Labai nemegstu Gucci Rush, o MB visiskai negali ju pakest, jie jam smirda.
QUOTE(rusma @ 2010 06 30, 17:58)
Viskas puiku. Mes tai tikrai suprantam tuos šposus. Gal tik iš šono gali aštrokai mūsų diskusijos atrodyti. Bet kam tai rūpi.
Enjoy man truputį rūgščiai kartoki ir todėl tokiam karšty itin maloniai gaivina.
Enjoy man truputį rūgščiai kartoki ir todėl tokiam karšty itin maloniai gaivina.
reik lipt traukt juos..gal tai bus TA atgaiva lengvo (?) smogo prierzintai uoslei

anasis Patou panašus į Enjoy ar tiesiog savaip gaivus/šampaniškas/žavus?
QUOTE(vavuum @ 2010 06 30, 18:12)
Labai nemegstu Gucci Rush, o MB visiskai negali ju pakest, jie jam smirda.
o as vis nustembu, kiek pazistamu moteru gauna is vyru Gucci Rush

QUOTE(Pampariskinas @ 2010 07 01, 00:52)
Na bent maniškis niekada netestuodavo perkamų kvepalų. Arba ką pasakau tą nuperka, arba jeigu nepasakau - nuperka ką pasiūlo konsultantė (čia seniai seniai, kai beveik nebuvo tikimybės nupirkti jau turimus)... Tai drįsčiau manyti, kad Rush populiarūs tarp siūlomų

Čia vos ne iš anekdotų serijos, bet istorija tikra - grįžo MB su kvapnia dovana, įteikė, o paskui taip atsargiai klausia: o kodėl konsultantė klausė ar jūsų žmona šviesiaplaukė ar tamsiaplaukė, kai paprašiau kvepalus išrinkti...
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2010 06 30, 21:43)
Patou For ever savaip žavus. Žavus tuo, kad šampaniškas ir bent man - pakankamai originalus ir nedublikuojantis ko nors jau žinomo. Lyginti su Enjoy negalėčiau, saldesni jie už Enjoy.
QUOTE(rusma @ 2010 07 01, 07:25)
Čia vos ne iš anekdotų serijos, bet istorija tikra - grįžo MB su kvapnia dovana, įteikė, o paskui taip atsargiai klausia: o kodėl konsultantė klausė ar jūsų žmona šviesiaplaukė ar tamsiaplaukė, kai paprašiau kvepalus išrinkti...
Papildyta:
Patou For ever savaip žavus. Žavus tuo, kad šampaniškas ir bent man - pakankamai originalus ir nedublikuojantis ko nors jau žinomo. Lyginti su Enjoy negalėčiau, saldesni jie už Enjoy.
Papildyta:
supratau

o anekdotas tai geras

Seniau pati kuri laika kvepinausi Guerlain Insolence, o dabar isvis ju nemegstu... ne todel kad kvapas tiesiog "nebelimpa", labiau del fizinio diskomforto-bjauriai svaigsta galva, kai patenku i sito kvapo radiusa...
QUOTE(rusma @ 2010 07 01, 06:25)
Tiesą skant patestavau For ever ir man jie pasirodė visai mieli, nes tas šampanas čia visai kitoks...man matyt jį užgožia saldesnės natos, kas yra mano silpnybė

Man nesuprantamas kvapas

QUOTE(Sophi @ 2010 07 06, 16:57)
Labai labai suprantamas jau 4 vasara is eiles

Jei sito nesusipratimo atliktu, gali man siust nors ir trilitriniais sloikais.
QUOTE(Malena @ 2010 07 07, 17:44)
Labai labai suprantamas jau 4 vasara is eiles

Pritariu

Tuo tarpu nuo Hippy Fizz man jau bloga darosi šią vasarą, nors aną vasarą labai gerai suėjo mažas butelaitis. O dabar jau nosis tų ryškių citrusų nemėgsta

Kad ir kaip patiktų ultravioletas, dvelkiantis nuo kitų odos/drabužių, ant savęs šitų kvepalų niekaip negaliu ištverti, jau ir galvą ima mausti. Su jokiais kitais kvepalais dar nebuvo tokių linksmybių

Nupirkau vyrui kvepalus, pati išrinkau - Paco Rabane XS Black - ir praėjus 5 minutėms būnant šalia prasideda klaiki migrena
Konsultantė minėjo, kad pagrindinė šių kvepalų nata - baltasis muskusas.