Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

Labai nemegstu Gucci Rush, o MB visiskai negali ju pakest, jie jam smirda.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 30, 17:58)
Viskas puiku. Mes tai tikrai suprantam tuos šposus. Gal tik iš šono gali aštrokai mūsų diskusijos atrodyti. Bet kam tai rūpi.

Enjoy man truputį rūgščiai kartoki ir todėl tokiam karšty itin maloniai gaivina.

reik lipt traukt juos..gal tai bus TA atgaiva lengvo (?) smogo prierzintai uoslei rolleyes.gif

anasis Patou panašus į Enjoy ar tiesiog savaip gaivus/šampaniškas/žavus?

Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 06 30, 18:12)
Labai nemegstu Gucci Rush, o MB visiskai negali ju pakest, jie jam smirda.

o as vis nustembu, kiek pazistamu moteru gauna is vyru Gucci Rush blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 30 birželio 2010 - 23:53
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 07 01, 00:52)
o as vis nustembu, kiek pazistamu moteru gauna is vyru Gucci Rush blink.gif

Na bent maniškis niekada netestuodavo perkamų kvepalų. Arba ką pasakau tą nuperka, arba jeigu nepasakau - nuperka ką pasiūlo konsultantė (čia seniai seniai, kai beveik nebuvo tikimybės nupirkti jau turimus)... Tai drįsčiau manyti, kad Rush populiarūs tarp siūlomų smile.gif.

Čia vos ne iš anekdotų serijos, bet istorija tikra - grįžo MB su kvapnia dovana, įteikė, o paskui taip atsargiai klausia: o kodėl konsultantė klausė ar jūsų žmona šviesiaplaukė ar tamsiaplaukė, kai paprašiau kvepalus išrinkti...
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2010 06 30, 21:43)

anasis Patou panašus į Enjoy ar tiesiog savaip gaivus/šampaniškas/žavus?

Patou For ever savaip žavus. Žavus tuo, kad šampaniškas ir bent man - pakankamai originalus ir nedublikuojantis ko nors jau žinomo. Lyginti su Enjoy negalėčiau, saldesni jie už Enjoy.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 07 01, 07:25)
Čia vos ne iš anekdotų serijos, bet istorija tikra - grįžo MB su kvapnia dovana, įteikė, o paskui taip atsargiai klausia: o kodėl konsultantė klausė ar jūsų žmona šviesiaplaukė ar tamsiaplaukė, kai paprašiau kvepalus išrinkti...
Papildyta:

Patou For ever savaip žavus. Žavus tuo, kad šampaniškas ir bent man - pakankamai originalus ir nedublikuojantis ko nors jau žinomo. Lyginti su Enjoy negalėčiau, saldesni jie už Enjoy.

supratau wink.gif

o anekdotas tai geras lotuliukas.gif

Atsakyti
Seniau pati kuri laika kvepinausi Guerlain Insolence, o dabar isvis ju nemegstu... ne todel kad kvapas tiesiog "nebelimpa", labiau del fizinio diskomforto-bjauriai svaigsta galva, kai patenku i sito kvapo radiusa...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 07 01, 06:25)

Tiesą skant patestavau For ever ir man jie pasirodė visai mieli, nes tas šampanas čia visai kitoks...man matyt jį užgožia saldesnės natos, kas yra mano silpnybė biggrin.gif ...taigi galiu sakyti, kad šie man vieni priimtiniausiu iš šampaninių kvapų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 01 liepos 2010 - 09:17
Man nesuprantamas kvapas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 07 06, 16:57)
Man nesuprantamas kvapas rolleyes.gif
user posted image

Labai labai suprantamas jau 4 vasara is eiles biggrin.gif
Jei sito nesusipratimo atliktu, gali man siust nors ir trilitriniais sloikais.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 07, 17:44)
Labai labai suprantamas jau 4 vasara is eiles  biggrin.gif
Jei sito nesusipratimo atliktu, gali man siust nors ir trilitriniais sloikais.

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man iš Moschino I love love patys geriausi thumbup.gif wub.gif .

Tuo tarpu nuo Hippy Fizz man jau bloga darosi šią vasarą, nors aną vasarą labai gerai suėjo mažas butelaitis. O dabar jau nosis tų ryškių citrusų nemėgsta schmoll.gif
Atsakyti
Kad ir kaip patiktų ultravioletas, dvelkiantis nuo kitų odos/drabužių, ant savęs šitų kvepalų niekaip negaliu ištverti, jau ir galvą ima mausti. Su jokiais kitais kvepalais dar nebuvo tokių linksmybių g.gif
Atsakyti
Nupirkau vyrui kvepalus, pati išrinkau - Paco Rabane XS Black - ir praėjus 5 minutėms būnant šalia prasideda klaiki migrena blink.gif Konsultantė minėjo, kad pagrindinė šių kvepalų nata - baltasis muskusas.
Atsakyti