Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 29, 19:03)
user posted image
Testavau...ir o siaubeeeeeeee.....nulėkiau rankos plauti. Statau juos į vieną pozicija su savo nemėgstamais Hermès kvapais (kuriems mano nosis itin alergiška).
Neužuodžiau nė vienos natos, kuri būtų sulaikiusi nuo pasakymo - na ir kas jais gali kvėpintis...brrrr....

Gavau dovanų, sunaudot sunaudosiu,bet tikrai nesužavėjo schmoll.gif Bent jau buteliukas gražus,puošia mano tualetinį staliuką
hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Man asmeniškai tai šitie žiaurūs....
user posted image
Turbūt ne man vienai taip atrodo, nes čia, SM kvepalų išparduotuvėje, niekas iš manęs jų neima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 07 09, 00:01)
Žiauriai pykausi su Dior Miss Dior Cherie. Niekaip neprisijaukinau ir pardaviau. Siaubas kažkoks... wacko.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vakar bandžiau prisijaukinti Christian Dior - Miss Dior Cherie - ir supratau viena - ryškių vyšnių kvepaluose aš tikrai nemėgstu. Ant mano odos kvapas skleidžiasi pasibaisėtinai - pradžia tokia pykinančiai saldžiai vyšniška, o bazė - tai atsiskleidė vienu iš baisiausių kvapų....gal geriau nerašysiu kokiu hihihi.gif , gerbdama šio kvapo mylėtojas.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 30, 10:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Vakar bandžiau prisijaukinti Christian Dior - Miss Dior Cherie - ir supratau viena - ryškių vyšnių kvepaluose aš tikrai nemėgstu. Ant mano odos kvapas skleidžiasi pasibaisėtinai - pradžia tokia pykinančiai saldžiai vyšniška, o bazė - tai atsiskleidė vienu iš baisiausių kvapų....gal geriau nerašysiu kokiu hihihi.gif , gerbdama šio kvapo mylėtojas.

Nežinau iš kur jūs tas vyšnias radote juose g.gif , man grynai rūgščiom žemuogėm kvepia, jokių vyšnių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 07 30, 11:29)
Nežinau iš kur jūs tas vyšnias radote juose g.gif , man grynai rūgščiom žemuogėm kvepia, jokių vyšnių schmoll.gif

Jei žemuoges užuoščiau - tai tada jie man būtų mylimiausi wub.gif wub.gif O man iškart pasipurškus pirmiausiai išlindo prinokusios vyšnios cukruje...
Nuo mažens pamenu, kai mėgau žemuogiauti - man žemuogės aromatas pats puikiausias iš visų uogų...deja, Christian Dior - Miss Dior Cherie aš jų neužuodžiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 07 30, 12:29)

lotuliukas.gif o man nei vy6nių, nei žemuogių, o juo labiau nieko rūgštaus - salduma, su saldžiais čiulpiamais saldainiais (ledinukais turbūt reikėtų sakyti) asocijuojasi arba bent jau saldžia uogiene. Turiu didelį atomaizerį, retsykiais laisvalaikiu ar tiesiog gyvenimui pasisaldinti ne žmonėse jais pasipurškiu. Stebėtinas panašumas į kitą itin populiarų kvepalą yra stabdis man juo kvėpintis... Nemėgstu kai kas nors konstatuoja - o, kvepi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 30 liepos 2010 - 12:08
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 30, 12:59)
Jei žemuoges užuoščiau - tai tada jie man būtų mylimiausi  wub.gif  wub.gif O man iškart pasipurškus pirmiausiai išlindo prinokusios vyšnios cukruje...
Nuo mažens pamenu, kai mėgau žemuogiauti - man žemuogės aromatas pats puikiausias iš visų uogų...deja, Christian Dior - Miss Dior Cherie aš jų neužuodžiu  verysad.gif

Nu bet kaip skirtingai užuodžiame tą patį kvapą smile.gif

QUOTE(rusma @ 2010 07 30, 13:07)
lotuliukas.gif o man nei vy6nių, nei žemuogių, o juo labiau nieko rūgštaus - salduma, su saldžiais čiulpiamais saldainiais (ledinukais turbūt reikėtų sakyti) asocijuojasi arba bent jau saldžia uogiene. Turiu didelį atomaizerį, retsykiais laisvalaikiu ar tiesiog gyvenimui pasisaldinti ne žmonėse jais pasipurškiu. Stebėtinas panašumas į kitą itin populiarų kvepalą yra stabdis man juo kvėpintis... Nemėgstu kai kas nors konstatuoja - o, kvepi...

Ane, o man jie išvis nesaldūs, rūgštelė gryna smile.gif
Atsakyti
Sislay Soir De Lune
user posted image
Man patys baisiausi kvepalai,kokius esu turėjusi,gavau dovanų wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 07 30, 11:29)

Nežinau kaip, bet kai pauostau, o nepurškiu atomiką su Christian Dior - Miss Dior Cherie - aš irgi užuodžiu žemuoges bigsmile.gif , bet pasipurškus jos kažkur pasislepia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2010 08 05, 12:38)
Sislay Soir De Lune
user posted image
Man patys baisiausi kvepalai,kokius esu turėjusi,gavau dovanų  wacko.gif

Fantastiškiausi kvepalai su ryškia liepų medaus nata rolleyes.gif

Padovanok man - mielai paimsiu. biggrin.gif
Atsakyti
GUCCI Rush doh.gif
Gavau dovanų, stovėjo pas mane apie metus laiko... Kol atidaviau draugei. O jai liuks, labai patinka doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti