesnis. Labiausiai man antroji, atspindziai ryskus (ir pas mane tokie) nezinau kaip juos susvelninti.

Atsakyti