Įkraunama...
Įkraunama...

Atmintis dingo

tikrai taip,po gimdymo,šiaip ir nėtumo laikotarpiu, atmintis suprastėjo, neprisimenu ką pirkau parduotuvėj,einu vieno- parsinešu kitą doh.gif gerai kad jau mokslai baigti,o tai niekaip nebaigčiau doh.gif
šiandien draugė atėjo ir klausia ką veikiau savaitgalį,žinau kad turėjau svečių,bet reikia gerai pagalvot,kad prisiminčiau ką nuveikėm, man jau baisu daros blink.gif
vyras galvoja ,kad apsimetinėju biggrin.gif
Atsakyti
Oi, dingo atmintis ir man po gimdymo... verysad.gif Raminau save tik tuo, kad ne man vienai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasras: 29 lapkričio 2007 - 23:51
Man irgi dingus, ir jauciu negriztamai unsure.gif doh.gif Ka valgiau ar ka veikiau kad neatsimenu, tai dzin cool.gif , bet darbe tai ne kas unsure.gif
Atsakyti
man po gymdimo jau 5 metai praejo o atmintis taip ir negrišta schmoll.gif verysad.gif žinau kad laikinai gali suprastet po narkoziu po gimdimo po menesio gavau net dvi,po epiduro sake irgi suprasteja bet viskas turejo but laikinai,taigi kai tai užsitese apsilankaiu pas medikus,padare testus visokius ir nustate kad atmintis gera,ir darbine atmintis gera,i klausyma tai kas darosi kodėl nieko neprisimenu,sake kad tai susije su vaikais mamos turi daug rupeščiu pergivena kad nieko nepamiršt pamaitint pampersiukas,pietus, vakariene,pusričiai nepamiršt sutarkuot obuoliuka ir ttttttttt.
žodžiu tai yra tesiog išsiblaškimas didelis o atmintis lieka gera tesiog labai sunku susikaupt mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikra teisybė, kad tai susiję su prisidėjusiais rūpesčiais, didžiule atsakomybe už mažą žmogutį. wub.gif .. Dabar, praėjus metams po gimdymo, jau padėtis su atmintim pagerėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 30 lapkričio 2007 - 12:01
Man pirma men. po gimdymo buvo suprastejus, o dabar kadangi vyksta aktyvi protine veikla, tai yra ruosiuos egzams, tai smegenys vel pradejo gerai funkcionuot bigsmile.gif
Atsakyti
o zinot truputi net nurimau pamaciusi kad nevienai man taip yra doh.gif ,na bet aisku nera ko nurimt nes atmintis tikrai nebera tokia kokia buvo g.gif gal galejo itakoti tai kad po gimdymo patyriau narkoze?? ar tik taip del gimdymo? na as tikiuosi kad greitu laiku jau viskas susitvarkys nes man tai jau pridaro rupesciu. blush2.gif
Atsakyti
Man taip pat atmintis suprastėjus - galvoji galvoji ir užmiršai ką galvojai, arba nepavyksta ko nors prisiminti, kad ir kiek galvočiau, na bet kad labai didelė problema su atmintimi būtų - tai taip nėra tongue.gif
Atsakyti
Aš nepatyriau jokių narkozių gimdymo metu nei po to, bet atmintis suprastėjus labai, o ir dėmesys ir susikaupimas kažkur dingo...
Kai pagimdžiau pirmąją dukrą to nebuvau pastebėjusi.
Atsakyti
Oi mamytės...
Ir man tas pats. Nors abu vaikučius gimdžiau natūraliai, bet su atmintim, išsiblaškymu - problemų turėjau daug. Iki gimdymų buvau tokia viską fiksuojanti, prisimenanti, nu po jų... doh.gif Žodžiu, ryškiausias įvykis po pirmojo gimimo: ieškau raktų po visą butą, o raktai mano saujoje doh.gif Po antro tai iš vis... negana to, kad nebeatsimindavau vardų (apie pavardes tai iš viso patyliu), bet susitikus seniai matytą žmogų, kuris mane kalbina, labai džiaugdavausi, kad atsimindavau kas jis toks ir kur su juo bendravau, dar kalbant su tuo žmogum... doh.gif O būdavo, kad pakalbėdavau ir tik po kelių dienų prisimindavau kur ir kada su juo dirbau ar bedravau,... nu katastrofa visiška blush2.gif atrodo būčiau ir to ir kito paklausus, nu žodžiu... Aš iki gimdymų irgi ant vyro vis pabambėdavau, kad jis užuomarša, kaip jis taip gali neatsimint nieko, o kai pati patyriau, pamačiau, kad galima ir taip... Bet jausmas tai žiaurus, ir pykstu ant savęs ir gaila... Bet kas keisčiausia, dukrytei antrai jau du su virš, o tos atminties spragos kai kurios iki šiol neatsistato, matyt negrįžtamai atmintis ištrynė kai kuriuos dalykus... verysad.gif
Atsakyti
Ir mano atmintis slubavo, bet va po metu jau kaipir taisos.
Atsakyti
oi, as galvojau, kad as viena cia tokia. Palieku elekrine ijungta, karta jau sriuba ukaiciauirpalikau, lygintuva, raktus duryse, masinos raktelius durelese.
Baisu jau paciai sad.gif kada ji gris?
Atsakyti