Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Manes visiskai nezavi GIVENCHY amarige schmoll.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti Kenzo Jungle, taip pat Flower .
Taip pat nepatinka Emporio Armani Diamonds, Elizabeth Arden Red Door.
Yra ir daugiau , bet čia keli kuriuos atsimenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melind@@ @ 2008 07 13, 22:51)
Manes visiskai nezavi GIVENCHY amarige schmoll.gif

pritariu,vieni is nemėgstamu man.
Atsakyti
O as turiu ne viena nemegstama kvapa sad.gif.

Kvapai nuo kuriu net pykina:

Dolce & Gabbana Sicily
Guerlain L'instant de Guerlain

Sleikstus, nemegstami:
Hugo Boss Intense

Nesusipratimas...:

Chanel Allure Sensuelle

Atsakyti
user posted image

Buteliukas man netgi labai prie sirdies, bet jau kvapas tai tikra nelaime sad.gif
Atsakyti
Siuo metu nenoreciau kvepeti Ange ou Demon,Miracle ir ypac YSL elle schmoll.gif
Atsakyti
Stipriai nepavykusiais laikau E.Taylor DIAMONDS and RUBIES. Man asmeniškai tai pensijos kvapas doh.gif Lig šiol nesuprantu,kokio bieso vedama aš juos nusipirkau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 16:35
Kaip vakar paaiskejo mano vyrui bloga nuo Hermes Un Jardin Apres La Mousson. Todel negaliu jais kvepintis...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 25, 20:43)
Tai žmogus ateina, parašo, kokių kvepalų jis nekenčia ir viskas, ramu  bigsmile.gif

Visi Muglerio kvepalai. Vertinu juos kaip puikias parfumerines kompozicijas, bet mano organizmas jų tiesiog netoleruoja.
Atsakyti
user posted image
va nuo šitų lėkiau į wc, jau kai pirkau kvapas salsvas buvo, bet tuo momentu lyg ir nieko atrodė. O kai normaliai išbandyt nusprendžiau, po valandos geros ir galvos skausmai ir šleikštulys ir pykinimas. Na bet tokiai organizmo reakcijai šiokį tokį pateisinimą radau, kadangi esu alergiška medui ir net nuo jo kvapo galva svaigt pradeda, o pastarieji kvepalai būtent medumi ir dar kažkokiais liepžiedžiais man kvepėjo. unsure.gif
Atsakyti
CK Eternity, Obsession ir Contradiction. Tikra ta žodžio prasme man nuo jų bloga. Pradeda pykinti ir skaudėti galvą. Šiaip tai nepatinka visi CK, išskyrus Euphoria, kurią pati turiu ir mėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 10 lapkričio 2008 - 13:24
o man kaip bebūtų keista(nes dauguma juos tiesiog dievina)-nepatinka visi Chanel firmos kvepalai doh.gif
Atsakyti