Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

cia internete radau toki mergaites numeriuka ji pardavineja kvepalus , o svarbiause kad gerus ir labai pigiai paliginus su kvepalu parduotuvemis. Buvau susitikti su ja ir pasiziureti ka ji ten gero turi , turejo tikrai skaniu kvepalu Versace , Armani virisku , Dior , svarbiause ne zamos o orginal , wiska patvirtina lipdukai ipakavimai ir t.t ten su ja kaip isisnekejau tai supratau kad mama givena uzsieni ir jai siunce tuos kvepalus. Pati pasiemiau tokius Dior Labsolu labai skaniai kvepia ir tik uz 130lt kur nuejus ir Parfumexpress parduotuve pamaciau kaina 349lt tai pacios matot kiek kaina skiriasi

nu vat tokiais tai tikrai nenorėčiau kvepėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lanvin oxygene
nusipirkau pavasari paviliota akcijos PE, matyt nosis buvo jau apdujus nes nuo lapelio visai normaliai lyg kvepejo. Gryzau uzsipurskiau ant rieso tai kaip uzsmirdo man senoviniu muilu, tokiu kur mano mociute spintoj laikydavo kad patalyne kvepetu (!) ir kandis neapsigyventu doh.gif
tai atidaviau juos mamai jai patiko visai, ir gerai laiko nes buna atvaziuoju jos is darbo pasiimt ilipa i masina ir uzsmirsta viskas biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Cacharel LOU LOU kažkoks siaubingas košmaras, nežinojau kaip juos nuo riešo išnaikinti, visa diena buvo sugadinta, nes visą dieną skrandis buvo pakilęs, o nusikratyti ta smarve niekaip nepavyko tongue.gif
Atsakyti
As negaliu pernesti Lolita Lempicka vienu kvepalu, karta papurskiau ant rieso, tai ti pauoscius bloga darydavos
Atsakyti
Elizabeth Arden - Red Door. doh.gif Gavau is vienos drauges per gimtadieni, tai ir dabar stovi nenaudoti. lotuliukas.gif Kvapas bent jau mano uoslei klaikus...
Atsakyti
O nemėgstami kvepalai...kai jų nemėgsti, tai ir neprisimeni. Galiu pasakyt pavadinimą tik iš dabar turimų. Calvin Klein "Eternity purple orchid".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:47
ANGEL schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man labiausiai nepatiko:
1. Dior Dune doh.gif
2. Kenzo Flower by Kenzo doh.gif
3. Dior Dolce Vita doh.gif
4. Versace Crystal Noir doh.gif , pastarieji net iki pykinimo...
Atsakyti
dolce gabanna one, pykint nepykino, bet kwepeti jais tikrai netrokstu schmoll.gif
Atsakyti
man bloga nuo NKNY red delicious
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2008 11 25, 21:48)
Elizabeth Arden - Red Door. doh.gif Gavau is vienos drauges per gimtadieni, tai ir dabar stovi nenaudoti. lotuliukas.gif Kvapas bent jau mano uoslei klaikus...

Man jie irgi smirda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baisiau uz Angel man tikrai nieko nera smile.gif
Atsakyti