Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Žiauriai pykausi su Dior Miss Dior Cherie. Niekaip neprisijaukinau ir pardaviau. Siaubas kažkoks... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2010 07 08, 14:23)
Nupirkau vyrui kvepalus, pati išrinkau - Paco Rabane XS Black - ir praėjus 5 minutėms būnant šalia prasideda klaiki migrena blink.gif Konsultantė minėjo, kad pagrindinė šių kvepalų nata - baltasis muskusas.

siuos padovanojau mb broliui, sake irgi jam galva skaudejo nuo ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 29, 19:03)
user posted image
Testavau...ir o siaubeeeeeeee.....nulėkiau rankos plauti. Statau juos į vieną pozicija su savo nemėgstamais Hermès kvapais (kuriems mano nosis itin alergiška).
Neužuodžiau nė vienos natos, kuri būtų sulaikiusi nuo pasakymo - na ir kas jais gali kvėpintis...brrrr....

Pagaliau aš juos irgi pratestavau. Visu 100 proc. sutinku - tiek nuobodžiai įkyrus ir lėkštas kvapas, kad norisi kuo greičiau nusiplauti ir pamiršti.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 07 10, 15:47)
Pagaliau aš juos irgi pratestavau. Visu 100 proc. sutinku - tiek nuobodžiai įkyrus ir lėkštas kvapas, kad norisi kuo greičiau nusiplauti ir pamiršti.

drinks_cheers.gif Man irgi nepaliko jokiu ispudziu.
Atsakyti
Visiskai pritariu jum merginos. Reklama padare savo reikala, nulekiau i Kristiana, bet po testavimo ispudziai isnyko...keista...
Atsakyti
user posted image
Šiais tikrai negalėčiau kvėpintis - atstumiantis kvapas, neišraiškingas, kartus mano nosiai, tiesiog man jis nuobodus, jokių emocijų nekeliantis...nors vadinasi Happy, bet mane nuteikia Unhappy lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
man ziauriai nepatiko naujieji Giorgio Armani Acqua di Gioia.. man juos kristianoj isiule kaip naujove ir kaip durna nusipirkau doh.gif tai is pradziu papurskus lyg butu nieko, bet vos pora minuciu praieina, tai smirda man jie baisiau nei wc gaiviklis blink.gif pardaviau, ir dar su didziausiu nuostoliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigeSokaBreika: 13 liepos 2010 - 13:00
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 13, 13:57)
man juos kristianoj isiule kaip naujove ir kaip durna nusipirkau doh.gif

Konsultantei - medalis už sugebėjimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 13, 19:19)

Man tik kartą tekę su konsultantės patarimu pirkti - na tikrai nenusivyliau, bet dabar jau schmoll.gif Irgi nesenai atėjau apsiuostyti...iškart prilipo konsultantė. Matosi, kad prastai suprekyba, nes anksčiau taip nebūdavo pas mus Kristianoje. Pasakiau, kad naujoves apžiūrinėju..irgi pradėjo siūlyti, purkšti neprašoma ant lapelių....o aš pauostau ir vis sakau fuiiii arba suraukiu nosį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiausiai sakau, gal ačiū, bet geriau pati sau ramiai apsižiūrinėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau manęs tokios užsispyrusios savanaudės nieks neperkalbėtų dabar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 13, 21:19)

as jau esu tokia, kad lengva mane ikalbet blush2.gif doh.gif bet kad nespejau sureaguot, o ji jau juos nese prie prekystalio, kazkaip pasimeciau, ai galvoju imu, tuo labiau naujiena, o be to kiti armani kvepalai man patinka, tai ir cia galvojau neblogi bus, nes tik pauoscius kaip sakiau, pasirode neblogi, o grizus namo ir pasipurskus ant saves, nebegalejau pakesti to kvapo ax.gif

man idomu, ar isvis kam nors jie patiko? 4u.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 14, 15:13)
Man tik kartą tekę su konsultantės patarimu pirkti - na tikrai nenusivyliau, bet dabar jau  schmoll.gif Irgi nesenai atėjau apsiuostyti...iškart prilipo konsultantė. Matosi, kad prastai suprekyba, nes anksčiau taip nebūdavo pas mus Kristianoje. Pasakiau, kad naujoves apžiūrinėju..irgi pradėjo siūlyti, purkšti neprašoma ant lapelių....o aš pauostau ir vis sakau fuiiii arba suraukiu nosį...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galiausiai sakau, gal ačiū, bet geriau pati sau ramiai apsižiūrinėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau manęs tokios užsispyrusios savanaudės nieks neperkalbėtų dabar  biggrin.gif  biggrin.gif

as isvis daugiau nebeinu i kristiana.. vien del ikyrumo ir kainu aukstu.. nes labai daug ka parsisiunciu pigiau nei ju kainom, arba kitose parduotuvese nusiperku irgi pigiau.. iskyrus chanel kosmetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2009 01 29, 11:21)
user posted image[  O man is pradziu labai patiko Ninos Ricci "Nina" ..po keliu purskimu- vsio, smirda  doh.gif

O man šie labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 14, 13:21)
man idomu, ar isvis kam nors jie patiko? 4u.gif
as isvis daugiau nebeinu i kristiana.. vien del ikyrumo ir kainu aukstu.. nes labai daug ka parsisiunciu pigiau nei ju kainom, arba kitose parduotuvese nusiperku irgi pigiau.. iskyrus chanel kosmetika ax.gif

O aš kartais nueinu, kai reikia patestuoti kvapą, kurį paskui nusiperku internetinėje parduotuvėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif O iš Kristianos, žinoma, schmoll.gif nebeperku nieko lotuliukas.gif
Man beje ir ankstesnieji gaivūs Acqua Di Gio nepatiko. O šie nauji...net neuosčiau, nemanau, kad bus kažkas geresnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš Armani man tik Code ir Mania patinka 4u.gif
Atsakyti