bite maja, kaip visad didelis ir spalvotas Vilnius.. kiek ziurejau i ji gyvai nezinau kur tu tas spalvas randi. man jis buna pilkas. o tau ne. hm.. eisim visgi diena ieskoti abi tu spalvu.. parodysi man
na o kates... as jau nebebusiu po vienos tokios dienos objektyvi
tigras su drakonu.. pavadinimas papilde labai stipriai ir papasakojo istorija..
siaip kalba stipriai nuotrauka.. t.y. jos personazai.. tas grakstus tigro islinkimas ir drakono uodegyte man stipriausi sios foto vinukai
Desiree, nezinau kaip tu moki atsirasti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. paskutinis kadras.. kaip visada palieka shoko busenoj. arba reikia gyventi uzsieny, kad tai iamzintum, arba reikia pagaliau atsimerkti gatveje.. o ne miegoti ka matyt darau as.
sis kadras jau butu stiprus vien tik su vaiku.. bet ta suns poza, ju dvieju o ne vieno zaidimai. sustiprina dvigubai. tu kaip visad ne iamzini, o papasakoji istorija.. visu personazu esanciu kadre.. net gi pastatai turi savo istorija - tarsi dvi skirtingos laiko juostos susikirto.. tarsi judedami ir patys nepastebedami personazai isoko abu i kita laikmeti..
p.s. nuoroda puiki. kaip tik neseniai skaiciau kazkokiam zurnale apie moteris paveiksluose.. kazkaip kitaip pazvelgiau i juos.. matyt kad esu pradejus fotografuot.. ir matau kazka daugiau juose nei tik moteris. kai studijavau ir buvo meno istorija maciau tik moteris.. ir paveikslus
o as siandien buvau motocroso varzybose.. tiek kolegu sutikau, tiek puikiu portretu turejau galimybe padaryti... tiek judesio iamzinti.. tiek kylancio smelio fontanu... ir nieko.. nic nieko.. vadinasi tikrai miegu...
westa, man irgi rankos nusvire.. nebenulaiko fotoaparato
nezinau kada praeis sis periodas, nes uzsitese per ilgai...
tikiuosi tau taip ilgai nebus.
o foto su muse faina. labai pralinksmino. jau kudroj maciau ir pasikartosiu. ideja. nesuplanuota, nesuvaidinta. bet ideja. patinka tokios foto su mintim.. jos moka priverst sustot ir kaip Desiree sake isimena ilgam.. net pats nesupranti kodel.
tiesa gal kokios vinjetes man ir noretusi kad prigesint linijas, bet kadras saunus
Papildyta:nu griztu ir grizyu i pries tai buvusi puslapi..
Sayonara traukia tavo foto.. tarsi magnetines. norisi ziureti