Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

CK Eternity žiauriai žiauru... Mano sena galva nuo to kvapo net kratytis pradeda... doh.gif
Atsakyti
Chanel Allure - taip kvepia viena nemaloni grubi moteris, ir kur tik užuodžiu šį kvapą, iš karto asociacijos. doh.gif
Atsakyti
Nemalonius pojūčius, ypač iš ryto, sukelia Chanel No5, CK Eternity ir D&G Litght blue. Na nežinau, galbūt kitiems nemalonūs kvepalai tiesiog smirda, o man jie iš tiesų sukelia pykinimą. Dar išskirčiau daugumą kvepalų, parduodamų turguje, kurie tik užsipurškus padvelkia gaiviu pilstuko kvapu... cool.gif
Atsakyti
Mane, po gimdymo pradėjo pykinti nuo Coco Madmuazel g.gif . Dabar visada užuodžiu moteriškę jais pasikvėpinusę smile.gif
Atsakyti
Laura Biagotti "Roma". Kitados turėjau... Gal per jauna buvau? g.gif Ypač neigiamai prisimenu tą salsvą kvapą, kuris likdavo susistovėjęs po kelių val.nuo pasipurškimo unsure.gif dabar užuodus juos nosies nesuku, bet kvėpintis tikrai netrokštu.
Atsakyti
Guerlain Samsara, kvapas man fee schmoll.gif My Webpage
Atsakyti
Nina @ Nina Ricci
Sporto klube lankosi toks xxl rožinis debesėlis... Garantuotas būdas išrūkyti mane nuo bet kurio treniruoklio 20 metrų atstumu doh.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar vienus, kurie man labai nepatinka:

user posted image

Nu LABAIIIIII jau jie saldūs, po jų ilgokai į desertą žiūrėti nesinori doh.gif
Atsakyti
user posted image
Visai ne prie sirdies... doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

nesuprantu kas per kvapas.. g.gif ir taip uosciau ir taip ir vistiek nesuprantu kvapo.....ir kvepalu natos atrodo vyliojancios, nu bet kvapas astrus rugstus intensyvus stiprus..... blink.gif
Atsakyti
Šiais nenorėčiau kvepėti. wacko.gif
user posted image
Atsakyti
Nepatinka ne vieni is Kenzo,Naomi Campbell ir J.Lopez serijos.J.Statkeviciaus kvepalai schmoll.gif
Taip pat roziu ,pakalnuciu stipriai isreiksti kvapai.
Atsakyti