Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

Ech, mano irgi atmintis turbut liko gimdykloj g.gif Sunui jau tuoj metai, o mano atmintis tai niekaip nepasitaiso verysad.gif Bijau ar ji isviso kada nors gris ar taip ir neatsiminsiu labai daug ko, net tai, ka tikrai puikiai zinojau, mokejau, o dabar tai tik atsimenu, kad zinojau, o ka tai nepamenu verysad.gif
Labiausiai tai erzina vyra, kai po kelis kartus to paties klausiu g.gif
Bet gimdymo skausmo, tai deja nepamirsau schmoll.gif
Atsakyti
Jau beveik 5 men po gimdymo, o atmintis tragiska verysad.gif Esu issiblaskius kaip senas profesorius doh.gif ateinu i kambary, neatsimenu, ko atejau, pradejau pamirsti zodius, pavardes. Anksciau turejau labai gera atminti, dabar totalinis alcheimeris verysad.gif Esu girdejus, kad atmintis niekada 100 proc neatsistato verysad.gif
Atsakyti
nu gerai visos guodziames del tos atminties pametimo gimdykloj, ir as pameciau ja ten. o gal kas zinot ka daryt kad ja vel pagerint? nes man jau beprasmiska tiketis, tas mano issiblaskimas ir uzmassumas labai vargina ir erzina verysad.gif verysad.gif verysad.gif o dal zadu mokslus testi, ka tada daryti teks? doh.gif
Atsakyti
na jauciasi sioks toks issiblaskymas, bet manau kad tai ne gimdymas kaltas o naujas seimos narys, jis isbalansuoja visa musu buvusia dienotverke ir reikia prisitaikyti prie jo, vis gi kelerius metelius kol nesueis 18-niolika metu, mes esam tam zmogeliukui svarbiausi zmones, manau kad nedidelis issiblaskymas nuo to ir atsiranda, na as jau nekalbu apie visiska uzmarsuma ax.gif na tada nezinau kas bepagelbetu, as visada mintyse pasikartoju ir susidelioju dienotvarke (susitvarkau kambarius, tada maitinu vaika, lyginu rubus ir t.t.t.t) ir taip kelis kartus, svarbesnius momentus uzsirasau (matytumet mano saldytuva lotuliukas.gif ) ir stengiuos pasikartoti mintyse. ir jauciu kad man padeda, vel prisimenu visu gimtadienius ir kitas smulkmenas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrule: 25 sausio 2008 - 22:59
Man po pirmo vaiko buvo irgi bedu su atmintim - perskaitau skyriu knygoje, o po dvieju savaiciu nieko nebeatsimenu, tik skaitydama koki trecia puslapi suprantu, kad jau buvau skaicius si skyriu. Taip 6 menesiai visiska amnezija, praejus 8 menesiam pradejo po truputuka atsistatineti atmintis. Gali buti, kad padejo mezgimas virbalais - mezgiau vaikui megztukus viena po kito (tas man teike daug malonumo ir gerino nuotaika). Sako, kad smulkus motorinis pirstu darbas stimuliuoja smegenu veikla. Be to, daug religiju naudoja rozanciu - verini, kai zmogus taria malda tarp pirstu sukdamas karoliukus - tai tikriausiai irgi skatina smegenu veikla.
Atsakyti
kazkiek buvo sutrikus,bet tik todel,kad viskas sutelkta i vaikuti,atrodo,jog atsiriboji nuo pasaulio,bet poto atsistate...
Atsakyti
Atmintis tragiska, bet jau pripratau viska uzsirasineti kas svarbu. tikiuosi tai baigsis kada nors bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat buvo dingusi atmintis 2 kartus mastau.gif galvoju , kad gimdymas kaltas, o ne rupestis apie gimusi vaika. Buvo net iki to, kad matau zmogu, jauciu, kad kartu bendravome net neprisemenu koks vardas, kur , kokiais reikais biggrin.gif visai blogai buvo. Na o dabar studijuoju, tai geriausias atminties labvinimo budas - "kalti" konspektus !!!!
Atsakyti
Pas mane taip pat buvo trumpam, gal keliom savaitem, dingusi atmintis. doh.gif Bet as tada kaltinau epidurini nuskausminima. Dabar lyg ir viskas tvarkoje.
Atsakyti
Man gal puse metų buvo suprastėjus atmintis
Atsakyti
na man po pirmojo tai nepamenu smile.gif kad striuka butu su atmintim bet daaabar doh.gif pradejau rasytis kelinta ir is kokios kruties maitinau smile.gif net prie kompo guli lapas ten rasausi ka esu suplanavusi daryti, kam paskambinti ir t.t. ant kalendoariau zymiuosi kokia diena kur ir kelinta turiu buti biggrin.gif bet ir tai kita karta pamirstu i ji paziureti biggrin.gif ir praziopsau ka nors svarbaus lotuliukas.gif bet lygtais atmintis gereja nes jau kaip kokiu pora dienu atsimenu kelinta maitinau ir is kurios kruties lotuliukas.gif
Atsakyti
o as galvojau, kad kaltas nuovargis, man tik dvi savaites praejo po gimdymo, o as net neatsimenu kada maitinau vaika g.gif turiu vos nesirasyti kada tos 3 val. sueis, nes kitaip pamirstu
Atsakyti