Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

nu panos jus duodat tai tas bjaurus ,tai slykstus tai ko perkat jei bjaurus.pacios nezinot ko norit
Atsakyti
QUOTE(kutkiene @ 2010 01 01, 17:27)
nu panos jus duodat tai tas bjaurus ,tai slykstus tai ko perkat jei bjaurus.pacios nezinot ko norit

bjaurių nieks neperka turbūt. bet prisiuostyti jų aplinkui galima doh.gif

nors apskritai dior'us mėgstu, bet nuo j'adore net nupurto. deja, dabar jie gan populiarūs ..
labai nemalonūs kenzo flower, escados, gabanos sicily, lanvin oxygene, ninos l'air du temps
Atsakyti
Lancome Poeme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2010 01 04, 11:22)
Lancome Poeme schmoll.gif

A kas jame erzina? rolleyes.gif Man jie tokie "nekaltuciai" biggrin.gif
Atsakyti
Kvepalai, kuriais kvepeti nenoreciau, tai Gucci Envy me, o stai Gucci rush, kai kurioms nepatinkantys - amzina meile wub.gif
Atsakyti
Lancome - Tresor. Buteliukas labai grazus, bet tas salkanumas ju man laaabai nemalonus, sleikstuli kelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 04, 13:03)
Lancome - Tresor. Buteliukas labai grazus, bet tas salkanumas ju man laaabai nemalonus, sleikstuli kelia  doh.gif

Ką tas žodis reiškia? unsure.gif
Atsakyti
Man Lancome Poeme svajonė wub.gif Jau tookie moteriški,šilti,paslaptingi wub.gif

Ko nepernešu,tai Birtney Spears visų fantazijų,saldumas iki šleikštulio,nors šiaip labai mėgstu saldėsius,bet anie erzinantys labai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 04, 20:54)

Ko nepernešu,tai Birtney Spears visų fantazijų,saldumas iki šleikštulio,nors šiaip labai mėgstu saldėsius,bet anie erzinantys labai  schmoll.gif

Pritariu, pati aisku nepirkau ju, bet viena drauge turejo ir meginuka buvau gavus, tai tikrai nepatinka schmoll.gif
Taip pat nesikvepinciau Naomi Cambell Cat Deluxe, kazkoks nesusipratimas jie biggrin.gif
Ir dar prisiminiau, kad nuo Guerlain L'instant Magic is karto galva pradeda skaudeti doh.gif Labai man jie jau "neskanus".

Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 01 04, 20:04)
Taip pat nesikvepinciau Naomi Cambell Cat Deluxe, kazkoks nesusipratimas jie biggrin.gif

O man paskutiniu metu jie visai nieko ax.gif Pirmą kartą,kai juos pauosčiau,tai lygiai taip pat pagalvojau,kad visiškas nesusipratimas,bet žiūriu paskutiniu metu parduotuvėje pastoviai man vis tiesiasi ranka pačiupti juos ir pauostyti blush2.gif Šiandien kaip tik gavau naują pirkinuką Naomi Campbell "Winter kiss",labai fainučiai wub.gif Įžymybių kvepalų nesibodžiu schmoll.gif Pati tik nesenai pradėjau "ieškoti" savo "nosies",tai man visi tinka biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai Kenzo Flower, Kenzo Jungle ir Dior Midnight Poison laaabai neskaniai kvepia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 04, 14:04)
Ką tas žodis reiškia?  unsure.gif

Hmm, net nežinau kaip apipasakot g.gif Na toks salstelėjęs.. Toks savotiškai saldus.. biggrin.gif
Atsakyti