Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 20, 19:31)
O mano nosis matyt kuminą ir visas Kingdom natas priima labai maloniai   biggrin.gif

Kas tinka/patinka vienam, nebūtinai turi patikti kitam mirksiukas.gif
Va pvz. mano pačios patirtis su Nahema analogiška Ferrari patirčiai. Nors gerbiu šį kvapą. Kad ir nenoriu pati šiais kvepalais kvėpintis, žinau, kad tai yra meno kūrinys. Ir , tikėtina, turėtų labai patikti rožių mėgėjams (aš pati nepriklausau jų gretoms, su retomis išimtimis).
Su Kingdom mano biolaukai irgi nesutapo. Ant mano odos nuo jų lindo tokios natos, kuriomis visgi nelabai norėčiau kvepėti unsure.gif Betgi pati manau, kad ant skirtingos odos truputį skirtingai jie ir skleidžiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 rugpjūčio 2010 - 19:51
Mamytės, tai tas kuminas yra tas pats, kaip ir Celery Seeds (user posted image)? Kažkodėl niekada fragraticoje neteko pastebėti, kad kvepalų „Kingdom“ viena sudedamųjų dalių yra kuminas. doh.gif g.gif biggrin.gif Vieniems šis kvapas malonus, kitiems – ne. Kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 20 rugpjūčio 2010 - 20:13
QUOTE(agneseee @ 2010 08 20, 20:12)
Mamytės, tai tas kuminas yra tas pats, kaip ir Celery Seeds (user posted image)? Kažkodėl niekada fragraticoje neteko pastebėti, kad kvepalų „Kingdom“ viena sudedamųjų dalių yra kuminas.  doh.gif  g.gif  biggrin.gif Vieniems šis kvapas malonus, kitiems – ne. Kaip sakoma, kiek žmonių, tiek nuomonių. 4u.gif

g.gif man irgi įdomu. Apie kuminą radau dar čia:
Apie kuminą
ir apie Celery
Atsakyti
Kuminas ir yra kuminas, t.y. cumin

Fragrantica nėra parfumerijos enciklopedija, galima ir kitur pasidairyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 20 rugpjūčio 2010 - 20:42
QUOTE(Ferrari @ 2010 08 20, 21:41)
Kuminas ir yra kuminas, t.y. cumin

Fragrantica nėra parfumerijos enciklopedija, galima ir kitur pasidairyti  smile.gif

Žinau žinau, kad fragrantica nėra jokia enciklopedija. 4u.gif blush2.gif mirksiukas.gif Tiesiog sudedamųjų dalių sąraše jokio kumino nėra. g.gif Dėl to ir klausiu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 08 21, 11:29)
Žinau žinau, kad fragrantica nėra jokia enciklopedija. 4u.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif  Tiesiog sudedamųjų dalių sąraše jokio kumino nėra.  g.gif  Dėl to ir klausiu. cool.gif

Apie ką ir kalbu, jei Fragranticoj neparašyta, tai nereiškia, kad sudedamosiose dalyje jo nėra.

pvz osmoze yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 21 rugpjūčio 2010 - 11:23

Tiesą pasakius, Fragrantica turbūt vienintelis parfumerinis saitas, kuris nenurodo kumino Kingdom natose biggrin.gif
Nors kaip Ferrari ir minėjo - Fragrantica nelabai patikimas info šaltinis. Tikrai daug klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 08 21, 12:16)
Apie ką ir kalbu, jei Fragranticoj neparašyta, tai nereiškia, kad sudedamosiose dalyje jo nėra.

pvz osmoze yra

Ačiū ačiū, Ferrari!!! clap_1.gif notworthy.gif notworthy.gif Į temą kažkodėl nebetrokštu kvepėti šiais: user posted image Primena Airwick oro gaiviklį „Marine".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 21 rugpjūčio 2010 - 21:33
Thierry Mugler 'Womanity'
user posted image

labai nepatiko ir netrokštu kvepėt. sintetinis limonadas. net nupurto prisiminus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 22, 09:40)
Thierry Mugler 'Womanity'
user posted image

labai nepatiko ir netrokštu kvepėt. sintetinis limonadas. net nupurto prisiminus  dry.gif

Man tai vien į buteliuką pasižiūrėjus net nekyla noras jų uostyti. Nesuprantu matyt aš tokio miano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2008 04 07, 15:40)
Nuostabiausi kvepalai wub.gif

Puikus kvepalai, tik lab brangus....
Papildyta:
QUOTE(Virgale @ 2010 08 22, 16:08)
Puikus kvepalai, tik lab brangus....

Angel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 22, 10:22)
Man tai vien į buteliuką pasižiūrėjus net nekyla noras jų uostyti. Nesuprantu matyt aš tokio miano unsure.gif
ir neuostyk. žinok, buteliukas tai geriausia šių kvepalų dalis biggrin.gif
Atsakyti