Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

va, ką radau:
Sinonimų žodynas
- saldokas; posaldis; priesaldis; salsvas; salsvokas; posalsvis; salkanas ; salzganas.

po teisybei, pati iki šiol nežinojau šito žodžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 09, 01:43)
va, ką radau:
Sinonimų žodynas
- saldokas; posaldis; priesaldis; salsvas; salsvokas; posalsvis; salkanas ; salzganas.

po teisybei, pati iki šiol nežinojau šito žodžio  smile.gif

Nu va, aš irgi kažką naudingo forume nuveikiau, pasakiau naują žodį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 04, 14:03)
Lancome - Tresor. Buteliukas labai grazus, bet tas salkanumas ju man laaabai nemalonus, sleikstuli kelia  doh.gif

Naujas žodis labai įspūdingas. Kvapas man, beje, taip pat. Aš labai tolerantiška kvapams, bet pirma mintis pauosčius šiuos - verdamų burokėlių kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Visiškai nepatiko Dior Addict Eau de Parfum schmoll.gif

user posted image

Dar iš turėtų nebenorėčiau kvepėt Gucci Envy Me Eau de Toilette schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Man dior addict ne tai kad nepatinka, nu skaniai man jie kvepia, ant odos gražiai atsiskleidžia, nu bet nelimpa nors tu ką doh.gif
bet nenoriu jų niekam atiduot, turiu tik atomaizerį, nes man su diorais problema, iš pradžių nekvepia, paskui aš jų labai užsinoriu, pvz j'adore, yra tokių, kuriem jis netinka, bet man jau taaaaip skaniai atsiskleidžia, bet kai nueinu į parduotuvę pasipurškiu man jie nepatinka doh.gif o paskui po kelių valandų vėl patinka, bet jau būnu nebe parduotuvėj biggrin.gif
mano draugei j'adore visiškai nepatinka, o hypnoticus turi - labai patinka, o man hypnoticai neskaniai ant odos skleidžias, kažkokia vis dar lieka paslaptis man tie dior ir vis neišsiaiškinu kodėl
Atsakyti
O vat as tai tikrai zinau kuo niekada nekvepesiu - Issey Miyake "A Scent By Issey Miyake“.

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 01 09, 09:18)
Naujas žodis labai įspūdingas. Kvapas man, beje, taip pat. Aš labai tolerantiška kvapams, bet pirma mintis pauosčius šiuos - verdamų burokėlių kvapas  lotuliukas.gif

Man tai ne burokėlių, bet kažkoks neapsakomas, na gal į vaistus kažkokius užneša, kurių būna nei saldžių nei nesaldžių, nu tokių salkanų lotuliukas.gif

Aš irgi laabai tolerantiška kvapams, patinka patys įvairiausi ir gaivūs, ir saldūs, ir aštrūs, nu bet čia variantas, net dabar pagalvojus apie juos kažkaip negera daros.. blink.gif

Bet buteliukas vistik vilioja, gal kas bande kitas Trasor versijas, gal kitokie nei tie pagrindiniai biggrin.gif
Atsakyti
Man nelabai Elizabeth Arden - Provocative woman unsure.gif Tokie stiprus, net dusinantys smile.gif Man jie netinka.
Atsakyti
Šiais blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Negaliu pakesti Kenzo Flower, Kenzo Jungle ir kt. Kenzo kvepalu - tiesiog pradeda pykinti nuo jų.
Dar vieni kvepaliukai - tokiame gražiame buteliuke - tokia siaubinga smarvė mano nosim uostant - tai Nina Ricci - L'Air Du Temps hihihi.gif
Nepatinka dauguma Guerlain kvepalu blush2.gif
Atsakyti
DKNY "Be deliciuos" mama kvepinasi tai net supykina, kažkoks senų agurkų kvapas. biggrin.gif
O čia paskaitinėjau tai daugumai nepatinka, o man labai patinka, kenzo drambliukas, gucci rush. smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kad vat ligoninese reikalui esant duoda vimdanciuju vaistu. Va, duotu koki DKNY ar Dior pauostyt, tai puse Lietuvos issivemtu be didesnes intervencijos.

Ech..
Atsakyti