Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(Ylang-ylang @ 2009 12 10, 23:14)
Kažkada Angel labai patiko, bet kažkaip dabar tas kvapas toks nuvalkiotas atrodo.

blink.gif Kodel nuvalkiotas?
Atsakyti
QUOTE(innocent @ 2009 11 29, 14:05)
user posted image

cia tai tikras nesusipratimas... pirma ir vienintele mintis saunanti i galva juos pauoscius - stomatologo laukiamasis... doh.gif

drinks_cheers.gif man jie net i tualeta kaip gaiviklis netiko. ismeciau (tiesiogine ta zodzio prasme) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 12 13, 12:28)
drinks_cheers.gif man jie net i tualeta kaip gaiviklis netiko. ismeciau (tiesiogine ta zodzio prasme) blink.gif

Jūs geriau nemeskite kvepaliukų į šiukšliadėžę, o pasiūlykite kam nors jų dovanų smile.gif Kitam žmogui suteiksite daug džiaugsmo. Juk yra tokių, kurie neturi jokių galimybių nusipirkti smile.gif Tai, kas jums nemalonus kvapas, kitam-labai malonus.
Kaimynė mane pasikvietė į savo vonios kambarį ir iš savo visų dvidešimties kvepaliukų, kurių ji nebenaudoja, leido išsirinkti man labiausiai patikusius ir padovanojo! Aš išsirinkau 5; 2 perdovanojau savo seseriai. Žodžiu, džiaugsmas liejosi laisvai !!! biggrin.gif
P.S. man visai nebuvo gėda imti jau nupurkštus kvepaliukus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 13 gruodžio 2009 - 12:29
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 13, 13:01)

Jūs geriau nemeskite kvepaliukų į šiukšliadėžę, o pasiūlykite kam nors jų dovanų smile.gif Kitam žmogui suteiksite daug džiaugsmo. Juk yra tokių, kurie neturi jokių galimybių nusipirkti smile.gif Tai, kas jums nemalonus kvapas, kitam-labai malonus.
Kaimynė mane pasikvietė į savo vonios kambarį ir iš savo visų dvidešimties kvepaliukų, kurių ji nebenaudoja, leido išsirinkti man labiausiai patikusius ir padovanojo! Aš išsirinkau 5; 2 perdovanojau savo seseriai. Žodžiu, džiaugsmas liejosi laisvai !!!  biggrin.gif
P.S. man visai nebuvo gėda imti jau nupurkštus kvepaliukus  bigsmile.gif

Kad visoms tokiu kaimyniu daugiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2009 12 13, 13:01)

Kaimynė mane pasikvietė į savo vonios kambarį ir iš savo visų dvidešimties kvepaliukų, kurių ji nebenaudoja, leido išsirinkti man labiausiai patikusius ir padovanojo! Aš išsirinkau 5; 2 perdovanojau savo seseriai. Žodžiu, džiaugsmas liejosi laisvai !!!  biggrin.gif
P.S. man visai nebuvo gėda imti jau nupurkštus kvepaliukus  bigsmile.gif

Super kaimyne, ir as tokios noriu ax.gif
Atsakyti
Gucci Rush
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 27, 03:13)
Gucci Rush

visiskai pritariu drinks_cheers.gif mane taaaip pykina nuo ju doh.gif turiu tokia priemone plaukams, kuri irgi turi labai panasu kvapa i gucci rush- tai taip ir stovi nenaudojama schmoll.gif
Atsakyti
user posted image ph34r.gif
Atsakyti
Nina Ricci Love in Paris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš. @ 2009 12 28, 10:53)

As ju irgi nesupratau....
Atsakyti
QUOTE(larisas @ 2009 11 16, 15:27)
Nepatinka  schmoll.gif
user posted image

Šiuose kvepaluose mane erzina kažkokia nata, jeigu kas nors pasikvėpinęs, nes pakankamai populiarūs, tai bėgu kuo toliau swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 18, 07:10)
user posted image

user posted image
nesuprantu kas per kvapas.. g.gif  ir taip uosciau ir taip ir vistiek nesuprantu kvapo.....ir kvepalu natos atrodo vyliojancios, nu bet kvapas astrus rugstus intensyvus stiprus..... blink.gif

Oj...PRADA dabar pas mane ,,ant bangos"....jų kolekcijoj yra viskas ko reikia bet kuriai progai, metų laikui ar nuotaikai.
Grynai žieminis kvapas - Prada, Tendre - vakarui, Infusion D'Iris - vasarinis wub.gif
Man tie kvepalai išskirtiniai būtent tuo, kad aiškiai nenusakomi, mažai kas kvepinasi...bei puikus pakuotės, buteliuko dizaino ir kvepalų derinys. 10 balų PRADAi..

Na, bet čia tema apie apie netrokštamus kvapus ax.gif tiesiog neišturėjau neapgynus savo mėgstamų... blush2.gif

Atsakyti