Žiauriai pykausi su Dior Miss Dior Cherie. Niekaip neprisijaukinau ir pardaviau. Siaubas kažkoks...

QUOTE(femme @ 2010 07 08, 14:23)
Nupirkau vyrui kvepalus, pati išrinkau - Paco Rabane XS Black - ir praėjus 5 minutėms būnant šalia prasideda klaiki migrena
Konsultantė minėjo, kad pagrindinė šių kvepalų nata - baltasis muskusas.

siuos padovanojau mb broliui, sake irgi jam galva skaudejo nuo ju

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 29, 19:03)

Testavau...ir o siaubeeeeeeee.....nulėkiau rankos plauti. Statau juos į vieną pozicija su savo nemėgstamais Hermès kvapais (kuriems mano nosis itin alergiška).
Neužuodžiau nė vienos natos, kuri būtų sulaikiusi nuo pasakymo - na ir kas jais gali kvėpintis...brrrr....
Pagaliau aš juos irgi pratestavau. Visu 100 proc. sutinku - tiek nuobodžiai įkyrus ir lėkštas kvapas, kad norisi kuo greičiau nusiplauti ir pamiršti.
QUOTE(rusma @ 2010 07 10, 15:47)
Pagaliau aš juos irgi pratestavau. Visu 100 proc. sutinku - tiek nuobodžiai įkyrus ir lėkštas kvapas, kad norisi kuo greičiau nusiplauti ir pamiršti.

Visiskai pritariu jum merginos. Reklama padare savo reikala, nulekiau i Kristiana, bet po testavimo ispudziai isnyko...keista...

Šiais tikrai negalėčiau kvėpintis - atstumiantis kvapas, neišraiškingas, kartus mano nosiai, tiesiog man jis nuobodus, jokių emocijų nekeliantis...nors vadinasi Happy, bet mane nuteikia Unhappy

QUOTE(margot @ 2010 07 13, 19:19)
Man tik kartą tekę su konsultantės patarimu pirkti - na tikrai nenusivyliau, bet dabar jau

Jau manęs tokios užsispyrusios savanaudės nieks neperkalbėtų dabar

QUOTE(margot @ 2010 07 13, 21:19)
as jau esu tokia, kad lengva mane ikalbet

man idomu, ar isvis kam nors jie patiko?

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 14, 15:13)
Man tik kartą tekę su konsultantės patarimu pirkti - na tikrai nenusivyliau, bet dabar jau
Irgi nesenai atėjau apsiuostyti...iškart prilipo konsultantė. Matosi, kad prastai suprekyba, nes anksčiau taip nebūdavo pas mus Kristianoje. Pasakiau, kad naujoves apžiūrinėju..irgi pradėjo siūlyti, purkšti neprašoma ant lapelių....o aš pauostau ir vis sakau fuiiii arba suraukiu nosį...
galiausiai sakau, gal ačiū, bet geriau pati sau ramiai apsižiūrinėsiu

as isvis daugiau nebeinu i kristiana.. vien del ikyrumo ir kainu aukstu.. nes labai daug ka parsisiunciu pigiau nei ju kainom, arba kitose parduotuvese nusiperku irgi pigiau.. iskyrus chanel kosmetika

QUOTE(husmor @ 2009 01 29, 11:21)

O man šie labai labai

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 14, 13:21)
man idomu, ar isvis kam nors jie patiko?
as isvis daugiau nebeinu i kristiana.. vien del ikyrumo ir kainu aukstu.. nes labai daug ka parsisiunciu pigiau nei ju kainom, arba kitose parduotuvese nusiperku irgi pigiau.. iskyrus chanel kosmetika

O aš kartais nueinu, kai reikia patestuoti kvapą, kurį paskui nusiperku internetinėje parduotuvėje

Man beje ir ankstesnieji gaivūs Acqua Di Gio nepatiko. O šie nauji...net neuosčiau, nemanau, kad bus kažkas geresnio